duminică, 6 decembrie 2020

Calendarul Advent: Mos Nicolae si Cola

Buna!!!!

Vineri noapte, am stat sa incerc sa imi inchei, cadoul lucrat de Buni (intre timp sambata am desfacut ceva din el, pentru ca mai trebuia lucrat). Asta, deoarece.... a intarziat cadoul meu pe drum (deh, a treia oara nu a ajuns pachetul joi, ci sambata). L-am lasat sa se odihneasca putin pe balcon, pana duminica - nu de alta, dar Mosul trebuie sa aseze in papuci darul, nu?
(Papuci, pentru ca ei au fost la moda anul acesta, deh... ghete in casa, desi nu se stie, poate imi vine vreo idee... intr-un an am purtat patinele prin casa, ca daca patinoar ioc, haha). Si... cadoul meu de Mos Nicolae, in toata splendoarea lui, il veti vedea ceva mai jos.

Acum, totusi, nu-i asa ca e draguta imaginea de mai sus? Este printre preferatele mele (din cate am colorat pana acum. Smotoceala!! (da, desigur, l-am smotocit pe frumuselul de Kouki, cum altfel?)
Bradul va transmite salutari si este tot in baia de serviciu. A zis ca vrea sa mai stea o zi la racoare. Hahaha! Eh, e si maine o zi - azi ne bucuram de ziua Sfantului Nicolae, cel tare bun (asa il chema si pe bunicul meu. Nicolae 💓 si mereu ma gandesc la el de sarbatoarea aceasta, sau cand vine vorba de Sf. Nicolae). 

Eu am facut bete pentru cei dragi (asa le spun eu la saratele.. hahaha, sa nu credeti altceva) și fursecuri cu faina de orez. Am copt si niste dovleac (pe care aproape ca l-am mancat tot aseara). 

 

Ok, ok. Haideti sa v-o arat pe Cola. Desi nu mai am nicio treaba cu bautura (ne-am gustat, la un moment dat, apoi nu am mai fost compatibile, asa ca asta e), papusile Barbie din seria aceasta sunt foarte reusite. Despre ea: 

  • face parte din Editia Colector
  • este a treia aparuta in Colectia Coca Cola Fashion Classic Series
  • a fost facuta in 1997 (lansata in 1998) si a fost inspirata de o pagina dintr-un calendar Coca Cola din 1913
  • se numeste Summer Daydream Barbie (foarte potrivit cu anotimpul in care ne aflam, nu?😂😂😅)
  •  detalii:
    • tavita pe care o are prinsa in decor era desprinsa initial, pentru ca elasticele originale se uscasera, asa ca am schimbat elasticele si in unele poze apare cu tavita la locul ei, pe leagan.
    • papusa nu a fost scoasa din cutie, dar ma bate gandul sa incerc sa o asez la un moment dat in vitrina, ca sa am motiv sa pot monta si umbreluta - este atat de interesanta. 

Cateva poze:





Eu am zis sa ii zic Cola - de aici si titlul. Se pare ca am fost inspirata, pentru ca, sora ei care se afla momentan la sora mea, 😂😅 este mai mare decat ea.. In consecinta aceleia ii voi spune Coca.. ma rog, ignorati-ma, ma amuz si eu putin 😂😅.

Nu i-am facut foarte multe fotografii, dar, cine stie, pe viitor poate o sa v-o prezint mai pe indelete. Mi-ar plăcea sa fac cateva articole (poate insotite de filmari) despre diferite papusi, asa cu titlul informativ. Mie una mi-ar fi fost utile atunci cand mi-am luat unele papusi. Uneori realitatea difera de ce e in poze.. haha. Si inca in ce fel.

Instalatia cu braduti mi-a donat-o Tati, spre marea mea bucurie. Mai am una, tot de la el, pe care poate o stiti de anul trecut de cand am participa la concursul acesta. Am fost foarte fericita cand mi-au adus-o azi parintii - credeam ca s-a pierdut si ar fi fost pacat. Este atat de potrivita pentru papusi - bradutii acestia micuti sunt tare simpatici.

