joi, 23 martie 2023

Floarea din oglinda. (Reflexii in oglinda 04)


Buna!!
V-a fost dor de narcisele margelite (lol - eu v-am spus ca vi le voi arata pe toate luna aceasta, nu?), asa-i? Impreuna cu Rukkusu, am pregatit fotografii cu martisorul pregatit pentru Tanti Marioara (verisoara lui Tati)! Este o narcisa galben-cu-alb, din aceea putin „batuta” cum mai vedeam pe la bunica mea Maia in gradina, in copilarie. Si.. la sora bunicii cred ca erau (adica mama lui T. Marioara).


Am folosit margelute albe (mate) si galbene de doua feluri, rosuu si verzi. De nisip. Pentru centru tot o margeluta de nisip, mai mare si sidefata.


Pentru ca imparte straluciri, m-am gansit sa o aduc si pe ea la rubrica de astazi. De fapt, am permis luminii sa se reflecte putin si in imaginea de mai jos.. Vedeti unde?

Rukkusu medita ca nu i-ar displacea o bentita cu o astfel de floricica. Vom vedea, poate ca va primi una anul acesta (deocamdata agenda mea da pe dinafara de plina, haha - noroc ca ea e intelegatoare, cred ca seamana cu mine.. asteapta).

📸

Inscriu aceste reflectii in tabelul gazduit de Carmen, preluand rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin - 

” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”
Si poza special realizata:




Ja ne!

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

superba "floarea de gradina"! si asa, dublata in oglinda arata ca o "floare batuta" in sensul, cu petale duble ♥
Ai devenit specialista mare in narcise si alte floricele ♥ Felicitari!
Pupici si imbratisari ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc mult pentru ca ai inscris tu articolul :*! Nu am mai reusit atunci - a intervenit ceva :).

ma bucur ca iti place - a fost inspirata de acele flori batute, da :D exact - cu petale duble.

Ma intreb daca mai stiu sa le mai fac :) - de atunci, de cand le-am lucrat, nu am mai reusit sa mai fac nici macar una. Asa ca ma bucur cu atat mai mult ca am avut acea fereastra.

Fiecare e altfel (de fapt doua sunt mai asemanatoare albe dar in rest la toate am schimbat cate ceva). Si de aceea mi-a venit ideea sa le prezint separat luna aceasta... Cred ca trei .. ba nu.. 4 mai sunt:)).

Imbratsari cu drag :*
Puup

Suzana spunea... [Raspunde]

Atat de multe floricele am vazut la tine, ca am inceput sa salvez niste linkuri de margelit, floricele si martisoare, ca tot a trecut timpul acestora.
Noroc ca subiectul erau reflexiile, ca altfel nu ma prindeam! Frumoasa reflexia!
O seara frumoasa, draga Rux! Pupici! 😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Nici nu am văzut de prima data oglinda, credeam că e tot narcisa, asa de frumos se completează în oglindă. Are Carmen dreptate. Pare o narcisă bătută din grădină

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana nu stiu de ce aveam senzatia ca sunt vreo 9, dar de fapt se pare ca am lucrat 14 :O :)))).
Pe toate le-am lucrat atunci - faptul ca am avut martisoarele lucrate m-a ajutat mult la capitolul timp pentru celelalte proiecte (si asa, abia am tinut pasul si sunt in urma evident cu vreo 3). Am vru a fac o fotografie in oglinda, dar apoi am asezat pe oglinda (este una cu doua fete - normala si lupa) Si mi-a placut asa mult cum se vedea - snurul se vede in oglinda in partea de sus.. :)))
Multumesc mult - a fost o seara plina, dar sunt super fericita ca am reusit sa mai finalizez si ultima parte din proiectul mare... Ma uit spre el si nu imi vine sa cred :D.
pup cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :D e ascunsa sub narcisa :)))).
si mie mi s-a parut ca se vede foarte interesant. Ma bucur ca ti-a placut poza!!
Cand am facut acest model, cu alb si galben in petale, exact la asa ceva ma gandisem :D
Pup cu drag!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Imi place reflexia, de floare nu mai zic! Sa stii ca asa patesc si eu, lucrez un model pana il stiu cu ochii inchisi, dar dupa ce nu il mai lucrez imi iese total din minte si il uit in scurt timp. Se pare ca folosesc doar memoria de scurta durata cand lucrez ceva 😂.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da, da!! 🤣🤣 in plus mai am o chestie, ma plictisesc sa reproduc ceva identic. Si mereu mai faccate o mica modificare .. in fine, atunci cand sunt cercei, ma straduiesc sa fie la fel, sau seturi, dar in general... :))).
Pupici cu drag !!
Ma bucur ca iti plac floricica si poza cu oglinda :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă narcisa și strălucitoare ❤️
Rukkusu iradiază de drag 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ma bucur mult ca iti place - cred ca pe Rukkusu o tenta o poza in oglinda :))). Si eu abia acum imi dau seama :))
Pup 🌸

Trimiteți un comentariu