duminică, 5 februarie 2023

Rukkusu, Kouki si gulerul fular.



La noi azi esteliniste - dar o liniste obositoare si apasatoare.  Toata lumea se simte obosita si adormita (oarecum nefiresc, as zice). S-a mai intamplat. Dar la cate antene sunt in jur, la cati sateliti ne survoleaza si la cate nucleare in jur, nu ma mai mira nimic :))))).

Am reusit insa sa ma mobilizez si sa fac mai mult decat poza zilei... Uitati aici, poveste. Pasul numarul unu: oare ce ascunde Kouki?


Pasul doi: iata ce ascundea: pe Rukkusu, culcusita in gluerul meu fular tricotat de Buni... si cu un ghemusor de fir subtire pe care mi-l arata in mod ostentativ... 


Vedeti ce va spuneam, la inceput? Si Kouki abia tine ochisorii deschisi. Acum le sforaie langa mine...iar eu ma grabesc sa termin de scris, sa nu cumva sa adorm.. pe tastatura.


Ah, iata si cateva poze facute putin mai demult, cand am gasit seturile (deja v-am povestit despre Caciulita verzulie .... oh... stai putin, tocmai am realizat ca nu si despre cealalta caciulita... pfff si mutasem folderul! clar azi sunt perturbari 😂😅 ).



Deci... va urma! Mai am o caciulita verde de prezentat.
Sa aveti o duminica linistita si frumoasa in cuntinuare :*!
Ja ne!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Faine pozele dar si culorile. Tare frumoase le gasesti, draga Rux!
Pupici! 😘❤️O saptamana usoara!

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce vrea Rukkusu să-i faci cu acel fir? Sunt niște dulci și ea și Kouki cel somnoros. Să vă bucurați de liniște. Odihnă plăcută!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Oooo, ce minunat: Kouki poate să adoarmă așa repede! Dar el de fapt a muncit mult: a răpit tot ce îi era drag, în acele momente, ca să le aibă mai aproape și ca să se joace cu tine, așa-i ? Rukkusu știe să joace pitulușul? Nu l-a dat de gol pe Kouki ... doar sunt prieteni ❤️
Spor la căciulițe 👍

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana firele sunt ramase de la proiectele de paturici colorate - m-am bucurat sa fie suficiente cat sa imi faca Buni caciulite si fular :D
Cel stralucito e subtire, pentru Lucruri foarte fine... mi-ar placea sa am o cutie cu toate culorile :))))). Mi l-a luat Mami acum cativa ani.
Pupici cu drag! Sa fie bine!:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko dar ce nu ar vrea ea... :))))
Probabil o bluzita, sau o rochitam sau o banderola....
Chiar sunt - desi K m-a trezit azi devreme sieu nu dormisem azi noapte deloc.Pfff nu stiu ce sa zic de el. Acum doarme.. ce ii pasa.
Multumim mult! Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza dar ce nu poate. sa vezi cum sare din somn daca ii cureti un morcov. E iepuras, Kouki.
Munceste de se speteste :))) Parca asa era vorba.
A fost foarte simpatic atunci, da.
:* Mi-ar trebui putin noroc sa gaseasca Mami caciulita pe care nu am pozat-o la timpul potrivit (Sau nu gasesc eu poza...) sa o imortalizez si pe aceea.
Pup

Trimiteți un comentariu