marți, 11 octombrie 2022

Intalnire.... printre fire :)

 




Buna!

Astazi Rukkusu a avut o super intalnire cu Pitica mica vulpito-veverita :D. Ele doua au schimbat pareri si eu si Micaela am lucrat putin, impreuna, asa la distanta si totusi foarte aproape, la doua proiecte mititele. Ma rog, al meu este maricel, in comparatie cu al ei... dar nici al meu nu este foarte mare. A fost taaaaare bine si tare frumos! 💕

La mine era innorat, la ea era soare, dupa cum se poate observa :). Si, recunosc, la poza de azi am tristat putin, pentru ca eu nu am facut decat sa o tin pe Rukkusu (si ghemul) in cadru. Dar am zis sa imi aduc si eu contributia si m-am jucat putin in programelul in care pregatesc zilnic poza zilei si am adaugat un strop de toamna si veselie.

Acum incerc sa termin proiectul crosetat inceput astazi. Apoi as mai vrea sa termin si de conspectat ultimele doua lectii din curs... ce bine ar fi sa reusesc! Kouki ma tot priveste, de langa ghem si ma indeamna sa termin mai repede ce am de facut, pentru ca, in curand, el vrea sa ne retragem in camera :))).

Pe maine!!

ps: deja a plecat... :))))

8 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Deși descopăr că ar fi o întâlnire de lucru (😃😉...), cred că Rukkusu a fost doar politicoasă - ei îi place moda, nu să tricoteze...!
Kouki este mai direct în exprimare !
Spor la studiu 👍
Pupici ❤

Ti M spunea... [Raspunde]

I follow you 131, follow back?

Suzana spunea... [Raspunde]

Crosetat... Daaa, mi-e cam dor de crosetat. O initiativa ar fi necesara si sper iminenta, macar asa, o ora de experiment...
Spor la proiectele tale, draga Rux. Imi place poza. Inca nu am definitivat cum sa tin materialele pentru lucru. Insa imi vine mie vreo idee...
Pup si seara buna!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza oh dar nu stiai ca acum este si la moda handmade-ul? :))
Dar nu.. Licca vine din Japonia - ei au o cultura pentru lucrul de mana (cum aveam si noi candva).
Da, Kouki stie ce vrea.. si cam vrea dupa o anumita ora la noi in camera, maiprecis in pat. Desi ar putea si chiar poate foarte bine (inclusiv acum) sa doarma cat se poate de comod si in sufra... pe paturica .. pe canapea.. :))))).
Merci mult - sunt foarte happy ca am reusit sa termin de conspectat. Yuhuuu.. Am reusit sa mai bifez ceva de pe lunga lista :))))))

Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ti M Thank you! Yes I am also following you. I don't know the number, but you can see my avatar for sure in the follwers' list.
Hugs :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana tin pumnii!! Eu am stat atata timp departe de crosetat, de tricotat... as vrea sa am o saptamana fara sa fiu nevoita sa fac mancare si alte cele.. (decat daca mi se face mie chef, brusc, sa petrec cateva minute prin bucatarie... hahah, alatturi de cuptor).
Iti multumesc mult! Am nevoie de super mult spor.. si de timp. Nici eu nu am definitivat nimic... dar! am reusit sa fac mici schimbari... si cand le privesc, parca parca devin un pic mai intelegatoare cu mine... ;))
Sper sa ne vina la amandoua idei superb bune si practice :D. Pe mine ma cam tine din creat acest lucru - pentru ca am nevoie sa pot avea acces la absolut toate mediile folosite la creat si acum e ... nu e, mai bine zis.
:)))

pupici cu drag!!

Diana spunea... [Raspunde]

Spor la realizarea proiectelor iti doresc si eu! 😊
Si zile cat mai linistite iti doresc!
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Doamne Ajuta, sa fie!!! :D
Am reusit sa termin rochita aceea. Nu imi vine inca sa cred. :D

puuupici

Trimiteți un comentariu