vineri, 5 februarie 2021

Arashi - Face Down: Reborn

 

Buna!

Initial voiam sa raspund la alte doua provocari, de data asta muzicale. Credeam ca am gasit o piesa potrivita, dar am realizat apoi ca nu se incadra, asa ca am respectat "programarea" de pe agenda. Pentru astazi imi notasem sa scriu despre o piesa a carei versiune originala o puteti gasi aici: Arashi - Face Down.

In 2020, cei de la Arashi au avut, printre mai multe proiecte, si unul denumit Reborn. Practic au ales cateva din piesele lor si le-au modificat, atat sound-ul, cat si versurile, folosind cat mai multe in engleza.

Unele s-au pastrat destul de mult aproape de original, altele s-au transformat destul de tare. Nu stiu cum de s-a nimerit, dar piesa aceasta se potriveste foarte mult cu starea mea din ultimul timp. 


Versurile noi (in engleza) apar in clip, iar pe cele vechi, in japoneza, le puteti gasi in articolul cu piesa originala, traduse. Asa ca nu le mai adaug aici.

Maine ne revedem cu episodul noua din serial. Duminica il vedem pe ultimul.... Cum trece timpulde repede, nu?

Sunt curioasa ce parere va aveti si daca va place mai mult una dintre variante. :)

Pe maine!

 

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Varianta originala imi place - e mai putin "electric" ritmul. 😊 De n-as fi avut cu ce compara ar fi fost ok varianta noua. 😊 Deh.

Pupici! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana exact asa ma gandeam si eu. :)). Gand la gand :P

Pup cu drag <3

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu stiu ce sa zic. Adica stiu! Genul acesta de melodie prefer sa o ascult si nu sa o vad pe vreun videoclip atat de agitat! :)Cred ca si eu prefer cealalta varianta!😊
Pupici si weekend placut, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana adevarul este ca prima varianta are o foarta aparte. Piesa. Aceasta nu este rea, imi place cum suna versurile in engleza, dar parca ii lipseste ceva.
Stiu. Ce mi-a placut la discografia lor este ca poti asculta atat piese din anii 90 cat si pe cele foarte recente fara sa fie neaparat conditionate de o perioada anume. Sunt cumva fara varsta. Ca si la alte formatii dragi mie:: Abba, Aha.. au ceva care nu e doar de sezon.
Reborn-ul acesta nu este o piesa rea, dar e cumva mai aproape de stilul care este preferat acum, mai comercial un pic.

Hehe ce chestie. Treaba asta mi-a trezit o multime de amintiri. legate de muzica.

Pupici cu drag!! Sa avem un weekend placut, relaxant si "regenerator" ... am nevoie de energie. Haha.

Trimiteți un comentariu