vineri, 14 octombrie 2022

Mirabela si Rukkusu



Buna!!!

Era cat pe ce sa uit sa fac poza si articolul pentru azi :)))). Important este sa nu uit maine sa ii spun micului N la multi ani... Hahaha. 

Si pentru ca tot am amintit de aniversari, astazi o avem invitata alaturi de noi pe.... 🥁🥁🥁🥁 Mirabela lui Buni!!!! V-am mai povestit ca m-am inscris la doua cursuri (intre timp le-am si terminat). Promit sa scriu pe larg despre fiecare curs - unde l-am urmat, ce am invatat si ce proiecte am realizat pentru ele. Acum insa, am pregatit trei poze in care se afla Mirabela, alaturi de Rukkusu.

Prima (cea de la incepuul articolului), este realizata, desigur, azi - pentru ca provocarea este sa realizez cel putin o poza in fiecare zi.


Cea de-a doua poza (cea de mai sus), este realizata ieri seara spre azi (de fapt, o facusem crezand ca e trecut de 12 noaptea, dar nu era .. lol si na, corectitudinea, bat-o vina, hahaha). Tocmai terminasem inca un obiect vestimentar din garderoba Mirabelei (care obiect nu se vede in poze - ghiciti ce e.. hahaha).

Mirabela este cea mai mare papusica amigurumi pe care am crosetat-o vreodata. Modelul ei nu imi apartine - dar mi-am permis sa il interpretez in felul meu :)) - stiti cum sunt, vreau, nu vreau - tot ajung sa modific macar ceva acolo (am reusit si la primul curs performanta, neintentionat, pentru ca imi propusesem sa fac exact ca la carte - dar va povestesc eu la momentul potrivit).


Desi nu are articulatii vizibile, este articulata (vezi mana dreapta, care sta indoita, hehehe). In cea de-a treia poza si ultima pe ziua de azi (poza facuta pe 8 octombrie), o regasim alaturi de Rukkusu imbracata in tinuta imprumutata de la o alta papusica (Kurhn). Cu ocazia asta am descoperit ca si rochita aceea este potrivita pentru mai multe papusele. Hihihi.

Puneti si voi o vorba buna, sa am mai mult timp liber, mai multa energie (hrana buna, lol, odihna de calitate... stiti voi, mediul influenteaza tot ce ni se intampla).  Ca sa pot duce la bun sfarsit proiectele restante si sa pot sa ma ocup de multe alte proiecte noi, ce stau la coada, bucurandu-ma pe deplin. Va multumesc, anticipat :D.

Pe maine!!

ps: Am gasit poza cu rochita :O - Copilarim: Calendar Advent: Craciun Fericit! 🎅

10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata minunat! Esti o talentata, draga Rux! Miniaturile sunt mai greu de facut, asa mi se pare. Piciorusele sunt doar crosetate sau ai pus si ceva in interior?
Imi place mult palariuta. Elegantica!
Pup si weekend placut si spornic! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti place :*!
Oh... miniaturile :))). Mi-am propus sa incerc sa fac modelul acesta si cu firul acela subtire cu care lucram eu pe vremuri (doar sa gasesc fir, daca mai am :P).
papusica este toata crosetata si inauntru are umplutura din aceea de perna :).
Si mie mi-a placut ideea de palariuta (am descoperit cand conspectam cursul ca si acolo am modificat ceva la patternul initial :))).
Sa fie - maine dam trezirea dis de dimineata si chiar ma pregateam de somn. Dar iar e party la mezanin :))). Si asta ca asta... insa sper sa nu mai am si in seara asta tantar. Azi noapte nu m-a lasat sa dorm deloc... lui Kouki nu ii plac tantarii si face destul de urat, vrea sa iasa din camera, ma tin dupa el - bine ca nu mi se baga pe dupa mobila, cum facea Dodo cu mustele ... se ascundea.. :))) .

Pupici cu draaag!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Am încercat și eu să fac o papusica amigurumi, dar m-am lasat pagubasa si am realizat un semn de carte amigurimi. Ti-au iesit foarte bine! Foarte cochetă , Mirabela!
Weekend plăcut!

