luni, 10 octombrie 2022

Cel mai comod fotoliu, pentru vizita Sofiei.

 


Astazi, Licca a primit vizita Sofiei (care a coborat de pe masuta din sufragerie, s-a asezat in palma mea si a poposit pret de un pas mai incolo, pe canapea, alaturi de Licca).

Si-au gasit cel mai confortabil fotoliu din lume si mi-au facut hatarul de a sta la o poza - 2 -3... ok 4. Cea de mai sus e poza zilei, dar mai am trei simpatice si vi le las sa ii vedeti cum s-au distrat. Licca i-a oferit Sofiei ce i-am pregatit.... Si Sofia i-a oferit Liccai vestuta ei - as acum fac fetele la o sesiune foto improvizata, intre prietene (sau cum faceau sora si prietenele mele cand improvizam cate o sedinta foto, pe vremuri si radeam, radeam, radeam)

Si asa am mai alungat un nor fals aparut sub un zambet aparent si o privire sfidatoare, de care nu mai avusesem parte de foarte mult timp si ... vorba aia chiar nu duceam lipsa.

Si iata primele trei poze (pentru ca am ales-o pe a patra pentru albumul #365dayswithRux/Rukkusu. Apropo, ma gandeam cand sa public oare pagina pe care adun deja articolele.... hmmmm. 


Pasul 1: Intalnirea.... Cele doua s-au asezat confotabil pe fotoliu - care fotoliu s-a sesizat ca i se pregateste ceva.... Sa fie de bine, sa fie de foarte bine? :))) Se lasa oare cu ceva gustari?


Pasul 2: Lasam timiditatea deoparte si ne integram in grup - vorba aia, fotoliu fotoliu, dar nu e mai bine o imbratisare de grup? Mai ales ca se pare ca ne si imortalizeaza fata asta, sau cel putin incearca si ea ceva pe acolo cu telefonul?


Pasul 3: Ne distram bine impreuna... haide, fa poza zilei pentru ca noi vrem sa mai povestim putin, fara sa fim stanjeniti.

Si uite asa, au petrecut si s-au simtit bine azi Kouki, pe post de cel mai confortabil fotoliu si iubiti prieten de joaca (le da pupici ce stiti voi) si Licca Rukkusu, alaturi de buna ei prietene Sofia.

Pe maine!


8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce sedinta foto simpatica! Si pufoasa pe deasupra!
Multumesc, draga Rux! Imi place cum evolueaza imaginile!
Inspiratie in continuare, pentru ca drumul e lung si ai atatea variante
posibile! Pup. Noapte buna!❤️😘

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Hello.
It looks so sweet! Thanks for sharing. Have a good day :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Hi, hi...ce grup la întâlnire ! Ok, foto-foto, dar ce au servit și ei după atât efort ?
Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Kouki salveaza mereu situatia :)))).
Ma bucur ca iti place - si eu incerc ca in fiecare zi sa fac cel putin o poza (uneori fac mai multe si pe unele le voi grupa prin articole - cand a timp ceva mai mult la dispozitie ).
Iti multumesc mult! sa fie.
pupici!!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı thank you! I am glad you like it :D!!
Have a great day :)!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza hmmm se pune o portie zdravana de iubit pentru Kouki si o mica sedinta de probat hainute la Sofia si Rukkusu?
Ah sau trebuia ceva de mancare.... Kouki da, ele au zis ca au mancat deja :))))
Pupici!!!

Diana spunea... [Raspunde]

Minunat fotoliu! ❤ Cred ca Sofia a uitat sa plece, la cat de bine se simtea!
In prima poza am sentimentul ca "fotoliul" e cam nedumerit: "ce aveti de gand, fetelor?" 😊
O dulceata de fotoliu! ❤ Pupici! Spor la ce faci dumneata pe acolo! 😊

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hahaha fotoliul e cam salbatic cu pozele... adica sta, dar nu staaaa cum statea Dodo cand avea el chef si puteam totusi sa srprind ceva.
I-a placut mult compania - si el e fan al papusilor mele si a ceea ce mai lucrez - acum ca m-am reapucat imi ofera feedback :)))))).
Sofia a plecat pana doi pasi mai incolo.. pe masuta :))))))))) Unde de altfel se afla acum si Rukkusu. Si unde se va muta foarte curand laptopul sa le tina de urat :D
Pupici :*

(merci - azi nu cred ca mai apuc sa fac mare lucru... voiam sa crosetez ceva, dar pana cand iau croseta, pana cand ma uit la fire... pana cand imi vine o idee.. s-a facut deja maine cand e sarbatoare. haha).

Trimiteți un comentariu