sâmbătă, 29 octombrie 2022

Costumasul din doua piese.


Buna!
Cineva s-a gandit ca mi-a placut tare mult experienta de acum doua saptamani. Asa ca sambata aceasta am interzis in bucatarie si camara.... si liber la postit :))). 
(bine ca nu la prostit, vorba aceea)
Ceva, ceva tot am reusit sa bifez, de dimineata - cand am pus masina la spalat de doua ori si am luat micul dejun - bine ca mai tarziu, desi ceaiul abia acum il beau (era sa il beau prin masca.. si apoi cu nasul... :))))) hahaha -  ne mai amuzam si noi - ca sa nu o dam in depresie, nu?).

Am facut si poza zilei - yuppy! Va place parcul in care s-a plimbat Rukkusu? As vrea sa va spun unde este. exact, dar nu scria - am avut un calendar si l-am salvat in ultima clipa :))). Eu glumesc si spun ca sunt defecta - vad mereu in lucruri potentialul lor de dincolo de cel imediat. In cazul acesta, calandarul avea niste imagini superbe, care mergeau foarte bine (cel putin in ceea ce ma priveste) ca decor pentru fotografii. Iar partea de sus - sarma, am folosit-o la articulatiile Mirabelei (Mirabela si Rukkusu). 


A trebuit sa iau o pauza - vorba aceea, mai bine nu beam ceaiul .... dar nu va plictisesc cu detalii, mai bine sa revin la costumas. V-am povestit deja despre palarie aici: Rukkusu, palaria si puzzle-ul.
Din acelasi fir am facut si fustita - am lucrat cu punct dublu si i-am cusut un mic model in partea de jos. Nu am avut capse potrivite (velcro in acest caz iese din discutie) si nici nasturei suficient de micuti - asa ca, i-am pus doua  margelute...



In realitate arata mult mai frumos - dar de aproape.... telefonul acesta face niste poze absolut..... dubioase. 
Stati sa imi trag sufletul :)))). Nota: apa (sau ceaiul in cazul de fata) este susceptibila sa se contamineze cu chestii parfumate... Asa ca, revenind la articol, ma grabesc sa il termin si sa ma refugiez in camera mea... unde sper sa fiu mai in siguranta. Si sa mi se calmeze gatul...



Asa ca, urmeaza sa scriu doua vorbe despre bluzita. Aceasta a fost realizata cu un fir Alize , care are in compozitia sa si putina lana. Deja stiti bluzita pentru ca a aparut in foarte multe fotografii. Si la ea am folosit margelutele pentru spate. Noroc ca am o punguta cu cateva margelute colorate si ca am gasit cateva care sa se potriveasca - hehe. 
Eu sunt foarte incantata ca am reusit sa potrivesc firul la maneci astfel incat sa iasa siemetric.
Am lucrat cu o croseta de 2mm.


Si acum ma retrag, in inainte de a va mai arata o fotografie de astazi.... poate reusesc sa fac ceva la paturica lui Ralu (pe ale carei patratele sta Rukkusu in poza de mai sus). Nu voi reusi sa mai raspund la mailuri si comentarii azi - noi sa fim sanatosi, imi iau maine revansa.

Pe maine!





8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place mult firul, pufos si usor sclipicios!
Felicitari, draga mea! Pupici si o duminica placuta! ❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Nu stiu ce am facut, cum am pus link-ul tau în blogroll la mine că nu-mi aparea nicicum că ai articole noi. Si chiar chiar ai scris de când am fost eu ultima dată în vizită la tine. Dar am reușit ieri să remediez problema și azi sunt fericită să vad ca blogul tau apare la capitolul noutăți. Îmi pare rau că ești bolnavă, sper să te faci bine cat mai repede.
Costumul arată minunat, pozele de aprooape, cred ca e prea aproape si u a putut să focalizeze bine telefonul, dar ultima poză...e superbă și costumul, și păpușa și decorul.
Și eu obișnuiesc să păstrez tot, în ideea că din asta se poate face...din pacate nu prea am mai ajuns să fac și acum mă lupt cu toate cutiile în care am tot păstrat câte ceva să le organizez/sortez/triez.
O duminică frumoasă!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Atenție - unde au stat pantofiorii lui Rukkusu...dacă s-au imprimat în păturică ?! Undeva mai sus, într-una din foto, am descoperit șoldulețele lui Rukkusu - nu s-a mai gândit că este fotomodel și s-a cam îngrășat...deși ea nu vrea să se descopere asta, nu-i așa ?
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa este - are un aspect usor lucios (cel cu lana, de la bluzita) si este pufos.
Imi place tare mult! :D
Iti multumesv - a fost o duminica simpatica, terminata cu mici peripetii care ma amuza acum :)).
Ma bucur mult ca iti plac hainutele :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko eu urmaresc din blogger noutatile :). Imieste mai simplu :). Am eu ceva plan sa refac putin meniurile si sa umblu si pe la www (unde am linkurile trecute).... dar o iau incetisor.

Iti multumesc pentru urare! :* sunt bine, merci mult :). Am scapat de intrusul nepoftit :).

Da - pozele de aproape cu fusta au iesit foarte artistice :))) - cea facuta la spate (unde e nasturele din doua margelute) ma intriga.. nu inteleg cum a putut sa iasa asa :)). de aia am si lasat-o. Cealalta asae. Pufoasa...

Si eu sunt de vreo 2 ani cu toate lucrurile prin cutii si trebuie sa le iau la mana - pentru ca le-am pus frumos dar nu si pe categorii, ca inainte.
Eh sa speram ca vom reusi sa mai si lucram - mie mi-au ajuns astia doi ani in care abia am prins mici portite de creat.

Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :)))) fac pariu ca e poza aceea in care am incercat eu sa pozez doar fusta de la spate....
Fusta, fusta e de vina :)) sau telefonul.

Am verificat si sunt tot la locul lor pantofiorii (atata mi-ar trebui sa se imprime in paturica... :O iti dai seama :)) si asa se plange ca nu i-am oferit si alte incaltari pentru fotografii.. de parca eu stiu in ce cutie or mai fi pusi... hahaha - ca am uitat sa fotografiez cand am organizat ultimele cutiute.. asaca pana reusesc sa ma ocup de asta, va mai avea de asteptat).

Pupici cu drag!! <3

Diana spunea... [Raspunde]

E frumos imbracata Rukkusu! Foarte eleganta!
Si mie-mi place sa fac haine la papusi, dar nu crosetate sau tricotate. :)

E bine cand totul se termina cu bine! dar sa ramana bine pe termen lung si foarte lung!
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ah ca ziceai de doua maini stangi... sa ma vezi pe mine la croit :))))))))))
lupte greco romane... in ring :))). Dar tot nu ma las. Mi-am luat o masinuta mica de cusut si sper sa o pot folosi.

Pupici cu drag!

Trimiteți un comentariu