joi, 9 februarie 2023

Caciulita, calendarul si sesiune foto.


Buna!
L-ati vazut da? Daca nu prea, la finalul articolului il veti vedea mai bine, va promit. Ideea initiala era sa fac o fotografie cu micul calendar (in ianuarie v-am aratat deja fila, aici: Bun venit 2023! ). Mi-am adus si eu aminte astazi sa schimb fila :))) - asadar, iata de ce ne bucuram in luna februarie!! Hihi!

Apoi, din una in alta, am zis sa va povestesc astazi si despre ultima din cele trei piese ale setului verde, tricotat in 2020 de Buni... asa ca iata fotografiile realizate anul acesta, alaturi de Rukkusu:



Am si doua poze „mirabolante”, din februarie 2020, din 19 februarie (aproape 3 ani 😅) - din vremurile bune,  cand nu imi crapasera inca ramele de la ochelari... 😢. Am trei perechi noi, cred ca v-am mai zis... sunt facute in martie (sau ceva de genul) 2020.. si eu nu le pot purta. Pentru ca in cele de plastic persista inca un parfum si, la fel si in pernutele celor metalice.... Multumesc celui/celei care a facut aceasta minune posibila (apropo, ramele le probasem inainte, mi le-a adus Tati si nu miroseau a nimic...). Daca ar fi fost pantofi, as fi zis.. nah... Dar ochelarii se poarta pe nas. Go figure!


Minunatele poze de mai sus, sunt de fapt ca sa arate cum se poate purta caciulita (in doua moduri...cu partea de jos dreapta, sau indoita). Si acum, ca sa va treaca  (lol 😂), iata si doua poze pe post de antidot:



Kouki pozeaza, da? :)))))
Ja ne!!

PS? Caciulita este facuta de Buni si face parte dintr-un set de trei piese tricotate cu fir verde (diverse nuante). Am mai povestit despre Caciulita verzulie  si despre Rukkusu, Kouki si gulerul fular..

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Dragul de Kouki! ce scumpete mica ♥
Frumoasa caciulita si, culoarea te prinde bine! Sa o porti cu placere!
Despre ochelari... o vai! imi pare rau ca ai asa o sensibilitate! Eu nu cred ca as sesiza mirosul ramei... Din punctul meu de vedere, mereu aleg rame metalice pentru ochelari. Pads sunt din silocon, habar nu am daca au vre-un miros!
Eu însa am o alta problema: tocmai mi-am dat la facut ochelari noi, lentile progresive, cu 5 zone de dioptrie. Dar pentru ca vederea de aproape si cea la departare s-a modificat, zonele de trecere de la dioptrii nu mai sunt asa line ca la primii ochelari, cand aveam dioprii mai slabe. Si pentru ca ma costa o gramada de bani, vreau sa fie confortabile! Prima încercare am facut-o in decembrie, dar ochelarii, chiar dupa inca doua îmbunatatiri, nu au fost asa cum m-am asteptat eu. Asa încat i-am dat înapoi (aici, timp de 6 saptamâni, daca nu esti multumit de ochelari, poti sa ii dai inapoi si primesti banii suta la suta) si acum am incercat la un alt Optician. Prima încercare a fost iar neplacuta - mai ales la coborat pe scari! Saptamana trecuta i-am dat înapoi, saptamana viitoare ii voi primi, îmbunatatiti. Sper din suflet ca vor fi buni, pentru ca imi doresc acest comfort! Daca nici incercarea aceasta nu va functiona, va trebui sa fac doua perechi de ochelari. Pentru cursul zilei si pentru locul de munca separat. Ceea ce nu as vrea, ca sunt uituca si voi umbla in mod sigur mereu cu ochelarii falsi pe nas! ☺ ma cunosc!
Va pup si va doresc o luna minunata in continuare, sa ai cat mai multe activitati frumoase de prezentat in fila calendarului!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :D dragul a tras pe dreapta si doarme acum fix ca un copilas, pe canapea, cu o paturica sub cap... si tocmai a oftat asa in somn de imi vine sa merg sa il smotocesc :))).

