luni, 17 octombrie 2022

Rukkusu face propuneri

 

Eu incerc sa raspund la comentarii. Ea ma priveste sugestiv, de langa un ghem ca acela din care i-am facut rochita. Am luat doua atunci - teoretic pentru bascute pentru Mami. Nu s-o observa ca am imprumutat si de-o rochita. Nu? Oare ce sa ii mai fac? hmm.... Inca o rochita? O pereche de pantalonasi sau o salopeta?

As vrea sa am un raft pliiiiiiin cu tot felul de fire frumusele. Si timp berechet pentru ele. Pana atunci, nici de ce am nu prea apuc sa ma ocup. Sigur mai aveam ceva de facut azi (ceva insumand mai multe). Dar m-am asezat. Buni lucreaza la patratelele pentru paturica lui Ralu despre care nu cred ca am reusit sa va povestesc inca. Ah - dar stai, nici nu mi-a trimis poze. In fine, ii mai facem una identica (desi ma bate gandul sa schimb ordinea un pic - o sa o intreb ce parere are). Ar fi de dorit sa ma apuc sa lucrez de jur imprejur patratelele care sunt gata, daca chiar vreau sa o termin. Dar nu azi, azi... azi incerc sa dau curs propunerii lui Rukkusu. 

Pe maine!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Mi-aduc aminte de o paturica, insa probabil e alta. Buni a ta e o harnicuta!
Poate o jachetica?
Pup si spor la tot, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana da, era o paturica multicolora - nu am apucat sa pun pozele cu cealalta - desi vad ca le-am pregatit... Cred ca pentru ca astept inca sa imi trimita ralu poze cu ea... :))). Dar pana imi trimite ea poze, probabil ca o sa fac eu unele cu sora geamana a acesteia - care e inca in lucru.

Lui Buni ii place tare mult sa lucreze. Daca ar putea vedea mai bine - Oh Doamne ce ar fi pe noi - cate lucrri m-ar mai invata si am face impreuna. Dar eu sunt fericita ca poate lucra si asa, pe dos.

O sa ii fac si o jachetica (are una dar nu ii vine cu rochita pentru ca sunt manecutele cam la fel de largi...). Deocamdata... timpul mi-a permis o palariuta.
:D

Pupici cu mult drag! Spor sa avem :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Da, ar fi buni pantalonași și o jachețică - vine vremea mai friguroasă !
Rukkusu trebuie protejată !
Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ma tot gandesc la partea cu pantalonasii... dar inca nu stiu ce sa zic. efectiv. :) pentru ca firul cu lana devine mai taricel atunci cand lucrez in cerc... iar cel cu mohair ... ei bine e cam in degrade - dar un degrade mai mare si mi-e ca o sa fie un crac la pantalon verde si unul maro (in cel mai fericit caz, haha). Mai e varianta de fir uni - cu care intamplator lucrez acum, un acriș. Si asta iese destul de teapan lucrat in cerc. Probabil ca voi incerca.. sa vad.

Jachetica are deja - cea cu gluga. desi poate ii fac si una fara guler - as vrea un sal (am vrut intr-o seara sa inventez unul si a iesit guler.. si de la gulerul ala am ajuns sa fac o rochita.. si acum bat pasul la maneci ca se lucreaza super greu (le fac pe dos si nu vad ochiurile .. haha - dar iese frumos...).

Puuuup

ps: a venit frigul da... ieri am dat drumul la centrala un pic si am adormit instant (ok era si tarziu. dar s-a simtit imediat diferenta).

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt curioasa ce ai lucrat, in final, pentru Rukkusu. :) Ma gandisem la un sal, si apoi am citit intr-un mesaj acelasi gand. :)
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana salul a iesit ca un fel de guleras - asta pentru ca am lucrat asa .. cum sa zic, liber, fara sa ma gandesc ce si cum.. :)). Dar si eu vreau sa ii fac la un moment dat un sal.
Din firul acela am facut intai palariuta, apoi fustita si bluzita... :D
Puup

Trimiteți un comentariu