luni, 14 octombrie 2019

Unboxing: "Evi Love -- Fun Park"


Buna!
Cand inca erau cei mici aici, am filmat intr-o scurta pauza doua clipuri in care va povestesc despre ce i-am mai luat eu micului N. Acesta este unul dintre ele si este despre un set de joaca: Evi Love - Fun Park.

Mi-ar fi placut sa stiu mai multe despre el inainte sa il cumpar. Nu regret, este chiar fain si vi-l recomand si voua, dar mie imi place sa vad review-uri pentru ca de multe ori pozele de prezentare nu prea reflecta realitatea. 

De data asta a fost o surpriza placuta, dar se poate intampla si invers :)). Un singur cusur ar avea, sa zicem - am spus si in clip, dar nu e ceva major si se atenueaza in timp, ca sa zic asa: parul lui Timmy miroase. Poate a fost doar la setul acesta. Dupa ce a stat afara din cutie insa s-a remediat problema si ne-am jucat fara probleme (din partea mea). Daca il miros insa tintit si insistent, inca se mai simte un pic - imi scuzati mutra din film :))). 

Dar, sa va arat despre ce este vorba:


Setul contine doua papusele de aproximativ 12 cm inaltime: o fetita (Evi) si un baiat (Timmy - am verificat, asa il cheama). Amandoi sunt blonduti si au fete dragute. Hainele sunt calitative (rochita din material satinat si costumatia baietelului dintr-o combinatie de bumbac si sintetic foarte placuta la atingere) si cusute bine - se pot scoate fiind prinse cu scai, iar pantalonii au elastic. Incaltamintea este  reusita si fara miros (de fapt singurul lucru cu mirosa a fost parul lui, haha)

Setul are o cutie foarte frumusica (cutia si accesoriile au ramas la mine in custodie).
Accesoriile sunt:
  • un balon de plastic roz, in forma de stea
  • un "ciocan" si acel "inimometru" cu bomboana roz in varf - se loveste cu ciocanul roz in butonul mov de la baza inimometrului si inima albastra se urca spre bomboana. 
[ ma puteti vedea stresandu-va in film cu inimometru - ah ca nu am avut insipratia atunci sa ii zic asa, va stresam si mai abitir; imi cer scuze pentru dranganeli :D ]

Iata si filmuletul:




Eu l-am luat de aici (apropo, acum, ca idee, este 20 de ron, o oferta chiar mai buna decat cea pe care am prins-o eu).

Si, gandindu-ma ce citat sa lipesc in articol ( pentru ca azii este luni), sa se si potriveasca subiectului abordat, iata ce idee mi-a venit:
"Unde-i unul nu-i putere
La nevoi și la durere
Unde-s doi puterea crește
Și dușmanul nu sporește!"

Hora Unirii - Vasile Alecsandri



Acest articol este inscris in tabelul gazduit de Zina pe minunatul blog cu Povestiri pe scurt, in Serialul ”Citate favorite”. 😊

Ja ne! Pe curand!!

14 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Rux, mai ai loc de depozitare ptr papusi? 😊
Papusile chiar sunt frumoase si au ochii albastri asa ca nepotelul meu! :)
Pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella da :D. Si daca nu am fac :))). Glumesc.
Astea mici sunt la micul N deja. Nu am chiar foarte multe papusi - dar am cateva care ocupa intr-adevar spatiu pentru ca sunt in cutiile lor, care cutii sunt... mari.

Chiar sunt draguti astia mici - desi in pozele de prezentare de pe site nu aratau prea bine... :)))) Ma asteptam sa fie.. arsi de soare (de la cum era prelucrata poza).

Pupici cu drag :D

Zinaida Strinu spunea... [Raspunde]

Veșnicul copil, Rux, și papușile sale! :))

Săptămână frumoasă!

