sâmbătă, 4 februarie 2023

Curs Amigurumi - Domestika - Principe del Crochet - Design & Creation (U3)


Cel de-al treilea capitol al cursului despre care va povesteam zilele trecute ( Curs Amigurumi - Domestika - Principe del Crochet - Design & Creation (U1-U2) ) ne invita sa facem primii pasi si.. sa ne familiarizam cu trei aspecte:
  • de unde ne inspiram
  • cum cream schita
  • cum citim un pattern = model

Am schitat rinocerul din curs, dar nu l-am mai fotografiat. In schimb, am incercat sa creez un proiect al meu, pe care sper sa il pot transforma in jucarie crosetata, candva dupa ce voi termina rinocerul (care este tema cursului),


Sursa me de inspiratie a fost in acest caz „domnul Cocă” - adica, pentru necunoscatorii (inca ai) poreclei lui, Kouki.  :)))) Si pe piept, la loc de cinste, un morcovel.


Am purces si am scos si pregatit ustensilele pentru a incepe lucrul la rinocer. Sa vedem si cat voi reusi in seara asta - cu frana de mana trasa, cu tot felul de intreruperi... :)). Macar un ceva acolo.. vorba aceea.
In cazul in care va intrebati ce fac cu stiloul sau cu creioanele colorate... ei bine, incerc sa imi notez in agenda in timp ce urmaresc si clipurile. Uneori, mai apar si lucruri interesante sau moduri alternative de lucru ... :). Sa vedem

Ja ne!!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Sa-mi fie rusine! Inca nu am inceput cursul...
Mi-ar placea o mascota care zambeasca. Sau poate nu inteleg eu exact desenul! Spor la tot, Pup, draga Rux! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti va placea cu siguranta - explica Marcelo foarte frumos.
Amigurumi nu au gura... Stiu, eu am creat gurite la jucariile mele, mereu. Am zis insa sa incerc sa fac ceva nou, odata cu aceste cursuri. Nou pentru mine.
Dunga de laochi sugereaza cumva nasul si e ca si cand ar rosii de bucurie (in manga deobicei apare asa ceva).
:)

Iti multumesc mult !! Sa fie!

Pupici cu drag :*

MNiko spunea... [Raspunde]

Să înțeleg că e posibil să devină mesagerul tau? Jucăria inspirată de Kouki?
Am inceput și eu unul din cursurile din Domestica, de făcut cărți 3D. AM ajuns doar la primul capitol, la uneltele necesare.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu este atât de prietenoasă și atrasă de orice noutate pe care i-o prezinți !
Vai, bietul și drăgălașul Kouki, așa poreclă are ?! Păi, îți mai pozează el ?!
Pupici tuturor, fără supărare ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ah, nu. S-ar putea sa devina proiectul meu de curs. Dupa ce fac rinocerul care este subiectul cursului. Dar cu siguranta as vrea sa incerc sa materializez aceasta idee draguta.
Eu mi-am luat foarte multe currsuri n timp in ideea ca o sa le si fac... si am zis ca macar 1 pe luna daca reusesc e bine. Vom vedea acum...:).
Abia astept sa ne povestesti - sigur va fi interesant!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza nu e singura lui Porecla. Stii numele lui se scrie Kouki dar nu se citeste „cuchi„ si „coochi„. Ralu i-a zis coc dar de la coq (cocos - se intelege ca i se mai zice si asa...). Eu ii mai zic măi coca/ă :)))).
Si, ca si lui Dodo.. tot felul de diminutie si apelative pline de dragoste (intentia...) ....
:)
Nu e el cel mai dornic sa pozeze, vad ca nici nu se prea oglindeste ...(in schimb Dodo stia el cum e cu oglinda... cu filmatul - daca scotem aparatul sa filmez indata schimba placa...). Dar si cand pozeaza, iti vine sa il smotocesti. :D
Pupici!!!

Trimiteți un comentariu