miercuri, 4 ianuarie 2023

Miercurea fara cuvinte - O, brad frumos (2022)



-25 decembrie 2022-















- 26 decembrie 2022 -



- 27 decembrie 2022-





Episodul 275 
de la Miercurea fara cuvinte gazduit pe blogul-poveste Floare de Colt. Joc de imagini, initiat de Carmen.

❆❆❆


Tema: 
📷  365de zile cu Rukkusu - poza zilei 4 ian 2023
📷  Fotografii si video cu bradutul si decoratiuni (25-27 dec 2022)

⛄⛄⛄


-📷 mai multe episoade 📷-

12 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Superb. Stau devreme jumătate de ora și ma plimb de la o poză la alta, admirând nici eu nu știu mai întâi ce. Atât de multe lucrușoare deosebite! Filmulețul e superb! Nu știu dacă are sunet, ca am telefonul pe mut,dar jocul de lumini m-a cucerit total.
Happy WW!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ooo, s-a dus perioada dulce de împodobirea brăduțului cu mici jucărele drăgălașe...trebuie să se mai odihnească și actorii, nu-i așa ?!
Să ai un an minunat 👍
Pupici ❤️

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase fotografiile! Îmi plac toate!
Pupici! Happy WW!

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux!!! Nu imi vine a crede ce ai postat! Doar minuni! O bucurie. Dupa deliciile culinare de la Niko, aici este o completare superba! Da, da!
Sa stii ca mi-au ramas ochii la avionul mosului... Oare m-o lua si pe mine in plimbare, macar asa putin... Te roooog! Pune o vorba buna!
Multumesc mult, draga Rux! Pupici!😘❤️ Happy WW!

ps. Recunosc ca mi-e lene sa caut asa ca scriu aici ceva legat de ce am eu de reparat la papusi. Poate iti vine si o alta idee: o papusa mare cu elasticul ce o tinea, rupt definitiv; papusi care au sfoara rupta, gen arlechin; un dream catcher rupt; o rochita pentru o papusa.
Cam asa ceva in linii mari. Vreau sa le rezolv anul acesta ca ma streseaza sa le vad asa... Banuiesc ca nu este prea inspirational ce am scris, dar daca tot am scris, m-am autoimpulsionat! Pupici! 😘❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Ce frumos e la voi! Veselie! ❤
Am admirat pe indelete intregul "brad"!
Acolo e puzzle 3D?! E extra-super fain! (indiferent ca-i puzzle sau ba) 😊
Imaginea din penultima poza ("diorama") imi seaca sufletul! 😂 Mi-e dor de zapada! (dar nu de Paste!) 😊
Zile senine iti doresc, Rux! Imbratisari cu drag! 💕

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Lovely photos. :)
I like your tree. I wish you have a great new year :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult ca ti-au placut. Am zis sa impart bucuria mea cu voi.
Incerc sa compensez cumva inconjurandu-ma de lucruri dragalase (Kouki tocmai a confundat puzzle-ul cu covorul... l-am lasat pe jos, pe hartie, dar cred ca il voi „stivui„ peste celelalte, sub masa.
Are sunet - este o cutiuta muzicala in forma de clopotel (in care au primit ai mei bomboane - ei bomboanele eu cutiile, hahahaha).
Luminitele sunt noi - sunt leduri mititele si merg pe USB (dar eu le pun la o baterie pentru telefon externa, pe care o incarc periodic. Imi place ca are telecomanda (si poti seta si intensitatea luminii - le am pe minim).
Pupici cu drag! Happy Joi :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da.... acum ne uitam la rezultat - ah da, si am pus-o pe Rukkusu fix in brad :)))) si... o uitasem acolo ... hahha
Pupici cu drag :* Happy Joi!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult ca iti plac :)!!! Imbratisari cu drag!! Happy Joi :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur tare mult ca iti plac!!! :*
Am vazut si eu pregatirile :D - si noi faceam pe vremuri platouri si tot tacamul. Anul acesta am facut prajituri :)) - Despre una v-am povestit, pe a doua nu am mai pozat-o.

Si mie imi place avionul. Il am de la Mami. :D Cred ca s-ar putea sa ne ia la o plimbare! Dar va trebui sa il iei si pe Cerb cu tine :))).
Happy Joi!

ps: Ai putea adauga pe lista dreamcatcherul - ca tema (prinzator de vise), de ce nu! Foarte interesant. Apoi sfoara ma duce cu gandul la marionete (este o tema care iar merge foarte bine daca ne gandim la PV). Cat despre rochita, cum e vorba de primavara - este o ocazie foarte buna sa facem ceva de gen (am avut teme care implicau tinute, teme care implicau diorame... teme care implicau mesaje data trecuta). Ca idee :D Eu cred ca tot ce ti-ai propus isi poate gasi rezolvarea in aventura de primavara :)
Toate trei ideile sunt superbune - daca vrei, te rog frumos, adauga-le tu in lista aceea, ca propunere :D

Puuuup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Ce ma bucur ca iti place :). Ai vazut cat e de dragut! Parca e un toiag magic transformat i bradut :D.
Da, chiar asta e. :D Hihihi. L-ai vazut bine. E genial (tot pandesc Varsovia.... doar doar, si sa vad daca o fi ceva japonez...).
Diorama este o caseta gen tablou care are si 8 cantecele. Initial filmasem cu sonorul de la ea, dar am avut un mic accident cu filmuletul. Am primit-o in dar de la Ralu. Si mie imi e dor. Subscriu. Mi-e dor de iarna... de firesc.. de anotimpuri.
Iti multumesc mult!! Sa ne fie!! Si eu (si, daca vezi mesajul, pentru ca nu stiu cand ajung pe blog sa iti las si acolo un semn si cand reusesti sa deschizi mailul... te rog, imi trimiti si mie adresa ta? :D ca... telefonul acela mic si argintiu pe care il poti vedea prin poze, pana scriu mesaj la el... trece anul.).

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı Thank you!! I am happy you like them :).
I wish you all the best in the new Year :*!!

Trimiteți un comentariu