vineri, 17 februarie 2023

松任谷由実 ( Yumi Matsutōya ) - Wings of Winter


Un strop de iarna azi. Asa, pentru ca imi tot vin in minte in ultima vreme franturi din piesele lui Yumi. Kouki le doarme (a obosit si el din cauza ultimelor mele nopti nedormite) si Rukkusu ii tine companie. Se pare ca (sper sa nu ma fi inselat) s-au mai potolit cu baia (ar fi si cazul - o saptamana de chin...). Sper doar sa nu ma bucur prea repede. Oricum sunt atat de obosita... de abia scriu. 

Frumuselul meu e intre mine si Buni si, desi ma doare capul, as vrea sa incerc sa citesc ceva in seara asta si pentru Buni, dar si pentru mine si chiar pentru Kouki - ii place cand citesc sa se aseze langa noi. Asa ca va las cu aceasta melodie foarte frumoasa, ce are un clip pe masura... Versuri nu am gasit, dar... muzica nu are granite:


Sper sa va placa si voua :)!

Ja ne!




8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce prieten de nadejde are Rukkusu. Sau poate e invers, doar tu stii cel mai bine! Multumesc pentru auditie, draga Rux! Pupici! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Cu mare drag! :*
Sunt prieteni buni. Kouki e prietenos si atent cu lucrurile mele - un scump, dragul :).
Pupici!!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Frumoasă melodie. Am profitat de timpul cât am asculta-o să mai fac niște bețe de hârtie. Așpune-o pe repeat și aș tot lucra.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Yumi are niste piese foarte frumoase si o voce foarte placuta. Am descoperit-o din intamplare, cand ascultam un radio japonez, pe net. Si am aflat apoi ca o stiam dinainte - pentru ca ea interpreteaza o piesa de la unul dintre anime-urile mele preferate marca Ghibli. Chiar - cva trebui sa sterg praful si de pe acest capitol pe blog - nici nu mai stiu despre ce am povestit si despre ce mi-am propus :)))).
Ma bucur ca ti-a placut! :*

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Doi prieteni, Rukkusu și Kouki !
Interesantă melodia, nu știu ce spune...
Pupici cu drag ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da.. sa ii fi vazut fata lui Kouki cand i-am plasat prietena langa el, la poza :)))).
Am gasit o oaresce traducere din japoneza dar.. mi s-a parut ca ii stirbeste din farmec. Mesajul este unul optimist, oricum si am senzatia ca vrea sa sublinieze si puterea spiritului Craciunului care ne ajuta sa trecem peste orice fel de momente mai putin vesele din viata.
Puuup!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Mulțumesc frumos pentru lămuriri 👍

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ma bucur mult :*! Oricum, doamna aceasta are o voce tare frumoasa... si melodiile sunt dragute - va trebui o mai invit pe blog :D. Dar de data aceasta cu ceva mai vioi Hi HI!

Trimiteți un comentariu