vineri, 25 noiembrie 2022

Dragonas rosu si verde... si albastru.


Bunaaa!
Iata-ne si in ultima vineri din toamna asta. Ca deobicie, de cateva luni incoace, am fundal sonor... dudu, bubu, vumvum.. si alte variatiuni. Acum e in surdina, dar vibratiile... :))). Pana una alta, azi noapte am avut o noapte semi-alba cu spor. Cand e asa, parca nici nu mai conteaza. Asa ca, azi vreau sa vi-l prezentam pe fratele mai mare al lui Dragonul Albastru Strambache






Numai uitati-va ce privire de „caprior” :)))))).  Micul mare N si-a ales culorile. Nu va zic ca initial imi lasase mesaj video: albastru-rosu-portocaliu. Bine ca l-am mai itrebat odata ca nu prea stiam cum si l-a imaginat (dragonul are doar doua culori, modelul orginal si asa l-am lucrat si pe al micului H in doua culori). Am folosit aceiasi ochisori ca si la celalalt dragon, dar i-am pozitionat invers. Mi s-a parut ca e mai potrivita privirea asta pentru el :D.





Mai sus - trei poze din timpul lucrului (prima e cu firele folosite: 2 x Yarnart si Aizee albastru - care imi place cred mai mult, dar e foarte scump si nu prea am cum sa imi cumpar online.. pfff ) si o ultima cu dragonel aterizat pe Kouki, azi de dimineata. Hmm... se pare ca la asta nu mi-a scos scrisul de jos, dar o las asa... ca, vedeti voi, mai am niste poze de inserat si mi-e ca se face maine si nu ne dorim asta, nu? :)))




Si cum priveam eu poza aia cu Dragonel odihnindu-se pe spatele lui Kouki, mi-a venit brusc ideea sa fac poza zilei cu ei doi - evident cu Rukkusu si.... si cu dragonul celalalt. Asa ca am luat telefonul cu poza lui Strambache, l-am luat si pe cel nou capatat de la Ralu (mereu ma intreaba daca nu mi-am pus cartela in el - nu... tot in al meu cel vechi nesmart e :D), pentru ca deobicei de pe el fac pozele, are claritate mai buna si am asezat trupa.... problema a survenit cu poza de pe telefon care iesea prea luminoasa....


Pana la urma m-am gandit sa dau luminozitatea spre aproape zero si, desi eu aproape nu mai vedeam mare lucru pe ecranul telefonului, cei doi dragonei puteau sa se vada amandoi in poza:



Problema e ca ... Domnul Kouki s-a gandit ca are chef de un somnic si nu am mai reusit sa prind poze faine ca cele de mai sus....





Iar in cele in care domnul Kouki a binevoit sa se uite iar la mine.... Rukkusu mai avea putin si adormea... Dar asa-i ca sunt dragalasi - pur si simplu am zis sa pun toate pozele, ca sa ne incarcam cu energie pozitiva :D.




Seara nu reusisem inca sa aleg o poza, pentru fotografia zilei... asa ca, dupa ce am reusit sa termin de facut branzica de casa si o tava de covrigi, am mai facut o serie de poze, de data asta cu cooperarea intregii trupe:






Si acestea fiind zise, ma grabesc sa public articolul, si inchei dorindu-va un weekend linistit si, daca aveti timp, va invit sa impodobim cei doi brazi virtuali:

🌲 Impodobim (si) Bradul anului trecut? XII (pana pe 30.11.2022) si Impodobim Bradul XIII( pana pe 11.12.2022)🌲 


Pe maine!


14 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce set de poze simpatic! Si da,categoric rosul este adjudecat!
Pup si weekend placut, Rux! ❤️😘

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Looks cute. Thanks for sharing. Have a good day :)

Diana spunea... [Raspunde]

In ultimele foto Kouki privea spre tine intrebator: "draga mea, draga, vrei sa ma lasi sa fac nani?" ❤ Ochisorii lui rotunzi mi-au cam deviat atentia de la Rukkusu si Dragonel. 😊
E frumoooos de numa' Dragonelul! Privirea cred ca a invatat-o de la Kouki. ❤ Super ideea de a aseza ochisorii astfel!
Pe scurt: toate imaginile sunt tare frumoase. Kouki traieste o adevarata aventura! ❤
Spor in tot ce faci tu acolo si bafta sa taca aia cu "muzica".
Pupici! ❤
P.S. Am vazut si boticul, cu "blanita" scurtata. ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana nu are gusturi rele dragutul meu. Culmea e ca puiul mic il asteapta cu si mai mult entuziasm :))))). Il adusese pe al lui si se uita el cu atentie sa vada daca sunt diferiti sau nu:))).

pup si eu cu drag :*. Sa ne fie weekendul frumos !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığıthank you! I am happy you like it!
Have a wonderful day as well:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana dar pe el il apuca mai mereu nani la poze, nu stiai? Hahaha.
Am pus intentionat toate pozele cu el :))). Stiam ca le vei aprecia si ca te va bucura sa il vezi.
Daaa.. privirea aia gen, cine eu? vai de mine.. :)))). Sau de caprior ...:)). Am zis ca daca mai fac unul o sa ii pun pe lateral :))))) hahahahahahahah. Unul asa haios... hahaha.

