joi, 27 octombrie 2022

Faceti cunostinta cu Mangato.


Buna!
Iata ca am ajuns aproape de finalul calatoriei noastre in lumea amigurumi, oferita de cursul pe care v-am povestit ca l-am facut (Curs Amigurumi - Domestika - Ameskeria - Sa cream personaje cu croseta).
Dupa ce am invatat informatiile de baza si am exersat cele doua modele oferite de autoare (le-ati putut vedea ieri - inghetata si iepurasul), a urmat un nou capitol: sa realizam papusa. Papusa, sau mai corect cred ca ar fi personajul propus a fost o pisica mar.. sau un mar pisica. Simpatic, nu? De unde si numele - Mangato (manzana + gato).
Ideea este pur si simplu geniala. Mi-a placut foarte mult. Am incercat sa fac toate proiectele cat mai apropiat de ceea ce ni se cerea in curs. In afara de micul incident cu iepurasul (care pana la urma m-a scos din incurcatura de a ramane fara fire - pentru cine a pierdut povestea cu iepurasul: am pus din greseala mai putine ochiuri, 6 in loc de 8, la picioare - in consecinta am adaptat la acest numar tot restul proiectului si, desigur, a iesit mai micut), m-am straduit sa merg pe cromatica propusa - in limitele oferite de firele pe care le aveam disponibile.
Eu am lucrat cu ce aveam - am folosit in general acril. Fire ramase de pe la alte proiecte. Hehehe :). La mar am avut foarte mare noroc ca mi-a ajuns si rosu.. (aprope la fix) si verdele (care a fost la limita). Fata de celelalte doua proiecte, acesta a fost mai complicat - chiar m-a uimit putin modalitatea de finaliza partea de jos a jucariei, nu ma asteptam (adica eu as fi facut probabil cu totul altceva). 








Mi-am depasit reticenta de a lucra pe fata, cred ca a iesit chiar foarte frumos - Buni imi zice ca am lucrat eu frumos, draga de ea :*. Stiti voi, fiecare mama cu puiul ei. :))))  Imi este tare drag marul pisica si, daca celalalte proiecte pe care vi le-am aratat stau frumos intr-o cutiuta (in care a venit unul dintre puzzle-urile mele 3D ), Mangato ma priveste zilnic de pe agenda mea de cursuri,
Nu stiu ce a avut programul de mi-a stampilat cateva poze aiurea - dar nu mai stau sa le refac... pentru ca mi se raceste pizza. Si mi-este o foame... :O.




Kouki si Mangato sunt prieteni buni (acum am observat ca pe una din poze a ramas textul de jos.. ei, asta e). Ma gandesc sa ii fac si lui un prieten de poveste carnato-ceva.. :)))))). Cand voi avea timp. Si fir potrivit. Chiar... cu ce sa combin carnatul - voi ce ziceti. Sigur va trebui sa evit sa ii fac foarte multe detalii care sa poata fi roase si inghitite (nu de alta dar am marturie vreo trei jucarele vaduvite de urechi, cozi ...).


Maine va aratam proietul final si va povestesc ce mai puteti afla din curs - si va las si link, daca vreti sa vizitati proiectul meu pe platforma Domestika. Sper doar sa nu uit :)))

Pe maine!

4 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Mangato a profitat puțin că Kouki dormea...Kouki iubește pisicile ?
Normal că o jucărie trebuie "iubită" (roasă de Kouki...), așa că trebuie să fie un os mai mare, gen ciolan...😃
Rukkusu era cam obosită sau își făcea siesta ?
Felicitări că te "ții" de program 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza oh da! Kouki e foarte iubaret - si Dodo era la fel - problema mea e ca nu si pisicile ii iubesc la fel de tare ;))) asa ca trebuie sa am grija.
Da un fel de ciolan ma gandeam sa fac si eu.. spre os .. spre bat :))))) - ca daca ar fi sa fac ceva cu urechi, mi-e sa nu ramana fara :))). Desi fiind crosetat cine stie... poate ca are probleme doar cu cele de plus, ale lui.

Ea cred ca e vesnic neobosita, hahaha. Se asezase putin in parc, pentru poza - plus ca era o buna ocazie sa stea putin la povesti cu Mangato.

Pupici cu drag!

Diana spunea... [Raspunde]

Mangato e fain de tot! Dar cand l-am vazut pe Kouki.... a tresarit inima de bucurie! (stiu ca nu e crosetat Kouki!) :)) Pare resemnat langa Mangato sau... tocmai au terminat cu joaca si Mangato veghea odihna lui Kouki? <3
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ehhh e si resemnat dragul, are si el motivele lui ... dar incercam sa ne inveselim si sa cautam frumosul. In plus el are un nume atat de frumos, speranta luminoasa... :))))
Ah... stai ca mi-am amintit - era la ceas de seara si dormea... resemnatul :)))

pupic!

Trimiteți un comentariu