sâmbătă, 21 noiembrie 2020

18 ani

 

 Buna sa va fie inima!!!

Astazi este ziua lui Dodo. Acum 18 ani, intr-o seara de joi, cam friguroasa, eram in vizita la niste prieteni de familie, cu parintii. Suna interfonul si gazda spune ca era cineva ... Raluca. Ce coincidenta - asa o cheama si pe sora mea. Dar, nu putea fi ea. Era la facultate, la Bucuresti. Cine stie.

Apoi suna la usa... Hmm... Si apare chiar Ralu. Cu un pui de catel alb si cret in brate. Parintii au ramas masca .. vorba aceea. Imi amintesc cum m-am ridicat si m-am dus direct la ea, dar ma miscam de parca ma vedeam cumva din afara. Si am intrebat ... cu speranta sa spuna da, cu teama sa nu cumva sa spuna nu:

E al tau?

Da.

Apoi l-am luat in brate. Si de atunci.... a fost baietelul meu cu par cret si ochii verzi. Un copil. Un copil de catel. Dar un copil.. Bun, iubitor... Si caruia ii simt lipsa in fiecare clipa si cu fiecare celula. Daca se poate spune asa.... Pentru ca, timp de aproape 15 ani, am fost ca o singura persoana. Daca il tineam in brate si inchideam ochii, nu mai simteam unde ma termin si unde incepe.

Am reusit in seara asta sa fac niste saleuri. Mancam si cu el, in gand, in suflet. 18 ani - majoratul! Sa fii bine unde esti acum. Vegheaza asupra noastra iubire de baietel!


Astazi am avut o zi mai grea. Am cam zacut .... ca sa zic asa, direct. Oboseala multa, chimicale de prin vecini la greu.... stres. Kouki a stat lipit de mine pana cand am reusit sa ma urnesc. Acum sunt mai bine, Slava Domnului! M-am grabit sa scriu doua vorbe, sa va salut... sa va arat un pufos care mananca bunatati. Si el este tot baietelul meu - fratele mai mic. Cand inchid ochii tot asa simt.... dar stiti cum este! Nu e o inlocuire. El este el si Dodo va ramane mereu Dodo.

Uneori, asa mi-as dori sa se poata face minuni! As vrea sa vina Dodo inapoi - ce s-ar mai juca nebunii.. hahahaha. Sa vina bunicii.... cei care au plecat si de care ne este dor. Ciudata e si lumea asta. Cu toate cele.

Ehh... ganduri. Imi trece! :)

Ne revedem cu o noua fila de jurnal al familiei Sâbî in curand. In decembrie sper sa pot face calendarul si Împodobim Bradul. Ma intristeaza tare mult faptul ca nu pot face tot ce mi-as dori si ca acumulat atatea restante. Mi-as dori sa le pot face pe toate, dar am cam obosit. :))))))

Ca tot ma intreba lumea cum le pot face pe toate! Nah...

La multi ani Dodo!!! Te iubim.

mama Rux te  💖

10 comments :

ina02s spunea... [Raspunde]

Uff, am scris si-fugit aiurea.. rescriu.
Tuci, Dodo știe cât îl iubiți și veghează cu bine aspira voastră. Kouki nu înlocuiește, dar și el va ajuta cum poate, doar e mic. O săptămână buna sa aveți, cu multă sănătate și bine, în care sa reușiți ce v-ați propus!❤️ Și un gând spre Dodo!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Eeeh, Dodo este prea aproape de voi ca să fiți triști..🤗
Dă din codiță în semn de bucurie, și parcă ar vrea să spună că "eu sunt ok și nu trebuie să vă faceți griji pentru mine..fiți veseli ca un cățel !😊

Ne gândim la ei, dar nu este timp pentru întristari..și nici ei nu ar vrea să ne știe așa..

O săptămână frumoasă îți doresc !

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s mic, dar voinic. Ieri a stat lipit de mine pana am reusit sa ma simt mai bine. Iubitul drag. Voiam doar sa spun ca nu ii compar, ca nu e vorba de o inlocuire (pentru ca multa lume asa considera).
Dar simt nevoia sa scriu si de cel mare - mai ales cand e vorba de astfel de aniversari.
Multumim mult de tot !! Imbratisam cu drag si trimitem ganduri bune si pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof mai sa stii ca incerc. Acum sunt ceva mai bine, dar tot ma mai buseste plansul. Nu ai cum.

Copilul mic ma tine mereu in priza - dar este si extrem de intelegator. Sunt o norocoasa.

Trimitem ganduri bune :D!!!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Pentru mine data de 20 Noiemnbrie este una tristă..16 ani s-au împlinit de când am pierdut pe tăticu..😔
No, ce să facem; pierdem persoane dragi din viața noastră și suflete mici și scumpe ca și cățeii sau alte animaluțe, dar ne întristăm, plângem, apoi ne ridicăm și încercăm să ne bucurăm de ce ne-a rămas; de ce mai avem..

Hai, cu bucurie înainte ! 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof dragul meu, de celelalte plecari nici nu am pomenit (octombrie-noiembrie e plin de el). In fine.. am scris azi ca pe 21 era aniversarea.. majoratul ca sa fiu mai precisa. Imi amintesc cum acum 4 ani nici nu concepeam ca pana la 20 de ani sa ne facem probleme ca Do ar fi baran. Ce aduce clipa.

Asa cum spui si tu :)! Azi am facut niste galuste de aur care miros innebunitor. Hihi. Poate reusesc sa scriu reteta in calendarul advent. Ca intentionez anul acesta sa impodobim bradul impreuna (poate reusesc sa ma ocup si de articolele de anul trecut. Incet incet - ca asa din suflet....

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Chiar te rog să pui rețeta că sunt fan găluște..nu contează cu ce or fi, găluște să fie. 😊
Țin pumnii să treci cu bine peste toate ! 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :) multu' mult! Atunci trec pe lista calendarului :D

Diana spunea... [Raspunde]

Ne ramane strans legata amintirea lor... Am pierdut prin moarte animalute dragi si oameni dragi - mi-e inima numai cicatrice, dar stiu ca toti cei amintiti nu ar fi deloc bucurosi sa stie ca sunt trista. Ma doare sufletul cand privesc in urma, dar o fac, din cand in cand, pana se elibereaza sufletul.

Am ciugulit, alaturi de Kouki, cateva saleuri. Nu m-am lacomit, din politete! 😊
Buna sa fie si inima ta, Rux draga! Pupici! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana te rog sa lasi politetea la o parte si sa te lacomesti in voie (nu de alta dar altfel o sa ajunga bulgaras pofticioasul :P)
Hihi

Fata de alta data acum sunt mult mai bine. Pana a venit Kouki la noi, cel putin, nu era zi sa nu plang. Apoi m-am mai potolit, sa nu ii transmit lui asta micul... :) Vai ca dulce e ... iti vine sa il mananci - uite acum, s-a cuibarit tot langa mine. I l-am cusut mai devreme pe Fulger (nu stiu cat de mult a apreciat, hahaha( ca se rupsese.
Pupam cu drag!!!

Trimiteți un comentariu