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Beautiful blog

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Acum eu aș vrea să înțeleg: Rukkusu este verișoară cu Mirabela ? Care este mai mare, ca vârstă, nu ca volum 😀...
Kouki nu a stat la discuții, le-a lăsat singure pe fete, nu-i așa ?
Eu aș pune o vorbă bună pe unde vrei tu dar, cred, tot vei ajunge în criză de timp: vrei să faci prea multe !!!
Multă baftă !
Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă un semn de carte? Foarte interesant !!
Iti multumesc mult si ma bucur ca iti plac! :) Daca as putea numai asta as face ;). Imi place sa creez "povesti". sa le dau forma.
Sa avem o saptamana minunata! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana Thank you :)!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Mai mare ... e Rukkusu. Cred ca a facut vreo 6 ani de cand mi-am luat-o eu. Hehe.
Sa stii ca sunt cam verisoare, Japoneze amandoua :)))))

Le-a lasat dupa ce au discutat toti trei, in prealabil :)))))). Intr-un mod foarte interesant, asa cum facea si Dodo si Kouki are aceeasi tendinta: nu imi strica jucariile, le admira, le tolereaza, uneori le pupa sau isi exprima el afectiunea bland.... Si tot asa, cand lucrez ceva, contempla. Uimitor e. Ce e mai uimitor este ca, desi intelege - "pricepe" doar cand vrea el. :)))))) Adica stii ce vreau sa spun: K adu mingea. Stie, dar daca nu vrea, se face ca habar nu are. Dar stiu ca stie, ca odata mi-a adus-o.. :)))). fara sa ii explic.

Pe cuvant ca ma limitez sa nu fie prea multe :))). Adica asa usurel.. cum faceam inainte, macar. Asa ca te rog pune vorba buna :))).

Te puuup merci mult :*

Diana spunea... [Raspunde]

Pun o vorba buna, doar sa am trecere acolo. 😊 Sa ai somn odihnitor, sa gasesti alimente "curate" si sa-ti sporeasca energia pentru ce vrei tu sa faci! ❤ Si sa te lase (si) tantarii in pace, sa se desfiinteze crasma de la mezanin...

E draguta foc Mirabela! Pare ca vine din tecut - privind-o, ma gandesc la acel trecut pe care nu l-am trait, cand jucariile erau din lemn, panza etc.. 😊
Despre cum e lucrata nu mai zic 'nic! Mi se inoada limba doar incercand sa rostesc amigurumi (trebuie sa citesc cuvantul pentru a fi sigura ca-l spun corect, rostind fix asa cum se scrie).
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ahhhh noi si vrabiile. visam malai. Mi-a trimis tati doua poze (ca altfel eu nu prea mai vad ce e pe afara). Nu doar ca s-a facut Night club sub noi, dar alaturi, la scara de langa (e un tronson de blocuri lipite aproape), in locul unei banci, s-a facut ecva cu jocuri de noroc... :)))))))))) se inmultesc astea ca ciupercile dupa ploaie. TOT bulevardul e plin... s-a extins chestia asta...


Ma bucur mult ca iti place de Mirabela. Hai ca nu e asa greu:D Amigurumi :D. De pronunat zic :)))). Si eu ma gandesc uneori la acele vremuri. De cate ori ma mai loveste cate o binefacere prezenta (lol), incerc sa imi fac cate o mica bucurie. Acum i-am speriat asa tare pe ai mei ca mi-au zis sa nu imi mai comand nimic - atata livertate de miscare mai aveam si eu sa imi mai comand una - alta :))). Dar adevarul e ca au si ei dreptate. In ultimele doua dati au venit niste pachete (unul de era sa ma faca sah mat, mirosind cica a lacramioare si al doilea noroc ca a fost mami sa preia ce era de preluat si apoi sa aeriseasca vreo ora.. holul. haha). Eh... sper totusi sa nu fie chiar asa - mi-a mai ramas o speranta la un curier :)))) care pana acum nu mi-a facut suprize de gen - sper doar sa mai fie pe ruta noastra. :))))

Trimiteți un comentariu