joi, 24 decembrie 2020

Calendar Advent: Bradutul Impodobit! (XI)

 

Dragii mei,

Iata-ne ajunsi in Ajun de Craciun. Ce ma bucur sa fiu iar, alaturi de voi, in mica noastra comunitate virtuala. Mi-ati lipsit, sa stiti - voi ii dati lumii mele culoare si ... o insufletiti. Este o lume mica poate ca dimensiune, dar, in acelasi timp,  mare - creata cu dragoste. 

Anul trecut, dupa cum bine stiti, nu am reusit sa duc la bun sfarsit calendarul. Il scriam, notam, faceam poze pentru el, dar... a fost un blocaj - ma simteam foarte vinovata ca nu mai reuseam sa fac tot ce credeam eu ca ar fi trebuit sa fac, cei de la youtube cu regulile lor mi-au facut varza atatea ore investite cu drag pentru a ne putea si vedea pe blog si uite asa.... Dar! Mi-am promis ca voi reveni si voi reface fiecare dintre articole (unele au fost complete, altele au avut de adaugat pozele... sau cateva date). Iata, asadar, Bradul Impodobit (X) de anul trecut. Sper sa va placa.

Anul acesta, a fost deosebit. Mi-am dat seama ca, desi poate sunt pusi in fata unor constrangeri, oamenii nu prea sunt dispusi sa se adapteze, cu adevarat. Din contra. Cred ca este o problema in intelegerea fenomenului de adaptare. De exemplu, cand mi se spune sa ma adaptez, mi se cere de fapt sa ma conformez cu ce mi se impune. Ori adaptarea, presupune ceva mai mult, decat acea conformare, executare... sau, mai grav, "obisnuire". Dar... stiti, poate ca mai bine va arat Bradutul de anul acesta. Nu-i asa? Si stam la povesti, alta data! 😉😍

Este absolut dragalas! Si pufos. Iti multumesc Diana, ca te-ai jucat cu noi anul acesta! :D Oamenii de zapada pufosi sunt adorabili, veseli si ninsi.

Va multumesc mult ca imi sunteti aproape si ca imi imbogatiti viata si lumea, cu fiecare gand si vizita. Inca putin si ne vom ura Craciun Fericit!

 Pe maine!

🎄

Ziua 24 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:
 
Linkuri directe:
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

 

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Pufosii Dianei, arata perfect!
Imi pare rau ca nu am ajuns si eu, dar pur si simplu obiectul meu pufos - un varf de brad- nu am reusit sa-l fac chiar prezentabil. Am cam evaluat gresit materialele... Mi se mai intampla!

Felicitari pentru ceea ce ai realizat, Rux! Aceasta este cu adevarat important.
Pupici si Craciun fericit! Pace si liniste! Sa ne reauzim cu bine in acest an sau la anul!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :)
L-am vazut acum pe varfulet! M-a placut foarte mult - imi plac pufoseniile de pe el (eu am facut ursuleti din asa ceva :D, mai nou).
Imi pare rau ca nu am vazut mai repede (dar de pe 22 nu am mai deschis laptopul, le-am programt si am incercat sa fac prin casa.... :)

Sunt foarte fericita ca am reusit sa refac si calendarul de anul trecut si ca am reusit sa il duc si pe acesta la bun sfarsit. <3
Craciun Fericit!!!
Da.. Pace si liniste - exact ce imi doresc. Si multa sanatate!
:*

(am programat pana pe 28 articolele, dar intentionez sa termin luna si anul si anul ce vine sa includa si creatie. Mi-a lipsit enorm. si sa ne citim.

Cu drag :*

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Nici nu ne puteam hazarda la aglomerarea bradului, pentru că este cu distanțare socială. 🤣🤣🤣
Așa că anul acesta am lăsat-o pe Diana să câștige trofeul. Dar dacă Dumnezeu ne ajută să fim bine, promit că la anul o s-o detronăm pe Diana.. 😅

Felicitările mele pentru voi !!!! 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof da!!! Trebuie sa fim bine :D. hihi!!
Va fi a 12-a editie ;))).
La mine e al doilea an cand aproape ca bradul e gol :)))). Am 24 decoratiuni minuscule facute de mine, 5 crosetate primite de la o doamna draguta, un ingeras facut de mine pentru Bunicul meu, doi fulgi facuti de mine si 2 cocori origami. Plus o instalatie usurica, pe baterii... fata de allti ani, e gol :))). Dar efectiv imi vine sa merg si sa il imbratisez non stop.
:)

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Cred că pe unele dintre decorațiunile tale le-am și văzut pe blog, și sunt foarte drăguțe.. 🤗
Lasă că este bine; nu e nici o problemă.! Așa cum ai spus tu, important este să fim bine, restul le vom mai face noi cu altă ocazie. 😇

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof da! este un set de decoratiuni numit calendar advent cu tematica alb rosu verde. :D
Am tot zis ca vreau sa mai fac un astfel de set. hmmm poate pentru anul viitor :D!

Trimiteți un comentariu