miercuri, 7 decembrie 2022

Calendar Advent 2022 - Ziua 07 „ Lumanare”


Buna!

Marturisesc ca am pus pe pauza colindele - povesteam cand scriam la Trei... Lumanarele. (mini decoratiuni), in care veti afla despre ce am lucrat pentru azi, plus mai multe poze, povesteam zic, ca ascult colindele instrumentale pe care le salvasem eu pentru adventul de anul trecut.  Si cum lucrez si la el, am zis sa combinam putin utilul cu placutul.  Mai am putin si folosesc tastatura pe post de perna.

Azi tema propusa in Adventul Fotografic a fost lumanare / lumanari. Eu am pus in titlu doar singularul, pentru ca asta intentionam sa fac, dar... stiti voi. Se intampla uneori si ne trezim cu pluralul la usa, doar nu era sa zic nu. :))))

Nu mai corectez din simplul motiv ca deja am salvat articolul cu tittlul acesta pe pagini... si sa le iau la mana... intelegeti voi. 

Pe maine!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

ps: Desigur, poate ca ati observat (sau nu) ca am publicat articolul din calendarul anului trecut (am fost mai rapida - am reusit sa fac mai multe) - in care am povestit despre un ursulet dragalas.

🌲

Ziua 07 in Calendarele Advent 2010-2022 💗:


🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

7 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce mandra este Rukkusu! Adica, din ce in ce mai mandra. Pare sa-i placa joaca si bine face!
Frumoasa imaginea si imi place mult si fundalul ala, rustic. Se potriveste de minune!
Pup draga Rux! Noapte buna! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana nu stiu cum s-a facut, dar si costumatia aduce putin a rustic, desi initial eu o facusem inspirata de alt stil. Si totusi...

Da, ea s-ar juca mult mai mult :))). Dar mai trebuie curatati si cartofi, facuta si mancare :)). Ma asteapta insa stoic.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana am apasat pe trimite in loc pe spatiu :)).
Multumesc mult!!
Noapte buna :D!
Pupici :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu le îmbrățișează pe toate - îi place mult jocul !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza nici nu prea are de ales... Eu execut, ea prezinta :D.
Dar cred ca ii place :*!
Pupic!!

Diana spunea... [Raspunde]

Draga Rux, ai facut un adevarat tur de forta, si nu doar cu aceste lumanari in miniatura! 😊 Felicitari o mie!
Pupici! ❤

P.S. Oricat de mult as vrea sa citesc si articolele anului trecut imi este aproape imposibil - abia reusesc sa tin pasul cu jocul din acest an. :(

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Daca tururile de forta ar fi doar cu joaca ar fi ideal, dar asa fac slalom ca sa ajung la turul de forta (si ala e mai obositor, as zice.. haha).

Iti multumesc mult - eu cred ca o sa avem toate niste calendare minunate, pline de amintiri frumoase. Nu doar datorita filelelor pe care le-am pregatit ci si datorita filelor pe care le-am descoperit una, la cealalta in calendar :D.

cat despre calendarul vechi - eu anunt, ca in cazul in care e ceva de interese (Si timp) sa se stie ca am bifat fila veche :)).
Dupa cum bine observi, si eu abia mai ajung pe la comentarii - si o fac in cel mai haotic mod posibil (sper doar sa nu cumva sa sar vreunul, mi-ar parea rau)

Pupici!!

Trimiteți un comentariu