joi, 13 octombrie 2022

De 4 ani alaturi de noi.

 


Buna!

Astazi am sarbatorit 4 ani de Kouki!! La multi ani Kouki mic scump si iubit!!!! Si intelegator si bun si bland si rabdator si nebunatic si dragalas si jucaus si .... :)))))) Sa ne fii sanatos! 💕 Si fericit!! 💖

Rukkusu si-a asortat cercelusii cu Totoro la rochita noua si i-a dat un pupic lui Kouki - care la randul lui a profitat de ocazie ca sa se lase dezmierdat. Nu este asa un mare fan al fotografiilor, poate unde nici nu prea am mai facut cine stie ce poze in ultimul timp (Dodo era as cu fotografiile - desi si Kouki baga niste pozitii la fel de artistice ca si cretul celalalt; ine ii vede zice ca sufera nevoie mare - da, ii chinuie talentul... hahaha).


Mare lucru nu am facut - l-am convocat la o poza in stilul primei noastre poze, din 2018. El a iesit bine. Eu m-am scos din cadru ( nu ca as avea eu cine stie ca stres referitor la poze, doar ma stiti - vorba aia, am facut eu filmulete fara pic de make up.. si apropo de ele, azi nu mi-am putut accesa contul pe youtube - nu stiu ce e avut, pana la urma a mers; candva sper sa rezolv si problema aceea sa fac din nou clipurile vizibile) pentru ca .... uitati-va si voi ce mocusoara delicioasa si... paroasa :))). Trebuia sa fie in prim plan!! Ma gandesc sa il mai tund un pic (doar un pic - desi am mai luat din varfuri la ochi, la barbita).


Am facut un mic party cu pancakes - scuzati tigaia, dar era in toi de produs pancakes. Mi-a placut tare mult cum a iesit acesta  :D . Si l-am imortalizat inainte de a il imparti frateste cu Kouki. Prin party eu inteleg ca am reusit sa ne reunim eu cu Mami, Buni si Kouki.. si sa mancam pancakes cu lapte si cacao (fetele), lapte (Kouki) si ceai (eu).


Azi a fost o zi mohorata - cu mori (ceva soare care a trimis raze stinghere, dar cum eu am fost iar prin bucatarie, unde este mai mereu intuneric, haha, nu prea le-am zarit). Care ne-a atras la somn. Unii dintre noi au dormi :)).  Rukkusu ii propunea in poza de mai sus lui Kouki sa doarma in bratele ei si....


...fara pic de timiditate, flacaul ondulat s-a asezat comod sa se mai odihneasca un pic. Vorba aceea, tocmai ce se trezise din somn :)))) Sa isi inghita galbenusul. M-am bagat si eu in poza lor pret de o mana.... :)))).

Si cam atat :). Am vrut sa ii crosetez un os amigurumi, dar nu am gasit un fir natur de bumbac...  In fine am gasit ceva online dar costa .... :)))) firul ca firul, dar daca puneai si transportul.... Vorba aia, faceam o excursie pana la mare. Asa ca a ramas in plan - poate reusesc pana de Craciun.

Pe maine !




14 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Mi-era dor de Kouki! 💕 La multi ani cu sanatate! (si Miki i-a "latrat" urari de bine si de sanatate!)
Sa va bucurati de el o mie de ani! 😊
A fost o petrecere doar cu cei dragi - tare-s faine aceste petreceri "restranse".
Nici Bony, boxerita pe care am avut-o candva, nu statea la poze! :))) Cand vedea un aparat foto indreptat spre ea se "schimonosea" la fatza - parea gata-gata de atac. (fix la fel fac si eu! :))) cand vrea cineva poza cu mine isi strica poza si-o poate folosi sa sperie oameni si - cred - animale).
Pupici! 😘 ❤ si pentru "rocker-ul" 🐾 cu plete ondulate!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multumiiiiiiiiim!!!!
Ii multumim si lui Miki si ii trimitem si ei o tratatie virtuala, cine stie, curand curand s-o inventa si un dispozitiv de teleportare accesibil, lol(daca nu or fi deja, haha).
Si eu fac fete fete in ultimul rand prin poze :))))).
E rocker desi nu are parul asa de lung, insa ... fata de cum aparea el prin poze, e ceva mai lung. Baiatul cu pleata :)))).

Le doarme... zici ca e urs polar.
Si eu ma tot uitam cat e ceasul si ma gandeam ca iar nu am apucat sa lucrez nimic din ce imi propusesem... si maine e sarbatoare.
Hmm de ce oare nu se poate lucra de sarbatori nu stiu? Ma refer la ac si la croseta / andrele. Eu de ex simt asta ca o liniste, o relaxare... Bine ca pot in schimb sa fac de mancare, si alte treburi care ma obosesc mai rau :)))).

Pupici cu drag :*

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Eeeei, la mulți ani lui Kouki!🐩
Să vă fie sănătos și să vă bucurați împreună mulți ani de-acum încolo!🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof multumiiiiim!!!
Doamne ajuta, asa sa fie!!
Se uita nedumerit la mine ca i-am mai aplicat o portie de iubire mai devreme, de la Diana si Miki si acum ii aplic imediat si din partea ta :)))))))

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Așa, așa, merită, doar e ziua lui nu?
E și un drăgălaș simpatic! 😇

Suzana spunea... [Raspunde]

La Multi Ani pentru pufos si pentru voi!
Sa va bucurati mereu si sa va jucati frumos!
Pupici, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof vorba aceea, ziua lui e in fiecare zi :)). Dae azi am avut un motiv in plus sa il dragalesc. ca sa zic asa :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumim muult!!
Asa sa fie :)
Pupici cu drag :*!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Chef mare pe la voi !
La mulți ani, Kouki ! Pupici ❤
De fapt, pupici pentru toți ca să nu se supere careva 😀

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da, am avut tot felul de chefuri in octombrie :P.
Kouki multumeste si te invita sa... il masezi :))). La el asta echivaleaza cu mare dovada de iubire.
:))))))
Pupici si de la noi!! :*

Diana spunea... [Raspunde]

@copilarim
Si Miki, cand doarme, doarme! :)) Acum e si cam "tare de urechi" si nu mai tresare la fiecare zgomot, nu se mai trezeste la fiecare miscare de-a noastra; era vai de inimioara ei cand tuna si fulgera.
A primit cu drag tratatia virtuala. :) Multumiri.

De ce sa nu se poata lucra de sarbatori, mai ales cu acul si croseta?! Personal, nu cred ca se supara sfintii, mai ales ca nu e "munca".
Pupici cu drag! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dianaasa ma gandeam si eu.... nu? Chiar nu e - e un hobby tratament, ca sa zic asa. eu simt activitatea asta ca pe un balsam pentru suflet.
Mai degraba obosesc tot robotind prin bucatarie si asa, decat sa stau intr-un coltisor eu, cu lucrul si sa impletesc / crosetez.

In fine..

Draga de Miki :*
Va pupam!!

Diana spunea... [Raspunde]

@copilarim
Cu mult drag! <3 <3 <3

Se spune sa nu muncim pentru ca gandul sa fie la sfantul praznuit... :) Cred, totusi, ca sfintii nu sunt asa de vanitosi incat sa se supere ca cineva croseteaza de praznicul lor. Sfintii sunt buni si intelegatori; nu?! :)
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa ma gandesc si eu... in plus, mai mult maodihnesc daca lucrez de mana decat daca gatesc, spal vase etc :))))

Pup

Trimiteți un comentariu