Sa stii ca ramele nu miroaseau initial a nimic. Mai am o rama din aceea de plastic, foarte comoda - de aceea mi-a mai luat Tati una (aia a fost bonus, haha). Problema e ca cine a lucrat ochelarii (cine a montat lentilele) ori a fost parfumat/a, ori a folosit ceva crema (idem) ori... efectiv nu stiu ce a facut dar cert este ca a intrat mirosul in silicon si in plastic si chiar si acum, dupa 3 ani, se simte. Nu tare, evident, e abia perceptibil, dar ochelarii se poarta pe nas si cand intra in contact cu pielea, parfumul se si intensifica un pic. Ar trebui sa fie interzis sa se foloseasca produse parfumate la asa ceva. Dar na.. :)

Cred ca si eu va trebui sa merg sa fac un control - simt ca ceva s-a intamplat (sper totusi sa fie doar oboseala, dar totusi, port ochelari de la 2 ani, imi dau seama ca nu este doar oboseala - e si faptul ca in casa e o lumina foarte proasta si am fost nevoita sa port ochelarii cu lentile heliomat, restul fiind neutilizabili). Problemele mele sunt: 1. Nasa nu mai este (nasa mea era si medicul meu oftalmolog, de cand ma stiu) si 2. in toate cabinetele sunt pufaitori... adica prostii din alea care imprastie chimicale parfumate, nu ca daca ar fu uleiuri esentiale m-ar ajuta... din contra, inca trag dupa ultima interactiune indirecta...).

Tin pumnii sa fie ok cu ochelarii - la fix cum iti doresti :*!!!!

Multumesc mult!! Sa fie :*. Mai ales sanatosi sa fim cu totii! :D

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place teribil caciulita ta verde, dar si cum sta sa adoarma pufosul, ca si eu simt la fel!
Un weekend placut, draga Rux! Pupici!😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Numai și numai persoane tare simpatice și dulci în acest articol. de la cel mai mic până la cel mai mare. Îți stă bine cu căciulița tricotată cu drag de buni. Indiferent de varianta de purtat.
Kouki cel somnoros mi-a amintit de Nero și Bella care zilele astea friguroase s-au învățat să-și ceara portia de stat în casă să se încălzească. Dimineața nici nu apuc să descui ușa că deja o descgid ei să intre. În seara asta s-au urcat amândoi pe canapea, deși le e interzisă, dar vroiau lângă fete și nu apucasem să pun paturica lor lângă canapea ( gresia e rece că nu mai funcționează încălzirea în pardoseală)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sa stii ca si mie imi place tare mult - zilele acestea am tot luat caciulitele la purtat..... prin casa :))).
Si acum doarme pe unde scurte. Cred ca ne vom retrage amandoi la somnic.
Pupici cu drag!!
Weekend frumos, linistit dar si revigorant sa avem :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumim mult :*!!!Dragutii de ei - ii inteleg, ce bine ca va au pe voi si ii iubiti si ii primiti la caldurica :).
Mai facea si Dodo, mai face si Kouki asa cateodata - nu asteapta sa pregatesc „locul”.

E un catel in spatele blocului care asa se jeleste uneori, ca ma termina efectiv. Nu siu de ce plange... dar greu fac fata. Sper sa fie bine totusi. Uneori si Dodo se jelea asa cand coboram sa iau apa de la izvor si el ramanea acasa :)))) Doamne.. zici ca era tragedie. La fel si canisul care statea sub noi, cand ramanea singur. Asa ca trag nadejde ca o fi tot ceva de gen si in povestea aia.

Pupici

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu pare un Guliver, cu o căciulă imensă - nici nu știe bine de unde să o apuce - dar îi place... Kouki, Rukkusu și cu tine faceți o echipă imbatabilă: lucrați împreună, vă prezentați și vă susțineți lucrările !!!
Un avantaj mare are Kouki că nu are emoții (ca tine...deși îmi place cum te joci...) și, în plus, adoarme repede, mulțumit! Tu și cu Rukkusu sunteți mai pretențioase ! Ce să vă facă el, Kouki? Se sacrifică: doarme și pentru voi ❤️
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da, da! Kouki are momente de geniu cand pozeaza ca un artist :))))
Pupici!! :*
Ma bucur ult ca iti place caciulita facuta de bBuni ❤️

Trimiteți un comentariu