sâmbătă, 18 martie 2023

Bucurii de la Mihaela (MNiko) 🏆

Buna!

Si iata ca, in sfarsit, sunt la zi (macar la acest capitol 😅😍)! Astazi voi imparti cu voi bucuriile de la Mihaela (Mniko). 🥳🎉

Dar, sa o luam cu inceputul: in toamna anului trecut, imi pusesem un fel de termen limita. Voiam sa scriu din nou pe blog, sa reincep provocarile verzi - pentru ca efectiv, nu se mai putea. Am renuntat o perioada la tot ca sa pot sa (stiti voi vorba aceea cu #) rezist. Dar cu cat iti infranezi firea naturala, cu atat mai mult rau iti faci. Asa ca am pus piciorul in prag si am inceput sa (rebeliune ce mai) scriu din nou. Multe schimbari pe platforma, imi lipseau programele - dar am gasit sprijin in prietenii dragi, m-am bucurat sa  va reintalnesc si m-am bucurat sa o cunosc pe Mihaela! Mai ales ca avem foarte multe in comun si ii multumesc pe aceasta cale pentru ca a cautat si gasit mereu cai pentru a face provocarile lansate accesibile (ceea ce incerc si eu sa fac de atata timp - asa ca stiu ce presupune acest lucru).

Astfel, in decembrie, (dupa cateva participari firave la temele bazate pe materiale din natura - pe care sper sa le pot descoperi in tihna, in timp, pentru ca sunt organizate aici: Calendar creativ 2022 la final) m-am bucurat foarte mult de cea mai frumoasa editie de  Calendar Advent Copilarim (2022), datorita provocarii Adventul Fotografic. Si, pe langa faptul ca mi-am implinit o dorinta - aceea de a realiza inca un calendar advent handmade din decoratiuni pentru pom (micute), am primit si trei diplome si un premiu - de care ma bucur alaturi de Rukkusu. 

Dupa lunga introducere, am bucuria sa impart cu voi, in sfarsit, cele trei diplome primite - in format digital:




Multumesc mult! Intre timp am reusit sa le imprim (am ales sa le fac mai micute - dar nici foarte mici, asa incat sa ne putem bucura si eu si Rukkusu de ele) si le-am si taiat astazi - inca ma gandesc cum le voi inrama :D. Dar pana la inramare, sarbatoare mare la noi:


Atat de mare incat, ne-am mutat putin si printre decoratiuni... fix in brad (cu ajutorul Elf-ului, care a veni sa ne ajute!):


Da, Brad e inca alaturi de noi (si nu intentionez sa il concediez prea curand). Pozele de mai sus (in afara de diplomele digitale pentru care ii multumesc, din nou, Mihaelei) sunt realizate astazi. Cele care urmeaza, sunt realizate acum cateva zile (cele cu Rukkusu, pentru ca voiam sa fie toate lucrusoarele in poze si aveam planuri cu mini gradina mea - mi-au facut parintii rost de pamant :D) si cand am primit pachetelul, cele fara Rukkusu. 


Si acum, Rukkusu este nerabdatoare sa va arate ce premiu a castigat! Si-a pus martisorul de la Miheale in piept, s-a asezat confortabil pe setul de inimioare sclipitoare si de coli de origami absolut dragalase (cand reusesc sa imi recuperez programul Photoshop - care sper sa mearga pe laptopul actual, abia astept sa fac si eu niste modele imprimabile pe care sa le impart cu voi - trec dorinta aici, ca poate se indeplineste mai repede). A scos rapid lupa din cutie (este mai mare decat cea imprumutata de la Mami - asa ca, atunci cand voi rezolva problema spatiului ocupat de cele 2 puzzle-uri  mari care stau unul peste altul in sufragerie, vom purcede intr-o noua aventura puzzleistica, inarmate cu un ajutor de nadejde!). Lipiciul inca il privim cu speranta (ca nu are miros... ceea ce vom afla cand vine Ralu - testerul meu, hahaha). Culmea este ca, atunci cand au sosit lucrusoarele ambalate cu multa grija fie care, dupa cum veti vedea, nu am observat - dar micuta rola de scoci (de care apropo nu stiu de cat timp visam sa gasesc si sa am) mi-a facut la sesiunea foto o mica surpriza  motiv pentru care e acum la aer 😅. Ce crede ea? Cat despre fire.... sunt preferatele mele. Am avut cateva culori luate de Ralu in 2010, dar nu nuantele acestea minunate! Rukkusu le-a asezat strategic - zice ca imi tine ea lupa, mie imi ramane doar sa lucrez... 😂😂😂😂.





Va povesteam mai sus ca am facut fotografii in mai multe etape. Prima data le-am fotografiat cum erau asezate atat de frumos in pungute. Apoi, impreuna cu Rukkusu, am facut mai multe fotografii grupate, intr-un cadru primavaratic. Sa continuam deci!


Felicitarea pe care am primit-o este absolut suuuuuuperba!!! Si ii multumesc Mihaelei pentru ca mi-a trimis si cateva modele pe care sa le incerc. Nu am reusit inca, dar sper pana la sfarsitul anului sa fac macar unul dintre ele. Ma fascineaza cum este realizata rozeta. Si m-am bucurat mult sa citesc felicitarea 💕. In spate puteti vedea si diplomele imprimate, pe care nu le decupasem inca atunci.



