marți, 21 februarie 2023

Banderole portocalii.


Buna!
Ma tin inca de iarna :))). Ca scaiul - glumesc, dar mai profit sa mai adaug cate un fulg in peisaj. Unu, doi, trei.. haha.
Astazi am rugat-o pe Rukkusu sa ma asiste ca sa va arat ce banderole dragute am facut in colaborare cu Buni! Si ea, cum este foarte draguta.. a acceptat.


In prima poza, se afla, de fapt, cea de-a douabanderola lucrata! Este mai putin lata decat prima si ... mai micuta. A fost facuta pe masura mea, sau a lui Mami. 


Prima banderola lucrata - este putin mai lata si mai mare - Ralu este mult mai inalta decat noi (joaca in echipa lui Tati, hahahaha). Si de fapt, de la aceasta banderola a pornit totul - am vazut la un moment dat, pe instagram cred, un mod interesant de a prinde banderola, dandu-i aspect de ..turban, as zice. Modelul acelei banderole era cu totul altfel (cred ca era cu serpisori lucrat, dar nu imi mai amintesc clar. Dar ideea mi-a placut!


Intre timp, pe langa cele doua banderole de mai sus (dintre care una este a lui Ralu), a mai aparut inca una pe un visiniu foarte frumos. Ii voi face si ei poze - este a mea. Voiam sa imi faca Buni un puloveras din firele respective dar nu ne-a iesit deloc planul asa ca am schimbat putin destinatia firului catre o banderola si o paturica micuta.


Pana una alta, mi-am amintit acum ca nici vestele portocalii facute de Buni nu vi le-am aratat. :O Va trebui sa caut pozele (nu ma refer la cele ale micilor, ci la cele ale parintilor lor). 

Va place genul acesta de banderola? E drept ca eu nu am contribuit prea mult (doar ce am numarat randuri, cusut la final, dar in rest e opera lui Buni :D.
Ja ne!



12 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Te poti duce pe munte cu ea! Te vezi de la departare!
Arata tare fain!
Felicitari, Rux! Pupici! 😘❤️

CARMEN spunea... [Raspunde]

da, este foarte intersanta si categoric, practica. Mi-am tricotat si eu cateva, le mai am pe aici printr.un sertar, de cand purtam parul scurt. Atunci, mi se pare ca mi se potriveau asemenea banderole, peste urechi. Acum, ca port parul mai lung, nu ma mai "aranjeaza" asa ca port caciulite tricotate. Mi-am tricotat toate culorile, pentru fiecare jacketa si pentru fecare pardesiu ☺
Am primit de Craciun anu acesta o jeaca portocalie - perfect s-ar potrivi cu banderolele tale ☺ La geaca portocalie, port caciula neagra sau maro, altfel arat ca muncitorii de la marcat soselele ☺☺☺
Te pup Rux. Noapte buna!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana amea e visinie. Dar daca Mami nu o vrea pe cea mai mica, portocalie.. da, ar fi o idee :))))). Daca numai asta ar fi necesar ca sa pot merge pe munte, uite-acum m-as echipa :))).
Pupici cu drag! Ma bucur ca iti plac (Buni o sa fie si mai fericita :P.)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Si eu i-am crosetat lui Mami o multime de bascute (care sa se asorteze cu hainutele ei). Nu cred ca am apucat sa povestesc chiar de toate - va trebui sa verific :)).
Buni mi-a tricotata caciulite (deja am povestit de o parte dintre ele) in ultimii doi ani. Daca stau sa ma gandesc... cred ca nu mi-am facut nicio caciulita :))). Nu am apucat. Nu de alta. Dar ar fi un proiect interesant. Desi tricotatul a fost prima mea ”dragoste” ca sa zic asa, cu croseta ma inteleg putin mai bine si ma simt ma confortabil, chiar si atunci cand trebuie sa desfac ceva. La andrele.. ohooo.. a trebuit odata sa desfac un spate cu totul - deloc amuzant (eram la penultimul rand). :)))) Dar asta nu inseamna ca ma las - mi-am luat acum un curs interesant pe care sper sa il pot incepe luna viitoare... Imi place enorm subiectul si desigur voi povesti despre el.

Ar fi foarte interesant sa ne prezinti colectia de caciulite. :*
puuup cu drag

MNiko spunea... [Raspunde]

Sunt foarte bune aceste banderole, perfecte pentru vremea schimbptoare din aceasta perioadă, când parcă e prea cald pentru căciulă, dar prea frig fără. Să le purtati sănatoase!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko chiar asa :) - . Iti multumim mult! :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Îmi place foarte mult cum se îmbină banderola, și culoarea e exact ce trebuie să te înveselească iarna. Buni a ta e foarte harnică, eu o admir din tot sufletul.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso iti multumesc mult! Ii voi spune - sigur se va bucura :D.
Chiar azi am rugat-o sa ma ajute sa termin un proiect - A fost tare fericita. Mi-a tricotata doua bucatele care imi lipseau ca sa il termin. Hihi. Draga de ea.
Pupici!!!

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt foarte frumoase! Imi plac si culoarea si modelul.
Cred ca am mai scris: nu prea port caciuli... Cu o basca... Vaaai! Am o meclaaaa! 😂
La un moment dat aveam multe banderole, in fel si fel de culori - pe vremea cand purtam parul prins in "coada de cal" iarna, si-mi inghetau palniile. 😊 Intre timp... nu stiu ce-am facut cu ele (cu banderolele - palniile sunt la locul lor).
Spor la lucru! Spor la bune, Rux draga! ❤ Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bcur mult si iti multumesc si in numele lui Buni, care s-a bucurat cand a auzit ca banderolele lucrate de ea v-au placut. u dar le-am incheiat - munca de echipa :D
:)))) palniile 😂
Esti geniala - ti-am mai spus si la mine genul acesta de umor merge foarte bine, pentru ca vizualizez cadru cu cadru ca intr-un filmulet. La fel fac si cand scriu eu anumite lucruri, mai ales cand fac haz de necaz...

Am si eu banderole lucrate mai demult - stiu ca le am puse intr-o cutie in dulap.. chiar va trebui sa le acord atentie :).

Pupici cu drag!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Mie ìmi place banderola: realizare și culoare !
Rukkusu, plină de chef de joacă și bună dispoziție, iubește și mai mult culoarea !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ma bucur mult!! I-as face si ei ceva din firul acela... poate o paturica - ce daca vine vara!? O poate lua sa se aseze pe ea cand merge in gradina, pe iarba, nu?:P

pupici cu drag ❤️

Trimiteți un comentariu