marți, 14 februarie 2023

Aniversari si Kia Hart (RH)


Buna!

Astazi este ziua lui Ch (papa micilor N si H 😁)  - n-am reusit sa ne vedem inca (sa ii uram si cu vedere cele bune), dar i-am trimis un mesaj cu un tort cu Dl Simpson (hahahahah) pe whatsapp. 

Si? Inainte de a trece la alte povesti.... l-ati simtit? 😅 Am inteles ca au fost chiar doua, la distanta de cateva minute (unul pe la Targu Jiu, si altul in Vrancea, mai slabut - amandoua de suprafata). Se pare ca fost si ieri unul la Tg Jiu (tot peste 5, maricel - dar nu l-am simtit, se pare ca se simt mai bine spre Sibiu, zona aceea). Oricum a fost foarte ciudat. Persistent.

Acum sa revin la aniversari. Azi se intampla sa fie deja... ia sa vedem 14 februarie 2004... e al 20-lea an de cand s-a nascut ideea proiectului Copilarim (🙊🙈). A durat ceva pana sa se si materializeze, dar atunci (stiu ca v-am mai povestit) a incoltit ideea. Dati-mi si mie cateva idei... de ceva ce v-ar placea sa fac cu ocazia aceasta :))). As vrea sa pregatesc ceva si, de ziua mea, sa fac un mic party cu premiu(-i daca avem noroc si ma lasa si pe mine cei din jur sa functionez optim).

Si acestea fiind zise, astazi am fost cam obosita de toata sarada asta cu gazul acela din baie (or fi infundat coloana de data asta 😷) asa ca mare lucru nu am reusit sa fac. In afara de puzzle-ul acela de 1500 de piese 😹😼 pe care am pretentia sa il si termin.... odata 😂. Asa ca m-am gandit sa va arat ceva in tema Sfantul Valentin:


Kia Hart este o papusa editie speciala, Rainbow High. Si este cadoul pe care i l-am facut eu lui Mami, anul trecut, de ziua ei. Am rugat-o pe Rukkusu sa ma ajute cu praful ei magic de zana si am dat cutia jos, de la locul ei, ca sa facem cateva poze.

Poveste este urmatoarea: ma uitam cu Mami anul trecut pe cateva poze cu Rainbow High. Si ea a exclamat la un moment dat, ca daca ar fi sa isi aleaga o singura papusa din aceasta categorie, cea din imagine ar fi. Zis si facut. M-am pus pe urmarirea domnisoarei in cauza si am reusit ca prin minune, sa o prind la un pret bun, plus un voucher a devenit chilipir 😍 si i-am comandat-o. Am avut mai mult emotii pana a ajuns - a venit prin Emag, via Polonia. Yup. 


In fine.. vine Mami ii zic la multi ani si astept reactia. Se uita la ea si... nimic 😳😵😰😯😭. Dar nimic. Nici macar nu a recunoscut-o. 😅. Abia de Sarbatori, de Craciun.. sau nu.. de fapt de Anul Nou, cand am stat si noi putin impreuna, a luat-o la intrebari :)))). 

Am fost asa... putin desumflata, ca sa zic asa. Dar mi-a trecut - e uimitor cum grijile cotidiene ne deconecteaza de la noi - adevarul este ca in perioada cu ziua lui Mami, au fost foarte multe intamplari si probleme de rezolvat, asa ca nu este de mirare. Dar... daca m-as fi putut poza atunci - eram fix ca in anime-urile alea cand apar personajele cu o fata luuuuuunga 😂😅.



Rukkusu a fost mai impresionata de setul acesta de hainute.. asa ca planuim sa incercam sa desfacem cumva cutia fara sa stricam aranjamentul. Daca nu merge, va trebui sa gasim... alternative 😂😂😂. 

Am scris despre aceste lucruri, pentru ca mi-am amintit de anii 90 (sfarsitul lor, mai precis), cand mi-a venit mie ideea sa ne facem cadouri de Sfantul Valentin. Si trasesem fiecare pe unul dintre noi la sorti. Eu am nimerit pe Mami si i-am luat o pernuta de satin cu danteluta pe margini, in forma de 💗si o canuta verde cu leu pe ea (zodia lui Mami). De ceilalti nu imi amintesc deloc ce sau daca au facut ceva 😂😂. E foarte posibil si probabil sa.. nu.


