marți, 1 noiembrie 2022

Paturicim ....



Si iata-ne in noiembrie. Evident ca, in mare, am cateva obiective musai de atins luna aceasta, dar... nu mai am programari cum le faceam inainte (pentru doua bloguri, hahaha - uneori si pe cateva luni - la provocari verzi). Asa ca astazi m-am simtit asa, cumva... eu incotro o apuc? Despre ce sa scriu :)))). Nu ca nu as avea despre ce.

Intr-o scurta pauza am luat-o pe Rukkusu si am mers sa prindem cateva raze de soare, in camera lui Buni. Ea deja se simtea obosita de atata alergatura (e ceva de mers din sufragerie, unde sta ea si pana la Buni... :))). Glumesc - probabil ametise de la ce viteza prinsesem eu. 

Asa ca s-a asezat confortabil pe petecutele gri, pe care am reusit sa le termin de lucrat, de jur imprejur. Mai am doar 16 biscuit si 16 alb fildes - sper sa ma micosrez numarul in seara asta, macar cu vreo 3-4. Momentan ma tot intrerupe colega de lucru (a se citi Buni) care e ceva mai norocoasa - tricoteaza. Ea a terminat deisigur partea ei, la paturica si acum se delecteaza cu un nou proiect. Ehhh.

Dar sa revin. Va las mai jos sa vedeti doua poze din evolutia primei paturi (sunt doua paturi, gemene, hahahaha) care se afla deja la Ralu (doar ca inca nu mi-a trimis poza cu ea... asa ca pana atunci... asta e). In curand va trebui sa ajung in stadiul respectiv si la cea de-a doua paturica. Pana pe 10 trebuie sa fie gata.


Eram sigura ca am facut mai multe poze... hmmm - la cat de frecata sunt in ultima vreme (picatura chinezeasca e mic copil) de catre toti si pe toate fronturile, chiar nu mai stiu. Desi teoretic ar fi trebui sa le am salvate - de exemplu pe acestea doua le aveam si cu sigla, pregatite.... Cine mai stie? daca mai gasesc ceva,  actualizez, sau le adaug in alt articol, viitor.


Cand m-am uitat insa mai bine, am sesizat ca aceste doua poze sunt facute fix in acelasi moment al asamblarii :)))). Doar ca una e pe zi si a doua seara (si probabil cu telefoane diferite). Dar o idee tot va puteti face - modelul l-am facut sa arate simetric. Chiar - mi-a venit o idee. Voi face acum un print screen la modelul pe care l-am creat. Cu aceasta ocazie puteti vedea si ce material am folosit :)).


Haha. Bun... si acum va las! Mai am de descurcat niste incurcaturi la partea a doua a proiectului actual al lui Buni, produse in timp ce va scriam .... si apoi nadajduiesc sa reusesc sa ajung in bucatarie sa imi fac ceva de rontait.. Dupa care, mai vedem...:))) 
Pe maine!


8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata superb. Si cred ca sunt si calduroase!
A-ti muncit ceva la ele! Iar prima poza e delicioasa!
Asa ca iti spun noapte buna ca mi s-a facut si mie somn! Pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sunt calduroase, da. Dar nu deranjant, cumva asa cum trebuie.
Ma bucur mult ca iti place prima poza - si eu m-am bucurat ca mi-a venit ideea salvatoare :D.
Noapte buna sa avem - exact acum ma pregateam sa inchis dar am vazut mesajul si am zis sa raspund intai :D
Pupici cu drag :)

Diana spunea... [Raspunde]

Arata foarte bine! Sa mai zic de rabdare?! Nu mai zic! :)) Abia am reusit sa fac ceva din "bucati" folosind bluze vechi - si acum e la Miki paturica. :))
Felicitari, Rux! Spor la lucru!
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Nu mai zice, nu mai zice.... stii ca e vorba aia cu pauzele dese cheia marilor succese? intreruperile dese si ajungi la insuccese :)))) cam asa.
Stii de cand vreau sa fac si eu o paturica sau un proiect din ceva lucruri recuperate? :)))). paoate candva voi reusi, cine stie. Cred ca Miki e super happy si paturica foarte bucuroasa.
Iti multumesc mult - sa fie, ca am mare nevoie :*111
pup cu drag :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Minunată păturică 👍 ! Bine că s-a odihnit, pe cea aflată în lucru, doar Rukkusu...cred că Kouki moțăie prin altă parte 😃!
Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :D stai ca incerc sa imi amintesc peste care petecute isi bucsese el boticul zilele trecute, oare pe astea?
sigur pe cele alb - fildes il apucase aseara sa se rostocoleasca - soc si groaza :))).
nici ele si nici el nu au patit nimic :)))
Pupici!
(acum motaie in mana lui Bni :D)

MNiko spunea... [Raspunde]

Trebuie să recunosc că nu mi-am dat seama de model fără ajutărul diagramei. Bănuiesc că o să fie superbă când o vei termina. Spor la lucru în continuare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko cea din imagine e deja la destinatara :). dar nu mi-a trimis si mie o poza cu paturica intinsa. Eram sigura ca am facut... dar nu stiu unde sunt - ia chiar sa ma mai uit o data in telefon ... Ha! Stiam eu ca am facut poze :)))). Le-am gasit si am mai gasit ceva despre care nu am reusit sa povestesc. ce ma bucur :D

Pana imi trimite ea poze o sa le pun pe cele facute de mine la ceas de .. noapte.
Si mie mi-a placut mult ideea si cum a iesit. In general am facut paturici in stilul acesta, dar asta e prima care sa aiba un model simetric de genul acesta. :D
(ma tot gandesc daca pe a doua sa o montez fix la fel, sau sa jonglez un pic ...

Trimiteți un comentariu