Voi ce ati primit de Mos Nicolae? :)

Pe maine!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

PS: Pe cand faceam lista de mai jos, am zarit clopoteii de anul trecut... Doamna care i-a daruit lui Mami, din pacate, ne-a parasit, toamna aceasta. Nu am reusit sa ii multumesc personal pentru gesturile frumoase, dar, poate ca, de acolo de unde este, va simti cum cineva mangaie decoratiunile pe care le-a lucrat cu drag și se gandeste la ea. Multumesc.

🌲
Ziua 06 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:


Linkuri directe:
🎄  06.  Copilarim Advent - calendar 6 decembrie
( Cadouri "Premii pentru concursul Impodobim bradul")

🎄
06. Darul Victoriei
🎄
  C.A. 06 " De Mos Nicolae"
🎄
  A.C. "Mos Nicolae si Braduta"  
🎄
  A.C. 06 "Curcubeu de vise"
🎄
  C.A. #06 "Ghetutele lui N"
🎄
  C.A. 06. " Ursuc " 
🎄 
#06. Miercurea fara cuvinte " Catelusul Sosetica "
🎄  #06. Mos Nicolae si Hainuta de Elf a lui Kouki.
🎄  Calendar Advent 06 - Moș Nicolae (Meloritm)
🎄  Calendarul Advent: Mos Nicolae si Cola

 
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

03 - 23 decembrie (20:10 a.m.)

🎄🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 
 
 

6 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Mi-a plăcut mult desenul din coperta articolului..! Mi-ai făcut poftă de colorat.
Și eu am o tristețe în această zi pentru că și pe tăticu tot Nicolae îl chema, iar când eram copii, noi știam că Moș Nicolae este tăticu pentru că așa îl cheamă pe el, deși el ne spunea că nu e el, că el nu are barbă albă.. 😇
O săptămână superbă îți doresc !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof este un desen foarte dragut - vezi ca am impresia ca e disponibil la categoria sarbatori. (asta pentru ca unele desene ti le ofera ca premii, sau cadouri cand colorezi).

Eu mereu l-am asociat pe Bunicul meu cu Mosul Nicolae... Bine, el oricum de Sus m-a privit intotdeauna, pentru ca a plecat de printre noi cand era mami mica, asa ca, eu cel putin, il stiu doar din poze.. Dar e ca si cum a fost si este mereu cu noi.

Multumesc mult. Si tie la fel! ;D

Himawan Sant spunea... [Raspunde]

Personal îmi place prima poză, arată frumos. Între timp, publicarea băuturii Coca Cola arată inteligent în alegerea unui barbie ca model, deoarece este foarte apreciată de femeile tinere.
Salutări din Indonezia.

Diana spunea... [Raspunde]

Si mie-mi place desenul cu smotoceala! ❤️ Am cautat programul de colorat "pe numere" dar pare disponibil numai pentru telefon asa ca am zis "pas". 😊

Si Cola e frumoasa! Imi place si cum arata ea - la chip - si cum e imbracata, si decorul.
Am retinut "data limita" 20 decembrie pentru impodobira bradului! 😊 Am inceput decoratiunea, dar trebuie sa fac prea multe pauze. Oricum, o termin inainte de 23 - sper! 'ca ma astept la orice!

Spor la joaca, Rux! ❤️ Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Himawan Sant salutari si din partea mea! :)
Colaborarea Barbie - CocaCola a fost una reusita. :)
Imi place sa colorez :D.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da, programul este un app pentru telefon. Mi-ar placea si mie sa fie si pentru laptop. Daca gasesc iti zic. :D

Si mie mi-au placut ochii ei. Sunt deosebiti - caprui, cu puncticele. Nu stiu cat de bine se vede imaginea din calendarul original. Orcicum, detaliile, hainele cum sunt realizate - papusile acestea din anii 80-90 stau extrem de bine la acest capitol.

Nuup.. E pana pe 23 data finala de participare ( doar poza pe fundal neutru pana pe 20 pt ca m-ar ajuta ca sa pot sa lucrez la brad... am mari emotii ca tableta mi-a facut figuri, dar doar daca se poate nu este o cerinta din aia fixa ..hehe )

Vai abia astept sa vad ce vei face. Sunt foarte curioasa ce idei ti-au venit :D
Mult spor!
Pupici!!

Trimiteți un comentariu