Suzana spunea... [Raspunde]

Recunosc ca am inceput serios sa ma intreb ce influente au cu adevarat aceste simpaticute papusi asupra copilasilor. In sens constuctiv, evident. Tare mi-ar placea un raspuns!
Oricum, chiar daca nu am participat la provocarile cu papusi , mi-am propus sa-mi repar cate ceva si evident sa-ti arat. Tinta este pana in decembrie. Daca nu, se amana. Dar poate reusesc, desi mi se pare cam laborios.
Si evident unirea face puterea, dar si aceasta idee pluteste undeva in deriva! Iarasi recunosc ca eu o vad mai mult in sensul cat mai multe minti interconectate pot schimba lumea in bine. Dar cati cred cu adevarat in puterea mintii... :D
Draga Rux, o saptamana excelenta sa ai! Pupicei! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zinaida Strinu in apararea mea am de zis doar atat: pe astea doua nu le mai am nici macar in custodie. Si-au schimbat domiciliul :))))).
Pupici cu drag :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cred ca depinde FOARTE MULT de influenta pe care o are anturajul. Am avut o revelatie :))) asa acum, gandindu-ma la mine, la sora mea, la cei mici acum.. la ce miau povestit si mama si bunica, la prieteni.
Fara niciun dubiu, influenta exercitata asupra copilului de catre cei din jurul lui, isi va pune amprenta si asupra jocului si asupra felului in care el percepe juacariile.

Eu pot vedea clar schimbarile de atitudine fata de jucarii pe care le are micul N in functie de cercul pe care il frecventeaza: casa, gradinita, bunici, matusa-sa.

Noi ne jucam creativ (noi doi), invatam, folosim joc de rol foarte mult (de data asta am fost educatori la gradinita)... Dar iti spun sincer ca din alte zone vine cu influente pe care eu una nu prea le agreez: cu aruncatul jucariilor.

In sens constructiv, uite acum asa pe scurt am facut: o racheta, o parcare, am desenat, am numarat, am fost in excursii si am ajuns sa vorbim binisor in romana (el are acum mai mult tendinta de a vb in germ ca nah.. gradi plus ca si asta e limba oficiala :)))).

Mi-ar placea tare mult sa vad ce vei face <3. Tin pumnii sa reusesti si sa te distrezi de minune. Oricum ne-am gandit sa mai facem o serie si la primavara tot in genul acesta cu alte teme. Noi sa fim sanatosi.

Da - si eu cred ca am putea schimba lumea in bine. Si ca puterea mintii poate face minuni - folosita asa cum trebuie.

Pupici cu mult drag <3!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

in primul rand vreau sa iti fac un compliment, te aranjeaza foarte bine coafura! 😍👌
Despre papusi... dragalase mai sunt toate! eu nu mai am nimic acasa, ale fetelor sunt impachetate bine si le pastrez "sigilate" pana cand vor avea ele copii. Restul, ce cumpar nou, le si "marit" imediat... avem trei nepotele. Bine, una nu se mai joaca cu papusi, economiseste bani sa faca in curand scoala de soferi (Marlene are acum 15 ani, peste un an jumatate poate incepe orele). celalalte doua, Emma are 7 si Greta 4 anisori, ei ele nu au niciodata destule papusi 😅 Tocmai am comandat un bebelus care plange zgomotos si cu lacrimi atunci cand ii scoti biberonul din gura. Cand va fi livrata, o voi filma si pun clipul pe blog 😀
Micutul N este sub 3 ani, nu i asa? atentie la papusele cu anexe miniaturale. ca astia micii le duc in gurita si sa nu le inghita. Am vazut si eu seturi de aceste in magazin si scrie ca sunt recomandate pentru copii peste 5 ani. Dar sunt sigura ca ceea ce ai cumparat tu ai verificat bine.
te oup. O saptamana placuta 🐾😘🤗

Diana spunea... [Raspunde]

Dragalase papusile!
Cu chiu, cu vai, cu aoleu am reusit sa vad filmultetul cap-coada! :) Imi place sa te urmaresc explicand ce si cum, pentru ca ai si subiecte conexe.
Avand in vedere ca nu comand online - cat timp (mai) pot alege :) - vad exact cum arata ceva in realitate. :) Imi place sa merg prin magazine atunci cand trebuie sa cumpar ceva.
Pfuuu! Am uitat ca exista poezia "Hora Unirii"! :(
Spor la ce ai de facut! Pupici cu drag! <3 Si pentru matasos! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN <3 multumesc mult! :* atunci am sa o mai pastrez o vreme ;)).