Si acum, sa vedem ce se ascundea in aceasta punguta cu zip, asezate cu grija in coli de hartie...din fotografia urmatoare:


Iata ca Rukkusu ne va dezvalui in imaginile de mai jos - sunt figurine din ipsos, turnate su pregatite de Mihaela. Ma intreb acum cu ce sa le pictez - am niste tuburi cu acrilice (ma intreb daca or mai fi bune... :))). Sper ca da. Si banuiesc ca e de preferat, sa nu folosesc acuarele? Nu stiu - oricum imi plac tare mult. Iata-le:





Tanaaaam! Pana la pictat, ne-am jucat putin. Hihi. Si... am pastrat pentru final, cireasa de pe tort, cea mai frumoasa si pretioasa dintre surprize: comoara!


Pentru mine, acesta este un dar din suflet (de la suflet la suflet) si este ... nu poti descrie in cuvinte cat de pretios este. Spune multe - imi da acea putere de care am nevoie sa merg inainte, pentru ca exista speranta pentru oameni. Voi, prietenii mei, desi nu ne-am intalnit niciodata fizic, m-ati ajutat mereu, poate fara sa stiti, cu un cuvant bun, cu inspiratie prin ceea ce faceti si sunteti. Si apreciez de fiecare data! 
Semnitele acestea imi doresc sa incolteasca cu iubire si sa rodeasca frumos - sunt oricum magice, asta este clar. Pentru ca stiti cum se spune, dar din dar se face Rai. Si Mihaela mi-a daruit din roadele daruite ei de pamantul muncit cu truda si iubire. Multumesc mult!! 💓


Si Rukkusu este foarte intuziasmata - viseaza la vrejul de fasole magic :))). Sper totusi sa nu ii vina vreo idee creata - dar macar sa creasca un vrej mai fortos, ca este invitata mea sa faca poze cocotata pe el.

Si acestea fiind spuse, va doresc un sfarsit de saptamana minunat si multumesc din nou pentru tot! Va doresc, ca de fiecare data (chiar daca nu scriu de fiecare data, sa stiti ca trimit mereu ganduri bune) ca toate bune sa se adune si sa fiti fericiti si sanatosi :)!!

Si.. desigur, sa imi scuzati stangacie in exprimare, doar ca uneori, vocabularul nostru (dealtfel foarte bogat) se dovedeste sarac .. sau poate ca e doar faptul ca nu reusesc sa gasesc cuvintele care sa exprime exact ceea ce simt.

Ja ne!

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Sa te bucuri de minunile primite, draga Rux! Si sa-ti amplifici imaginatia cu ele, ca Niko a avut mare grija de imaginatia noastra. Profund recunoscatoare pentru tot ceea ce s-a intamplat si inca se intampla! Si ai dreptate, cuvintele nu sunt suficiente de prea multe ori! Pupici si un final de saptamana minunat! 😘❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Ca la sacul lui Mos Craciun am fost! Incantata, bucuroasa si-am zis Uau! 😊 Am cusut cateva cartonase in chiar primele doua zile, si nu ma mai puteam opri! 😊 Aveam model (mura-n gura!) si tot am gresit pe ici-colo. Nu mi-am inchipuit cat de mult imi va placea sa cos pe carton dupa ce "am prins miscarea" (mai mult sau mai putin). 😊
Sa le folosesti cu spor! ❤

Si eu am facut foto bucuriilor, dar nu am reusit sa scriu postare. Ca si tine, mai greu (spre deloc) gasesc cuvintele care sa exprime total ceea ce simt.
Pupici cu drag! 💗

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Daruri minunate - oare cum se vor prezenta la final, în fotografii, figurinele din ipsos ce vor fi pictate de tine ? Abia aștept să descopăr 👍
Rukkusu este veșnicul copil ce se bucură de toate 👍
Pupici cu drag ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc tare mult! Asa mi-am propus :*. A fost un final de saptamana atat de plin, ca abia am reusit sa intru sa public.. nimic altceva, de aceea si vin cu intarziere sa raspund :).
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ha ha ha :D daaa Sau ho ho ho (ca tot am inca bradul langa mine :))).
Ai cusuuuut???? Ahhhhh Bine si eu am cusut zilele astea cat pentru un an, asta e partea a doua, dar nu am reusit sa fac nimic pe partea de cusut pe modelele primit.. INCA :))).
Eh.. ai gresit. Ai interpretat modelul .. ti-ai pus amprenta personala! :D
Asa-i ca e fain de cusut pe carton??? imi place tare mult.

:*
Pup cu drag!!! Sa vezi ce de am eu azi de recuperat. Vai vai :))). Care azi ca e deja marti... :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza oh si eu.. stii de cand vreau s apictez pe ipsos???? :)))) Am gasit culorile acrilice si vad ca sunt ok - asa ca sa vedem Probabil dupa ce pleaca micii :D.

Pupici cu drag :*

MNiko spunea... [Raspunde]

Si eu acum de unde să mai găsesc cuvinte? Mi-a mers drept în centrul centrului centrului inimii postarea ta. Mă bucur că au ajuns întregi, în special figurinele de ipsos. Îmi pare rău de pățania cu schotch-ul. Pentru mine nu mirosea. Sper că s-a aerisit intre timp si-l poți folosi.
Multă distractie în a crea lucruri minunate!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult atunci !! 💕💕
Si eu abia astept sa le mazgalesc.. adica vreau sa spun pictez :))
Sa stii ca initial nu mirosea. dar mi-am dat seama care a fost faza - a doua oara le-am scos din punguta si la atingerea cu mana s-a activat. E tipic la parfumurile astea cele mai nasoale (din punctul meu de vedere), care se activeaza la atingere. Cred ca asa ceva nu ar trebui sa existe.
Si eu sper - deocamdata sta cumintel unde l-am pus pentru ca oricat de tentata as fi sa il implic in proiecte, momentan ma straduiesc sa tin pasul :)). Si mi s-a mai rupt si croseta. Sper sa mi-o lipeasca Tati :))).

Iti multumesc - asa sa fie. Puuuuup

Trimiteți un comentariu