luni, 27 februarie 2023

Portocale pentru R si Ch.


Buna!

Rukkusu se tot invartea in jurul unui scul de fir portocaliu, ramas de la proiecte. Mi-am amintit ca nu v-am povestit despre vestele facute de Buni pentru Rha si Christian (fericitii parinti ai micilor N si H). Sunt o familie de „portocale”, la acest moment ( Vestute portocalii.). 
Stiu ca, in functie de telefon/monitor etc, culorile ne apar diferit. Ei bine, acesta sa stiti ca este un portocaliu frumos - foarte apropiat de culoarea portocalelor. Este viu, dar nu tipator. Firul este placut, produsul final, calduros.

Acestea fiind spuse, asa arata cele doua veste facute de Buni si incheiate de mine (plus mici parti croseta) - cadou de sarbatorile de iarna.









Imi place mult sa lucrez alaturi de Buni! :) Chiar si cand am o contributie micuta, ca in acest caz. Asta imi aduce aminte de faptul ca inca nu am terminat de finalizat... paturica 2 (sora acesteia Gemene - una gata, alta in lucru.). 😅

Ja ne!

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce frumoase sunt vestelle 🥰 imi place porticaliul, mai ales in sezonul rece, pentru ca aceasta culoare parca emana caldura 🤗
Am si eu o pulover de mohair porticaliul, e moale si pufos, cand il imbrac, parca ma imbratiseaza 😀
Sport la paturica 🤗 pupici 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac!! A fost un proiect destul de solicitant pentru Buni (am avut destule incidente pe parcurs (ochiuri scapate in principiu - au fost multe puse pe andrele, pentru ca surioara mea si sotul ei sunt inalti, nu asa mititei, ca mine.. hahaha). Dar la final, tragand linie, au iesit dragute si ma bucur si pentru Buni ca a reusit sa finalizeze cadoul pentru Sarbatori si pentru ei ca se pot bucura de ele :). Sunt ca o imbratisare de Buni... pana la urma.

Oh cred ca este tare frumos puloverul!! :*

Pupici cu drag si din partea mea!! Sa fie - trebuie sa ii acord atentie cat de curand (dar habar nu am de ce sa ma mai apuc intai, hahaha).

Suzana spunea... [Raspunde]

Cat de portocaliu este acest ...portocaliu!
Felicitari lui Buni si tie! Imi place culoarea asta violenta.
Frumoase astfel de cadouri de suflet!
Pupici si noapte buna, draga Rux! 😘❤️

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O culoare tonică! Felicitări bunicii pentru perseverență și hărnicie!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana l-am vazut si eu de pe telefon si fata de laptop pare mai portocaliu decat este :))). De fapt... nu e violenta culoarea deloc, mai degraba spre potolita. E vie, dar nu, cum sa zic, nu e ca cea aceea de la costumatiile de la constructii...
Vad ca pot adauga si portocaliul pe lista rosu, violet, verde - la culori care pot aparea ca ceea ce nu sunt in fotografii. 😂

Iti multumesc mult. Chiar s-au bucurat :D.
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da, sa stii ca tonic este un atribut bun! Chiar ma gandeam ca as bea un suc de portocale :)))... Eheeee.. cand voi avea portocalul meu, probabil. Haha.

Iti multumim. Buni se bucura de fiecare data cand avem cate un proiect impreuna.
Pupici

MNiko spunea... [Raspunde]

Îmi place că la voi acolo este ca un fel de minișezătoare. Îmi amintește de copilărie, cand am învățat să crășetez/tricotez cum stateam și eu și sora mea cu mama în sufragerie și fiecare lucra câte ceva. Mi-ar fi plăcut să fac cu fetele așa ceva mai des, am făcut când erau mai mici, dar noi doar coseam pe carton sau etamină. Sau ffăceam adventurile de Crăciun. Acum, deși sunt mai mari, au mai mult de învățat și devin tot mai rare „șezătoarele” noastre.
Frumoase vestuțe și practice. Felicitări pentru cadourile de suflet.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si mie imi place mult cand se intampla. Este placut! As vrea sa fie mai des..
Am senzatia ca societatea patrunde tot mai mult in viata si o conditioneaza. Cumva, tanjesc dupa alte vremuri cu alt ritm...:))
Acum nici nu mai apuci sa te bucuri de Craciun ca intra SFV sau Dragobestele peste. Cand sa ajungi la ele e deja de mult Martisorul, iar cand incepe luna martie deja esti in toiul Pastelui, pe care nu apuci sa il simti ca deja atunci se fac alte pregatiri :))))).

Nu mi-ar mai placea sa merg la scoala in vremurile astea - mi-ar placea, sincer sistemul de tip homeschool. Pentru ca imi place sa stiu, sa descopar, sa invat - dar realizez tot mai mult cat de fara cap si coada sunt toate - mult si prost. Nu zic ca peste tot, si cand am invatat eu au fost scoli si scoli, dascali si dascali. Sunt sigura (sper) ca exista si acum oameni cu har, dedicati, ce fenteaza sistemul prost si ii ajuta pe copii sa creasca frumos.

Dar constat ca asta mi-ar placea mie, in conditiile actuale.

Iti multumim mult! Ma bucur ca iti plac - si ei s-au bucurat (si noi cand i-am vazut pe 'sticla', vorba aceea :))).

Pupici cu drag!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Tot timpul mi-au plăcut culorile pline de viață, vesele...foarte frumoase vestuțe ❤️
Am cumpărat și eu 2 pături portocalii cu care vreau să schimb atmosfera prin casă - când voi scapa de focul la sobă...
Și eu am fost apropiată de mamaia (mama adoptivă a lui mami), mă antrena la toate activitățile ei, și tataia la fel - aveam ustensilele mele la orice...
Rukkusu simte că îi stă și ei bine cu ceva lucrat portocaliu...
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ce frumos!!! Apropo e paturi cumparate - prin 2008 cand am facut modificari in sufragerie, am luat 4 paturi cu niste reni in partea de jos (superbe sunt.. nu am mai gasit de atunci paturi asa faine si calitative si la un pret asa bun - inca mai regret ca nu au vrut ai mei sa o luam si pe a 5-a ..haha).
Cred ca sunt foarte dragalase paturicile luate!! Sa le folosesti cu placere :*!!!
Ce frumoase amintiri!! Eu si acum imi amintesc unde era pusa tavita cu ustensile in bucatarie.. :)) Imi amintesc cum era bucataria atunci.. dulapul, cel mare... soba. Imi e dor de soba aceea. Dar toti din bloc au scapat de ea si in cele din urma au dat-o jos si parintii. Am fost tare, tare trista.
In fine :). Da.. am avut soba la bloc. Hihi.
Tu cu cine tii? Cu mine sau cu Rukkusu... nu ti-am zis ca sta lipita si vede toate comentariile? acum se uita si cauta fire portocalii pe masura ei... :))))

Pupic 💟

Trimiteți un comentariu