marți, 15 octombrie 2019

TpT - Episodul 45 [ 09- 15 octombrie 2019 ]



Nota: Acest articol a fost scris la timpul lui, dar publicat ulterior  - in principiu datorita intarzierii din cauza filmarii (sau a mea ca nu am reusit sa imi sortez la timp fotografiile si clipurile realizate pentru blog 😅).

Buna! :)

Azi este ziua micului N ... implineste 4 ani 💖 La multi ani minunati si frumosi ca tine, dragul meu mic-mare N 💕. Tutuc te iubeste !!!
Si abia astept sa mai vii sa ne jucam de dimineata pana seara  (cand, dupa ce strang toate jucariile si termin ce treburi mai apuc sa fac cad lata lol). Dar, chiar abia astept. Eu, papusile, toata gasca :). Si Herr Kouki, desigur :)). 
 
Gata vorbaria.. sa trecem la retrospectiva!

💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al patruzeci si cincilea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕

0 comments :

Trimiteți un comentariu