joi, 23 februarie 2023

Liliac prins in esarfa.


Astazi toate planurile mi-au fost deturnate :)))). Materialul pregatit nu se potriveste, din cate vad, cu ceea ce voia eu sa fac - mai astept sa vad cum arata dupa uscare. Nu gasesc nicaieri ce voiam sa transform (dar fix respectivul obiect e de negasit) si, colac peste pupaza, vantul acesta minunat, rece si persistent, care se strecoara pe unde apuca, aduce tot felul de.... chestii.

Asa ca.... am luat-o pe Rukkusu si am zis sa ne bucuram impreuna ochii, pivind cum a impletit Buni liliac, intr-o esarfa. 


Firul folosit este Red Heart Detroit. Si ceea ce vedeti, ramasese de la Paturica Tricotata II. Adica de la  paturica mea. Desigur, esarfa este a mea - si mai am si doua caciulite, dar despre ele, voi povesti alta data!


Esarfa este facuta in februarie 2020, este unul dintre proiectele noastre comune, despre care nu am reusit insa sa povestesc inca. Sper sa va placa si voua :).


Ja ne!!


12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

imi place mult esarfa ta si nuantele sunt superbe! Iarna aceasta am purtat si eu mov sau ma rog, liliac :-) Am fost ´mereu de parere ca aceste nuante ma fac palida, dar acum port cu curaj ;-) egal ce parere are lumea ☺☺☺
Ignora vântul turbat si petrece o seara minunata cu Rukkusu in continuare! te pup ♥

Suzana spunea... [Raspunde]

Super culorile. Sunt unele din preferate.
Vin si eu dupa circa si ceva: ja ne inseamna pe curand?
Scuze, probabil ai spus doar ca... Recunosc ca as incerca o caciulita ca cea verde pe care ai postat-o, din aceste culori!
Pup si noapte buna, draga Rux! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN eu nu imi pot imagine o culoare sa nu iti stea bine - pentru ca esti mereu foarte foarte vesela :*.
Exact asta am facut - l-am ignorat cu niste fasii de scoci de hartie lipite pe marginea usii :)))))).

Pupici cu drag

ps: cred ca am vazut hainuta in pozele din excursie - cea care aparea bleu in poze, nu?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si mie imi plac tare mult - de aceea am si vrut patura in nuantele acestea :).
Da - Ja ne! inseamna Pe curand :D.
Am si din aceste doua culori doua caciulie - poate reusesc sa fac poze noi cu mine purtandu-le, daca nu... am gasit vreo trei din 2020 :)))). macar sa ne amuzam putin.

Pup cu drag :D

CARMEN spunea... [Raspunde]

@copilarim
hahaha, da, aceea este jacheta- insa am o bluza tricotata si un pulover din mohair ♥

Bine ai facut ca ai ignorat vântul si te-ai ajutat asa cum ai stiut mai bine. As fi recomandat manseta din guma izolatoare pentru usi si geamuri, de la Bauhaus , insa... poate ca persista mirosul de cauciuc - eu nu il sesizez
Te pup ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN am un fel de izolator de pus jos la usa - dar am sa le atrag parintilor atentia referitor la Bauhaus. Poate am noroc! :D

Usa noastra e de lemn si cred ca s-a cam micsorat :))). Dar nu vreau sa punem din cea de metal. Imi place (are si semnaturile marca Dodo pe ea, ca piticut nu a fac asa ceva .... inca.. hahaha).

pupic!!

Diana spunea... [Raspunde]

Imi plac mult de tot nuantele! Cea mai deschisa imi place mai mult! Am vazut partea aceea de esarfa fix ca pe niste floricele de liliac! 😊
Pupici! ❤

MNiko spunea... [Raspunde]

Superbe culorile. Si ce bine se potrivește Rukkusu prin valurile de liliac.!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da - si eu am ales aceste fire tot din acest motiv. Bunica lui Buni avea liliac in gradina si ei ii place liliacul. Si mie imi place - asa ca patura mea e ca o gradina de liliac - cu alb-ivory (ca liliacul alb batut), movul acela mai inchis si cel mai deschis (culmea e ca, desi e acelasi tip de fir si acelasi numar, cel deschis la culoare e simtitor mai subtire).

Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult ca iti plac :)!! Sunt intr-adevar tare frumoase.
Cred ca ar arata tare bine inconjurata de flori... dar s-ar putea sa aflam - sa vedem, mai la primarava!

Pupici cu drag!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

O culoare interesantă - unii spun, chinezește bineînțeles, o culoare bună anul acesta ❤️
Rukkusu, fiind în rochița subțirică, se bucură de căldura eșarfei (în vântul răcoros ...)
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da? Nu stiam (acum cativa ani mai eram la curent cu cate ceva din anii chinezesti - ca apareau pe Aliexpress tot felul de jucarele in tema :))), dar in ultimul timp nu prea am mai intrat pe acolo). Foarte interesant - este o culoarea care imi place mult.
Pupici 🌸

Trimiteți un comentariu