sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Bucurie pastelata


Buna!
Mi-am luat un set de culori pastelate - am descoperit aceasta firma poloneza si imi place tare mult. In primul rand creioanele nu miros :D - ceea ce pentru mine conteaza (de exemplu foarte scumpele faber, au un miros destul de sesizabil, comparativ...). In al doilea rand, acesta e al  treilea set pe care il cumpar si, la fel ca in cazul primelor doua (unul metalizat si al doilea neon - daca vreti sa le vedeti voi face un articol in care sa vi le arat si pe ele, luni oricum mai astept inca doua seturi :D), creioanele sunt foarte bune. Fiecare set are si ascutitoare. 


Apropo, am zis sa fac o mica schimbare pentru pozele de astazi si am intors caciulita lui Rukkusu pe celalta parte. Iata ce a iesit :D Hihih. 

Pe maine!!

PS: o mica reamintire 🌲 Impodobim (si) Bradul anului trecut? XII (pana pe 30.11.2022) si Impodobim Bradul XIII( pana pe 11.12.2022)🌲 




8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Aceste creioane colorate lasa usor urme pe hartie (au mina moale, adica)? Nu stiu unde sa gasesc creioane colorate al caror varf nu trebuie sa-l umezesc pentru a colora fara efort. Mai am cateva "Pastelcolor" si nu am mai gasit prin magazine (nu-mi amintesc sa fi vazut aceasta marca).

Din prima am observat ceva diferit la caciulita. 😊 Arata foarte fain si astfel - pare ca si cum ar fi alta.
Duminica linistita iti doresc Rux! Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da - nu sunt genul de greioane lucioase pe care trebuie sa apesi de iti ies ochii ca sa lase urma.
Luni teoretic ajung si celelalte doua si as putea face un test pe hartie la toate, sa le vedem cum sunt toate. Cel mai mult am folosit culorile neon, cand am facut cele doua cursuri amigurumi, am subliniat in caietul de curs. Pe cele metalizate mai putin pentru ca nu se mai vedea bine scrisul, nu din alt motiv.
Am pastel, neon, metalizate si mai astept unele care sunt duble, cum erau candva inainte de 80 si la noi (adica au doua capete, lol) si unele watercolour - adica dai cu pensula peste si se fac ca acuarelele. Abia astept sa vina si acelea. Voi cauta sa vad daca am ceva hartie care sa semene cu cea de bloc de desen, ca sa le fac testul la toate.
Pe acestea le-am gasit pe Elefant. (stii cat de umblata sunt eu pe afara, hahah)

Asa-i ca pare altceva? Mai compacta.
Iti multumesc si iti doresc si eu la fel (momentan am serata cu manele... parca ma bate cineva in cap... dar ma uit la culori si ma inveselesc :D plus ca a mai sosit ceva comandat acum 2 luni fara cateva zile... si sunt mega happy :D - o sa vezi)

Pup

MNiko spunea... [Raspunde]

Deci caciulita are 3 moduri de a fi purtată, nu? Culorile par deosebite, nu le cunosc, dar nici nu prea folosesc. Spor la desenat cu ele.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko 3 pana acum, hhih, pentru ca ar mai fi inca vreo cateva variante. :P
Am avut ceva emotii din cauza lemnului colorat in negru, insa e super ok. Iti multumesc mult -voi incerca sa fac un fel de chart cu toate nuantele din ce am eu si cum se comporta. Cred ca ar fi interesant. :D

Suzana spunea... [Raspunde]

Culorile imi plac tare mult. Pastelurile astea sunt mai aparte, intr-adevar si imi place ca au si alb.
Iar de palariuta ce sa mai spun. Poate iti faci si tu una!
Pup, draga Rux!
O saptamana usoara! ❤️😘

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cam ștrengăriță apare Rukkusu așa, cu căciulița...deși i-au plăcut culorile, cred că s-a gândit la greutatea creioanelor 😃
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana chiar sunt.Si ai vazut ca au si ascutitoare! azi au ajuns si celelalte seturi dar nu am reusit sa le testez pe toate - poate maine... :D Eu sunt foarte incantata de ele :))).
Sa stii ca n-ar fi rau... nu mi-am mai facut de mult timp ceva .. hmmm. :D
Pupici cu drag - multumesc pentru gandul bun si urare! Sa fie sa avem o saptamana minunata :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :))) O cam pun la treaba - sa care ba stiloul, ba culorile, dar sa stii ca sunt foarte usoare, asta in apararea mea :)))). Chiar sunt :D

Trimiteți un comentariu