vineri, 24 februarie 2023

Rising Sun - George Harrison


Buna!

Ma bucur de cele mai bune grisine... 😁😅 - ok, e acelasi aluat ca la pizza sau corvigi, doar ca dau forma de grisine si las la cuptor sa se crocanteasca. Mi-am facut si un ceai de galbenele si, bineinteles, o poza lui Rukkusu - care mi-a zis ca am pe farfurie un mic soare... si uite-asa, am zis sa ascultam impreuna o melodie frumoasa!

Piesa aceasta am gasit-o mentionata in Biologia Credintei, scrisa de dr. Bruce Lipton. Tot zic ca o sa fac un articole despre carte.... Pana atunci insa, iata piesa:

video via Andy Mark Bell


Versuri: (credit google)

On the street of villains taken for a ride
You can have the devil as a guide
Crippled by the boundaries, programmed into guilt
'Til your nervous system starts to tilt
In a room of mirrors you can see for miles
But everything that's there is in disguise
Every word you've uttered and every thought you've had
Is all inside your file the good and the bad
But in the rising sun you can feel your life begin
Universe at play inside your DNA
You're a billion years old today
Oh the rising sun and the place it's coming from
Is inside of you and now your payment's overdue
Oh the rising sun, Oh the rising sun
Oh the avenue of sinners, I have been employed
Working there 'til I was near destroyed
I was almost a statistic inside a doctor's case
When I heard the messenger from inner space
He was sending me a signal that for so long I had ignored
But he held on to my umbilical cord
Until the ghost of memory trapped in my body mind
Came out of hiding to become alive
And in the rising sun you can hear your life begin
And it's hear and there nowhere and everywhere
Though it's atmosphere is rare
Oh the rising sun and the place that it's coming from
Is inside of me and now I feel it constantly
Oh the rising sun, Oh the rising sun
And in the rising sun you can feel your life begin
Universe at play inside your DNA
You're a billion years old today
Oh the rising sun and the place it's coming from
Is inside of you, now your payment's overdue
Oh the rising sun


Sper sa va placa si voua ! :)


📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”😊

12 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Sper sa nu uit sa-l introduc la redeschidere...
Deosebit textul, dar voi reveni, ca nu ma prea pot concentra.
Faina si poza cu grisine. Cred ca nu am mai mancat de vreun mileniu...
Pupici si o duminica placuta! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzanaam vazut ca a expirat - oricum va trebui sa modific link-ul cand va aparea cel nou :*. Asa ca las deschis articolul. Ar fi culmea sa uit, dar nu imposibil :))).
Da - textul este foarte fain, de aceea m-am si gandit ca s-ar potrivi foarte bine in rubrica. Mi-a placut tare mult.

Nici eu nu am mai mancat grisine din comert de .... nu mai stiu cand. Cele pe care le fac eu sunt gata in 20 de minute (daca le las doar 15 sunt mai putin crocante, dar tot facute).

Pupici cu drag :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

ah, George Harrison, cum sa nu imi placa?!? ma unge la suflet! Ascult cu multa placere Beatles, oricând si la orice ora ♥ Mmmm si ce bine mi-ar prinde ceva grisine - imi place sa rontai cate ceva covrigei sau sticksuri, seara la TV ☺☺☺ stiu ca nu e recomandabil, dar face bineeee ☺
Noapte buna, Rux draga!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si mie :*!
Ma bucur atunci. :D

Eu nu prea mai tin cont de astfel de recomandari, mai ales dupa ce am trecut prin momente destul de neplacute cand cu incercarea sa nu mai mananc dupa ora 7. Cred ca mai bine imi ascult corpul. In plus, pe cuvant daca m-am ingrasat de la fainoasele pe care mi le fac eu in casa. Pe cuvant. Si chiar consum... ca deh, nu prea am alternative.

Grisinele astea se fac super repede: o maia din 2 polonice de lapte caldut (cu caimac - deci nah, banuiesc ca se poate lua de pe la ferme si lapte lapte, nepasteorizat si omogenizat), 12,5 grame de drojdie proaspata si doua linguri de faina alba.