Sper ca ati petrecut frumos astazi si va rog sa nu uitati de mica rugaminte de mai sus (cea in zona subliniata cu roz :D) - m-as bucura mult!

Ja ne! 

10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

La Multi Ani sarbatoritului! Cat despre poveste, ce sa mai spun. O multime de poze frumoase. Cand am vazut-o pe Kia Hart, ma gandeam ca se pregateste sa devina cosmonaut. Nu ma surprinde reactia sau lipsa ei. Eu cred ca este o mare diferenta intre prezentarile virtuale si obiectele in realitate. Se mai intampla!
Pupici si noapte buna, draga Rux!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumim frumos :*!!
Cu siguranta ca sunt de multe ori surprise intre produsele vazute in poze, pe net si cele primite, Dar aici chiar nu a fost cazul. Este chiar mai frumoasa in realitate - pur si simplu, uitase, nu si-a amintit, din cauza intamplarilor din acea perioada. :))))))
Papusica este superba. Si are niste pantofiori fenomenali, in culorile curcubeului. :))) Si un par pastel... si niste ochisori. Si Rukkusu vrea sa probeze hainutele din vitrina :)).

Iti multumesc mult - daca iti vine vreo idee referitoare la rugamintea mea, oricand imi poti trimite :D Hihi

Pupici!

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, scuze, m-am uitat pe mail, nu am gasit nimic. Daca trebuia sa-ti raspund, cred ca neuronii mei sunt ravasiti. Nu te supara daca te rog sa repeti. Mii de scuze!

MNiko spunea... [Raspunde]

La mulți ani sărbătoritului!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana nu pe mail :)
E in articol scris pe fundal roz (ma rog pe desktop se vede roz, nu stiu pe varianta de mobil)

„Acum sa revin la aniversari. Azi se intampla sa fie deja... ia sa vedem 14 februarie 2004... e al 20-lea an de cand s-a nascut ideea proiectului Copilarim (🙊🙈). A durat ceva pana sa se si materializeze, dar atunci (stiu ca v-am mai povestit) a incoltit ideea. Dati-mi si mie cateva idei... de ceva ce v-ar placea sa fac cu ocazia aceasta :))). As vrea sa pregatesc ceva si, de ziua mea, sa fac un mic party cu premiu(-i daca avem noroc si ma lasa si pe mine cei din jur sa functionez optim).”

ASta era :D
Pup cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko multumim mult :*!

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, sincer nu stiu la ce sa ma gandesc, daca ma intrebi direct. Mie nu imi place sa fac balante-bilanturi la blog. Nu ma intereseaza cred eu, pentru ca e mai frumoasa calatoria. Tu poate ai o tinta, eu o am doar pe aceea de a face si imprastia lucruri, oricat de banal suna.
Poate felicitari tematice, sau poate pur si simplu idei la libera alegere.
Nu stiu cu ce ai rezona. Nu cred ca am fost de prea mare folos. Scuze.
Pupici! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :) eu voiam doar sa stiu ce v-ar placea sa pregatesc asa, ca un dar de blog. :)))
Probabil ca nu m-am exprimatclar - dar la ce saptamana am avut, nimic nu ma mai mira.
Dar iti multumesc pentru idei - mi-e dor si mie de felicitarile calatoare - daca reusesc sa rezolv problema cu timnbrele, poate organizam ceva mai spre vara pe provocari verzi. :)
Pupici!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Felicitări pentru cei 20 de ani ❤️👍
Rukkusu am simțit că este cam timidă pe lângă Kia...
Normal că o atrag hăinuțele - are moda în "sânge" 😃
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza iti multumesc Este unul dintre proiectele care s-au materializat, in cele din urma. Desi a durat ceva timp pana cand i-am dat si o forma si un nume. Din 2004 pana in 2010 :)).

Hmm... s-ar putea sa ai dreptate. Ce ne facem noi cu rukkusu? :))))
Sa ii facem hainute... :)))
Pupici!!

Trimiteți un comentariu