duminică, 21 iulie 2019

Who's Pretty?

Hei... 
Promit sa va povestesc (lol, nu scapati asa usor!) despre ultimele doua teme pe larg. Pana atunci  poza inscrisa in concurs.
Cine e?
Ja ne! Pe curand!

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Pretty Vivian! :)
Ai reusit sa o imbraci extra fain si fidel - din ce-mi amintesc! :)
Succes!!
Pupici cu drag! <3

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata... spectaculos! Show time! :D
Pupici si o saptamana frumoasa!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

WoooW, seamănă leit cu șefa mea..
Suplă, creată și roșcată, și parcă și la față are trasaturile ei, sper că nu-i si din zodia scorpion că halucinez ha,ha,ha,ha,ha !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Da da, chiar ea <3!!! Vai ... in doua zile a trebuit sa fac doua probe... deja duminica, in a treia.. nu mai puteam face nimic.. :)) Am vrut sa fac si decorul dar nu am mai rezistat asa ca am printat imaginea si facut poza cu ea pe fundal (i se vede un pic mana intr-o parte, de fapt mainile... da zici ca e in oglinda :)))).
Oricum nu as fi stat sa fac toate elementele ca nu erau obligatorii dar probabil as fi incercat sa para un pic in relier (sa decupez scaunul din stanga si sa il aduc cumva mai in fata... amanunte :P)
Intre timp parul lui Anlily si-a cam revenit la normal (si bretonul :P)

Am terminat concursul. <3
Puuuupic

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur tare mult ca iti place. A fost asa o aparitie - mai ales cand iam desfacut parul de pe moate eram... woooow. a trebuit sa trag de mine sa fac repede pozele ca se lasau buclele...
Si la final aproape ca mi-a picat pe jos camera... s-a mai crapat intr-un loc sist de prindere de la trepied. sa vedem cum reusesc sa repar piesa aia :).

Pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof ei na! :))))
Sa stii ca Julia. care o interpreteaza pe Vivian, chiar este scorpion (am verificat special 28 oct parca:P). Ca sa vezi!! :)))
Intre timp i-am refacut pieptanatura initiala cu breton si tot tacamul. <3
Mama ce entuzismata sunt de cum a iesit ;)).
Lol

Trimiteți un comentariu