joi, 30 martie 2023

Narcisa lui Ralu, domnita... mea. (Reflexii in Oglinda 05)


Buna!

Si iata-ne la ultima intalnire din acest martie cu reflexiile in oglinda si cu martisoarele realizate din margelute (inspirate de narcise - puteti gasi tutorialul care m-a inspirat, mentionat in acest articol: Martisorul lui Kouki.).


Vorba aceea, am pastrat pentru final, cireasa de pe tort (da... ieri credeam ca am terminat narcisele cand am realizat ca tocmai despre ea... nu va povestisem 😱😅). Nu se intampla prea des ca Ralu sa spuna ca vrea sa ii fac ceva - va dati seama cat de fericita am fost cand, aratandu-i martisoarele pentru Buni (Miercurea fara cuvinte - 8 Martie - Martisor pentru Buni) si Mami ( O narcisa galbena pentru Mami. ) si intreband-o daca nu vrea si ea totusi (obisnuinta fiind sa spuna nu), sa aud ca vrea si sa isi si aleaga de care. In secunda doi eram cu margelutele in fata - ca nu cumva sa se razgandeasca.


Asa a aparut narcisa ei alba - si abia astept sa i-o dau. Acum avem toate 4 cate una (eu si Mami galbene, Ralu si Buni albe).


Si iata, acesta a fost ultimul articol care sa prezinte floricelele margelite in acest an in luna martie, cu ocazia Martisorului. Sper ca v-au placut si voua. Ma bucur ca am reusit sa fac cateva pentru noi, ca am reusit sa fac si cateva care sa calatoreasca la oameni dragi - sper ca la anul sa reusesc sa fac mai multe :D.
📸

Inscriu aceste reflectii in tabelul gazduit de Carmen, preluand rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin - 

” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”
Si poza special realizata:


Ja ne!

14 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

O narcisa superba, cum sa nu fie a lui Kouki?! Si reflexia este frumoasa!
Ai lucrat nu gluma! Nu stiu cat timp iti ia sa impletest margelute in modul acesta minunat, dar cred ca ai facut primavara aceasta peste 10 narcise, in cele mai frumoase nuante. Felicitari 🤗💞
O zi cat mai placuta, Rux draga 💞😘 si Koiki draga 🤗🐾

CARMEN spunea... [Raspunde]

Narcisa Ralucai?! oh, azinoapte am "citit" ca este pentru Koiki ☺☺☺ m-am uitat crucis, probabil ☺☺☺
O zi minunata sa aveti, Rux draga ♥

MNiko spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa si această ultimă narcisă pe are ne-ao prezinți acum. Cu siguranță nu va fi ultima pe care s-o faci, vor mai aporea și alte ocazii de mărgelit narcise. Si cu siguranță Ralu o va aprecia cum se cuvine.
Dacă am înțeles bie urmează în curând o întâlnire între voi: multă distracție și voie bună vă doresc.

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă!
Mă bucur că ai reușit să margelești mărțișoare pentru cei dragi ție!
Felicitări! Spor și inspirație în continuare! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN aveam senzatia ca sunt doar 9, dar sunt cred ca 14 :)))
Dureaza sa stii si in functie de margelute. Unele sunt mai asemanatoare, la altele trebuie sa si aleg ca sunt amestecate.Cu unele se lucreaza mai usor, cu altele din contra. Cand citea Mami lucram ca 1 -2 floricele (sa zicem 1 ora ? cam asa... sau jumatate daca am cursuvitate - la unele e nevoie de lupa :))).si lucrez mai incet ca tin cu o mana lupa :)).
Iti multumesc.
Si Kouki multumeste.. m-a cam suparat. Si-a zgariat rau o urechiusa... :(

Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN oh... la mine s-a resimtit episodul de marti noaptea trecuta. Cam neplacut. ma intreb cat ma tine.. :O. Uitasem si ma gandeam ce am de ma simt asa :)))).

Pupici cu drag!!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da, teoretic trebuia sa mai am inca una gata, dar .. stii cum e, m-am impiedicat ca (stai ca daca zic aici proverbul intervine corectitudinea politica..).. intelegi tu ideea :).
Sa stii ca asa urma.. doar ca azi de dimi am primit o veste cam in fine.. e posibil sa nu mai reuseasca ... ei sa fie bine.. si noi .. si noi toti.
Vom vedea, dar iti multumim mult! (eu asa sper - vedem cel mai sigur sambata).

Puup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă si eu ma bucur. Din toate doar doua au si reusit sa fie purtate anul acesta - dar, vorba aceea nu ma las batuta, tot ajung si restul la destinatie :)).

Pup cu drag! iti multumesc :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Inca o minune margelita! Felicitari, draga Rux.
Deja esti experta in narcise. Sunt curioasa daca vor inflori doua narcise pe care le am in balcon, din bulbi. Un experiment de noiembrie.
Pupici si seara frumoasa! 😘❤️

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Dar pe blog nu ai opțiunea de cautare? Sau nu o vad eu la ora asta? Ca tot ma uit si nu găsesc:)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa de experta ca, aseara am inceract sa fac una si mi-a iesit cu totul altceva :)))))) ... Nu am mai facut niciuna de atunci (le-am lucrat seara cand citea Mami din carte.
Dar iti zic sincer ca m-au salvat un pic luna asta (am materiale despre care sa scriu, dar nu aveam timp deloc de ele).
Tin pumnii sa iasa :*. Mie nu mi-a mers cu mini narcisele si tare as fi vrut sa apara - in schimb imi zicea Ralu ca la ea a aparut narcise unde a plantat ceapa :)))))) ma intreb cum de - ori au fost totusi prin pamant si nu a vazut ea bulbii.. ori nu stiu... poate ca ceapa se metamorfozeaza :))). Glumesc :*

Puup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ... nu mi-a aparut comentariul tau. Serios - noroc ca eu intru si din blogger. In fine.. teoretic o aveam - practic si eu o caut :)))))). Va trebui sa intru in template si sa vad daca o pot adauga de la ei (ca inainte, cand functiona editarea rapida si pe meniuri, era) sau va trebui sa caut eu una. M-am lovit de vreo doua ori si eu de treaba asta, dar fiind obisnuita sa ma uit prin meniu pe pagini dupa categorii, dupa ce gaseam ce cautam... sti ce zic? Dar acum ca mi-ai scris uite intru sa vad. tine-mi pumnii sa reusesc sa rezolv.
Si ar fi genial daca ar merge sa fac backup la blog pentru ca din decembrie nu am mai facut si de vreo luna ma chinui sa il descarc si nu merge.. se opreste la 35. (desi e vreo doua ori a mers ana la 47, deci am sperante - cred ca e undeva pe la 70 ca am mai scris din decembrie binisor.

pup :*
(ps daca reusesc cu search-ul va fi desigur in meniul din stanga)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

În joacă, ai creat minunate bijuterii !
Pupici cu drag ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza sa stii ca m-am jucat mai mult cu reflexiile. De exemolu aici am pus floarea langa fotografia lui Ralu :)). Se reflecta in geamul de la rama.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu