luni, 7 decembrie 2020

Calendarul Advent: Craciunul Pufos (felicitare)

 

Am inceput sa sterg praful de pe calendarul de anul trecut, cel cu paginile prin ciorne. De astazi voi incerca sa public in paralel si articolele lipsa, si va voi anunta cand reusesc, poate vreti sa vedeti ce pregatisem pentru atunci. De exemplu acum un an scriam despre Felicitarea: "Craciunul Papusilor. Argintiu."

Pe  cand aranjam pozele (si mi-a luat o gramada de timp - nu stiu de ce iar merge greu laptopul) mi-a venit o idee si pentru felicitarea de anul acesta. Am gasit plicul de anul trecut si baza de felicitare (pe care le pusesem deoparte) si, dupa ce l-am colorat pe Mos Craciun de pe plic.... m-am apucat sa decorez si baza de felicitare.


La final felicitarea si plicul aratau ca in poza de mai sus. Dar, mai bine sa incep cu inceputul. M-am gandit ca, fiind vorba de un Craciun pufos, as putea să.... cos ceva :)))). Ca sa fiu sincera, voiam de mult timp sa incerc sa fac o astfel de felicitare cu brad cusut asa. Daca nu ma inseala memoria am mai cusut eu, la un moment dat, un bradut (dar pe etamina... parca). In fine, voiam sa incerc ceva de genul acesta.


Am facut cateva poze la pasii parcursi. Bradul l-am creat din 5 linii paralele, cusute cu un fir pufos, care mie imi place tare mult (si din care am facut si rochita de acum cateva zile din calendar). Initial ma gandisem sa pun margelute pe fir... dar nu mergea. Asa ca mi-a venit alta idee: sa folosesc lipiciul cu sclipici (chiar ma intrebam daca mai merge... a mers).


Pe spatele bradului... (lol) am lipit un carton pe care l-am decorat cu stampile. Una este un cadou si alta un glob. Astfel nu se vad firele si se poate scrie si un mesaj simpatic. Mi-a venit ideea sa folosesc cele doua stampile cu tus colorat si langa brad.


Initial voiam sa pun globurile in brad, dar stampila este prea mare, asa ca am apelat la lipiciul cu sclipici. Evident ca a facut el ceva fite, dar pana la urma am reusit. Am stampilat totusi doua globuri sus, pe care le-am prins de doua crengute minuscule, desenate.
Am stampilat si patru cadouri la baza bradului, pe care le-am decorat cu un pix cu gel si sclipici de-un albastru foarte frumos. si am scris si urarea tot cu astfel de pixuri.
Iata cateva detalii:



 
Mi-a fost dor sa fac felicitari si ma bucur ca am reusit sa fac si anul acesta! Aceasta va fi si unul dintre premiile de la Impodobim Bradul de anul acesta. :)

Pe maine!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

🌲
Ziua 07 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:


🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

03 - 23 decembrie (20:10 a.m.)

🎄🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

4 comments :

ina02s spunea... [Raspunde]

Este așa frumoasa felicitarea! Iar tu la fel de ingenioasa cum știm deja. O felicitare cu ceva cusături mai rar, dar pe mine m-au mirat globurile. A ieșit perfecta, mai ales pentru cei ce primesc ce-i sub brad. Mulțumesc de idei! Pupici
😘❤️

Diana spunea... [Raspunde]

E superba felicitarea bradut cu fir pufos. Firul ii da un farmec aparte!
Acest gen de fir am cautat si eu, in 2018, pentru Provocari verzi, dar n-am gasit decat ceva subtirel si semipufos, dar lucios. 😊

Spor la ce ai de facut! Pupici! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s multumesc mult :*!!
Nu mai lucrasem de mult felicitari! Imi era chiar dor. Eh.. globuletele din brad nu sunt perfecte... din pacate lipiciul cu sclipici e cam veteran (chiar m-am bucurat ca a mai mers). Va trebui sa mai caut - e tare fain, nu are deloc miros.
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Este chiar firul din care am facut rochita bradut :).
Mai am un tip de fir si mai pufos - dar nu verde. Ma felicit ca mi-am facut provizii asta vara - miam luat niste fire. Acum imi e foarte incomod sa iau si de pe net, pentru ca deobicei se plateste ramburs si acum numai cu bani nu ai chef sa umbli... :)))
Pup cu drag <3!!!
sa fie spor ca am mare nevoie ...hehe!!

Trimiteți un comentariu