duminică, 12 martie 2023

Martisor pentru Provocari Verzi (premiu)

Buna!

Martisorul pe care vi-l voi prezenta astazi, l-am facut cu drag, ca parte a premiului pregatit pentru tema  #00 Salvam Papusi // Save the Dolls: Creeaza-ti Mesagerul!. V-am spus ca mi-as dori sa adaug si eu ceva in pachetel si ma bucur ca am reusit sa fac un martisor. Sper sa aduca bucurie :).


Rukkusu a participat la sedinta foto si sper sa mi se alature mai tarziu (este putin cam ocupata acum, cu Raza de Soare si cu personajul ales... :O) ca sa il convocam pe Domnul Random sa aflam... catre cine va pleca premiul! :D 



Acestea fiind scrise, va doresc o duminica minunata, inspiratie si bucurie! Si... daca nu reusesc astazi sa ajung la intalnirea cu dl Random si sa fac articolul pe Provocari - sigur ma ocup maine, nu de alta dar.... s-ar putea sa avem un domn Poirot invitat in program si nu as rata intalnirea (imi place mult sa ma uit cu Buni si Mami la serial si incerc sa profit de orice portita se deschide in aceasta directie!).
 
Ja ne!!

12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

minunat Martisorul tau ca o floricica de "nu-ma-uita" ♥
Vizionare placuta alaturi de Buni si Mami. O duminica placuta!
PS: ieri am cumparat "suporti" de pahare sau cum se spune acelor anti-patat fata de masa pe care se aseaza paharele sau canile - nu farfurioara, intelegi ce vreau sa zic? Am cumparat un set (sau ma rog un qvartet ☺) patru asemenea suporti, facuti din margelute. M-am gandit la proiectul acesta al vostru si o sa va arat ce dragute sunt - cu motiv de Paste. Poate ca voi, asa talentate, puteti sa realizati asa ceva. Te pup. O duminica placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti place :)!
Iti multumim - chiar sper sa reusim.. (ar urma un episod la care inca nu am citit cartea, a aparut dar nu am reusit sa o iau inca - cu Dna McGinty).

Cred ca se numesc coasters... suporturi de pahare, dar nu imi amintesc daca le mai spuneam si altfel (aveam unele impletite in copilarie din ceva subtirel ca paiele). Abia astept sa le vad! Intr-o vreme cand se mutase in Germania, Ralu imi mai facea poze de Craciun ca sa vad cum e prin magazine :)))) - imi place mult sa ma uit macar la decoratiuni tematice. Daca mai sunt si dragalase... :))).
Pare o provocare interesanta :D

Pup cu drag :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Frumoase culorile si se asorteaza cu vesmintele lui Rukkusu! Bravo, Rux! Pup si duminica placuta! 😘❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Da și mie îmi plac serialele cu dl Poirot - vizionare plăcută !
Frumos mărțișor ai creat ❤️👍cred că Rukkusu a folosit praful ei magic -pentru a fi un premiu magic ❤️
Pupici cu drag ❤️

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte foarte dragut! Chiar voi incerca si eu intr-un weekend sa fac o floricica din margele. Vizionare plăcuta! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur ca iti plac! Azi nu am mai reusit sa fac nimci din ce mi-am propus (nici macar sa il vedem pe Poirot...). :O Parca nu pot sta treaza, dar nici sa dorm.Ciudata combinatie ... haha
Pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza numai bine ca nu am reusit sa mai vedem nimic (maine). Abia astept! Iti multumim :).

Si eu cred - sper sa ma ajute maine cu putin praf magic :)) ca se pare ca al meu s-a terminat. haha.
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur ca iti place. iti pumnii sa reusesti!!! :D
Pupici cu drag! :)

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce mult îmi place mărțișorul, e o combinație de culori inedită pentru o narcisă! Dar albastrul este culoarea mea preferata, și acum mi-am amintit că în școala generală puneam narcise albe într-un pahar cu apă și câteva picături de cerneală și în câteva ore aveam narcise albastre! Nu complet albastre, se vedea mai intens culoarea pe traseul apei, arătau marmorate ca ale tale.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da, m-am jucat cu ce margelute aveam si eu la dispozitie. Nu am facut multe floricele (am profitat de momentele cand citea Mami din cartea Agathei Christie si margeleam in acel timp - deobicei citesc eu ... - daca nu ar fi citit ea, nu as fi facut probabil decat vreo 2, maxim trei floricele - pentru Mami, Buni si Ralu, ca.. nu as fi avut cand).

Ce tare - uite nu ma gandisem la asta, desi stiu ca am vazut la un moment dat experimente cu cerneala... :). Cred ca erau magice :O. :)

Pupic cu drag!!

ps: aaaaa acu am realizat ca nu am apucat sa fac tragerea la sorti... Azi am avut asa o zi ciudata.. pur si simplu am „zacut” toata ziua in pat ... si acum ma concentrez cu greu...

MNiko spunea... [Raspunde]

Foarte frumos mărțișorul premiu. Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko toata ziua, cum saream de la una la alta sa nu uit nimic am avut senzatia ca am uitat ceva. Asta uitasem. 😅
offff..

Maine.

Ma bucur mult ca iti place!! Pup! :)

Trimiteți un comentariu