Ce fain ca le-ai pastrat si pus frumos <3. Imi place tare mult acest lucru <3. Mai am si eu cateva - uite chiar poate o sa vi le arat si pe blog. Am avut mare grija de jucariile mele si inca mai sufar din cauza ca unele s-au "pierdut" stupid :(.
Oh chiar interesant :). Si eu i-am comandat un bebic lui N. Un baietel simpatic (il cheama Serghei. am inteles ca are un coleg la gradi cu numele asta... hahaha - "l-am tras de limba" lol).
Maine face 4 :D. Oricum accesoriile au ramas la mine - nu el este problema, ci micul lui frate de doar un an :)))). Botogasul Ich :))). Setul asta este pentru 3+ :) si am convenit sa ii pastreze incaltarile cu elasticele prinse ca sa nu le pierda - atata timp cat nu se baga altcineva (vreo prietena de la gradi, vreo verisoara ceva) asa raman. Ma asculta :P.

Pup cu drag <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana abia astept sa se rezolve problema cu filmuletele :(. Of ce chestie nesuferita :(.
:*
Eu nu prea am de ales. Nu prea am prin ce magazine sa intru pentru ca 90% au in ele pufaitoare. Na ce sa fac.
Gasisem o oaza in care sa merg si sa ma rasfat macar vizual: Jumbo. Totul a decurs minunat pana am ajuns la raionul de hainute de bebe (asta era in anul in care sa nascut N) si erau stropite cu ceva uleiuri sau ... na semanau cu alea esentiale. Am zis ca nu mai ies de acolo. Si apoi mam spalat bine pe maini la izvor.... si vreo juma de ora imi tot iesea mirosul ala ciudat prin degete. Si abia am atins hainuta.
Nu mai intru de atunci.. pentru ca daca intri si vrei sa iesi tre sa treci prin iadul ala pufait :)) nu poti iesi pe unde ai intrat (ceea ce e o aberatie pentru ca magazinul e f mare).

Si mie imi placea sa merg si sa vad si sa aleg. imi mai trimit iscoadele - inainte era Ralu testerul, acum e mama.. :)))

Pup cu drag :D

daurel spunea... [Raspunde]

Papusile, dar si unele jucarii, merita pastrate. Noi ne-am mutat de cateva ori si s-au pierdut multe valori materiale ale copilariei fiicelor noastre.
Citatul imi aminteste de o povestire: un preot, in fata enoriasilor, pune intrebarea " v-ati iertat dusmanii?". Unii da, altii ba; cel mai batran din grup spune " cu mine cum ramane, deoarece mi-au murit toti dusmanii"
Toate cele bune!

copilarim spunea... [Raspunde]

@daurel interesanta povestire.. Hmm M-a facut sa ma gandesc la posibile raspunsuri. Unul ar fi ca, poate, dusmanii nici nu ne sunt cu adevarat dusmani (sau ma rog, unii dintre ei), ci asa ii percepem noi; altul ar fi ca ... uneori noi ne suntem cei mai mari dusmani; si ar mai fi inca un raspuns (m-am oprit la 3) - chiar daca acei oameni au murit, intrebarea preotului ramane in picioare.. iertarea tine de cel mai batran, cel care e in viata.

O zi minunata! :)

Oprea Carmen spunea... [Raspunde]

am o papusa care a facut 31 de ani, ceva de genul... o pandeste Eva dar nu i-a incaput in maini... inca! :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Oprea Carmen vai ce dragut!! Poate ii faci poza sa o vedem si noi <3.
Si eu am una care are intre... 31 si 34. (ma gandesc ca e mai mica decat sora mea... ca a ei a fost). Incerc sa o reconditionez si apoi o sa v-o arat si voua ;).

Pupici:)

Trimiteți un comentariu