Ma bucur ca ti-au placut. Kouki acum le doarme la greu... si eu am parte de seara cu manele. Iti dai seama ca tocmai placut nu este. Maine poate tac (deobicei atunci e cam singura sansa sa fie liniste), dar azi e in toi si e si tare, adica la mine in camera nu e de stat.
Apropo... ma gandeam, as putea sa bag statia si sa o dau asa cam pe la 2 (2 inseamna tare, dar 2 e primul marcaj la statie, ma intreb cum ar fi la 7 de exemplu.... cate geamuri ar mai exista ... haha - desigur ca glumesc, Doamne ce se jeleste unul... fix acum de mi-a perturbat ideea. Pf) oare s-ar sesiza vecinii??

Pupam
ps: cred ca va trebui sa il tund pana la urma, desi il tot pieptan hmmm.... si e asa de ondulat si frumusel. Am tot zis ca as incerca sa folosesc perisorul cand il tund la ceva jucarie sau intr-un proiect.
Lol
(desi sa stii ca e o doamna care toarce parul de la cateii ei si face dinverse articole si le vinde super scump - nu nu miroase parul... de ex Kouki nu miroase a caine si nici Dodo nu mirosea, probabil pt ca au alimentatie naturala... :) )

MNiko spunea... [Raspunde]

OOooo, ce ma bucur ca intr-un final ai avut parte și de cooperarea intregii trupe. Ți-au ieșit niște poze superbe. Noul dragonas este superb in aceste culori, se îmbina armonios. Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc mult - ma bucur ca iti place! Mi-am cumoarat anul acesta carticele cu modele, am si cursurile si incerc cumva sa ma dreg :)))) E o terapie pentru mine. Cred ca daca as avea o saptamana backup, liniste (fara muzica aia noaptea) si aer curat (fara stres cu dna care toarna tone de chestii si cica asa ar curata scarile (discutabil)... ah, m-as inzdraveni ca martoaga din poveste :)))) hahahaha.
Intreaga trupa transmite salutari (dragonel e inca la mine pana prin decembrie cand il trimit posesorului. si pana atunci am in plan sa le mai fac ceva si poate reusesc sa termin si patura :O

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarimCred ca am uitat sa-ti spun, mi-am luat si eu niste cursuri de pe Domestika, de black friday, dar nu sunt de crosetat. Mi-a placut cel cu crearea unei cărti 3d, mereu ma intrebam cum se fac. Nu l-am inceput inca, il as după revelion sa am timp de el.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Trupa este minunată, parcă de când lumea sunt împreună...cred că totul se trage de la Kouki care i-a "adoptat" pe cei doi dragonei...Rukkusu s-a prezentat bine deși la început am simțit că i-a fost puțină teamă:"dacă nu ne înțelegem cu toții ?"
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ce taaaare! Ma bucur foarte mult! Nu stiu la ce curs te referi - sunt foarte foarte multe interesante, eu mi-am facut o lista de dorinte si adaug de cate ori mi se pare interesant cate ceva, apoi cand mai sunt promotii daca e ceva din ce imi doresc si pot, imi iau. Si eu mi-am luat de BF - am mai subtiat lista de dorinte :)))))).
Abia astept sa povestesti despre curs/cursuri - si mie imi plac cartile 3D si chiar sunt curioasa :D.

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :D i-am pus la sezatoare :)))))). pana la urma s-au inteles (s-a inteles si telefonul de pe care fac fotografii cu cel pe care aveam poza cu dragonul celalalt... hahaha) si a iesit cev dragut, asa sa ne descretim fruntile :D
Mi-e doar sa nu le dau idei.. si sa ma treszesc ca vor si ei dragoni. Hai, Kouki, mai merge cum mai merge.. dar Rukkusu.... :O. Cred ca mi-ar trebui o lupa.. hahahaha.

Pupici!!

Diana spunea... [Raspunde]

@copilarim
Dragul de Kouki! Am dedus ca el cam trage chiulul la pozat, iar acum stiu sigur. 😊
M-am bucurat sa vad mai multe poze cu el, e adevarat - acum zambesc din nou, revazandu-le. ❤ Multumesc!

E tare nasol cu manele (de fapt, cu orice muzica e nasol cand oamenii vor sa doarma!)... Exceptand lunile in care barul-club dintr-un mall aflat in apropiere dadea muzica la max de se auzea in cel putin doua cartiere, n-am avut astfel de nebunii in bloc (in cartier au mai fost, dar foarte rar si ocazional).

Zi frumoasa iti doresc! Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana poate unde l-am prins si eu... fix cand isi facea siestele :)) ca el isi face mai multe...
Ma bucur ca ti-am facut o surpriza placuta - incerc sa il conving sa mi se alature (sper sa si reusim ca vad ca iar a inceput cosmarul de decembrie.. cu sufrageria inchisa... )

In mod surprinzator am avut parte si ieri si duminica de zile linistite... :D. La cat mai multe - stiu ca nu e frumos, ca sporeste disconfortul la tine, dar ce bine cand migreaza poporul la munte :)))))))))).

Pup

Trimiteți un comentariu