In bol pun alta lingura de faina alba si trei cu faina intermediara (eu am de la moara cu pietre si chiar se vede, diferenta la faina).pun putina sare de himalaya neiodata si un polonic de lapte (laptele caldut). Amestec, apoi pun maiaua (nu e nevoie sa stea la crescut) si amestec cu lingura de lemn, apoi mai adaug faina alba cat imi cere sa se formeze aluatul. il rastorn pe masa, mai pun faina daca e nevoie si „ framant” putin - prin asta inteleg ca ma asigur ca este faina incoprorata.. ca numai framantat nu e aia.
Apoi deschid cuptorul la pizza (undeva intre 5 si 6 e la zanussi al meu) si intind bete din astea din aluat. le pun in tava, las 15 minute.. (controlez atunci sa vad cum sunt, ca uneori e focul mai puternic. Teoretic pe astea șa scot cam la 20 de minute... ca sa fie mai crocante. Ca crisinele.

Pup cu dag :)

CARMEN spunea... [Raspunde]

multumesc pentru reteta ♥ o sa incerc!
(eu de cand sunt la menopauza m-am ingrasat cam 10 kg! Anul acesta in octombrie o sa implinesc 60 de ani! Doamne, ca nu-mi vine sa cred!)

te pup. Noapte buna! ♥

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Grisine... trebuie sa incerc, nu am mai mancat aproape deloc dupa ce au disparut cele comuniste. Alea imi placeau, cele de acum sunt altceva :))
George Harrison mi-a amintit de Anita Moorjani, Practic spune acelasi lucru in mult mai putine cuvinte. Ma intreb in ce masura a fost inspirat de perioadele in care membrii formatiei au trait in India.

Diana spunea... [Raspunde]

Excelent cantecul! ❤ Imi plac vocea, melodia, versurile! Multumesc!

In poza, grisinele m-au dus cu gandul la... degetele lui E.T. al lui Spielberg! 😊 Degetzele ca cele din poza as manca, dar nu si pe cele ale lui E.T. 😂
Pupici cu drag! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Nici mie nu imi vine sa cred cati ani implinesc. Cumva, ma simt fara varsta. :)))) Nu am nicio problema cu varstele - eu personal nu am avut niciodata, dar, se intampla ceva foarte ciudat, ca de ceva timp simt din exterior venind o povara a anilor - ca si cum alti oameni ma fac sa ma simt batrana. Nu stiu daca are sens ce zic.

Asa ca ma tratez rapid cu ceva creativ/vesel/copilaresc :)).

Sper sa iasa cel putin la fel de bune pe cat ies cele facute de noi ( a inceput sa faca si Mami de vreo luna si... le face mai bune ca mine uneori :))) - ea e draguta, zice ca nu prea imi ies uneori de la oboseala.. hehe)

Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso nici eu. Multe lucruri care poarta numele unor produse cunoscute inainte de 89 nu au nimic de a face cu acelea (de fapt nu stiu care mai au ceva de-a face..)

O, am urmarit-o si eu pe Anita M la un summit Flow.
Cu siguranta a fost inspirat de experientele acelea :) Imi place foarte mult piesa. ai dreptate - spune atat de mult, in atat de putine cuvinte si atat de ... frumos, inspirat si elegant alese.

pupici!!!❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ce ma bucur ca iti plac!!! :*

Si eu m-am bucurat cand am descoperit cantecul - il am deschis de ăe vremea cand citeam cartea ca sa il adaug pe blog, dar abia acum i-a venit randul. Voiam sa scriu luni despre carte, dar nu stiu daca voi avea cand (mai e si jurnalul - la care ma gandeam sa adaug prima fila) asa ca nu stiu daca ma incadrez.


Aoleu :))) uite ca la asta nu ma gandisem. grisine E T :))))). Subscriu si eu

Pupici cu drag!!😘

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu ronțăie la grisine, eu ascult melodia și chiar aștept cu nerăbdare "soarele răsare"...❤️
Mulțumesc frumos pentru o melodia neașteptată ❤️
Pupici cu drag ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza si noi il asteptam (mai ales ca ... ne jucam de-a „Babele” - am zis sa le stabilesc si anul acesta tot in functie de data nasteri, deci insumand cifrele, a mea ar fi fix pe 4... :D).
Cu mare drag!!! Ma bucur ca iti place melodia.

Ps: as vrea eu sa rontaie ea grisine acum, ca sa iau si eu una sau doua, haha. Dar nu mai este mult pana dimineata. Asa ca o sa ma si retrag cu Kouki, la somn.
Pupici!! 🌸

Trimiteți un comentariu