duminică, 19 martie 2023

Narcise pentru M&M.


Buna!

Astazi Rukkusu s-a impodobit cu doua narcise - una galbena si una alba, narcise calatoare, peste mari si tari - la propriu (sper cat mai curand - am ratat o sansa miercurea trecuta... dar, ajung ele pana la urma). Da, sigur ca nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus - totusi am reusit sa fac macar o parte din ce mi-am propus si acesta este un lucru care mie imi da asa, putere.



Nu stiu daca v-am povestit pana acum (poate cand am facut articolele despre Sandy Bell, sau Lidie), dar narcisele sunt unele dintre florile mele preferate. Cand venea primavara, nu exista sa mergem la piata si sa nu primesc de la Buni macar un firicel.. Vai si narcisele albe... erau un vis. Chiar, ati fost in Poiana Narciselor de la Vad? Este magic. Sau... era, in anii 90, cel putin, cand am fost eu.
Cat despre cele galbene... ei bine, intr-un an de ziua mea, colegul meu Cosmin (cred ca era in 88, sau ceva de genul) mi-a adus o narcisa galbena. A fost atat de dragut!! Eu, cu Andreea, prietena si vecina mea si cu Cosmin, mergeam impreuna la scoala dimineata - locul de intalnire era langa blocul meu. Ne placeau animalele si eram probabil cei mai activati la acest capitol. si natura... 


M si M sunt de fapt Micaela (care este nascuta fix in aceeasi zi ca si Andreea - ce intamplare, nu? doar anii difera) si Miriam (tiza mea de zodie). Ma gandesc mereu ce coincidente dragute ne leaga. 

Ja ne!!

8 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Minunate narcise ❤️
Într-o carte recitită de curând, "Totul pentru căsătorie" scrisă de Mary Balogh, eroina cărții iubește narcisa numind-o: "trâmbiță aurită a speranței"!
Rukkusu este plină de narcise 👍
Pupici cu drag ❤️

CARMEN spunea... [Raspunde]

Daca ai facut tot ce ti ai propus, este perfect!
Deci narcisele sunt pentru M si M nu pentru A si C?!
Ma rog, probabil nu mai ai contact cu colegii din generala, ca de altfel noi toti... ne pierdem pasii dar amintirile raman si ne hranesc ani si ani de vise 😍🤗
O duminica minunata sa ai, Rux draga 😘🌷

Suzana spunea... [Raspunde]

Am pus in noiembrie trei bulbi de narcise. Sunt curioasa daca vor ajunge sa infloreasca. Foarte frumoase floricele!
Pupici si o saptamana usoara! 😘❤️

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Drăguțe narcisele! Am în grădină și albe și galbene. Cele galbene deja au înflorit, cele albe înfloresc mai târziu!
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da? Ce frumooooos!!! Wow.. mi s-a facut pielea de gaina.
:))
Speranta (sa ii zic lui Kouki - stii ca el e speranta mea :D).

Rukkusu a tinut sa se pozeze cu toate narcisele si mai are inca .. nu le-a epuizat :)))
Pupic!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN aproape.. :))). acum recuperez mesajele - si incerc si sa citesc ce ati mai facut - dar s-ar putea sa aman pe mai tarziu ( in caz ca vine Mos Ene si termina bairamul cei de la club.. haha)
Da, unt penTRu M si M. Dar apoi mi-am amintit de narcisa galbena primita in copilarie si mi-am reamintit ca prietena mea din copilarie e nascuta in aceeasi zi cu Micaela (difera doar anii). si uite asa :))). I-am primit in povestea de azi.

Intamplator chiar ii am in lista pe FB de mult timp... dar, nu m-am mai vazut cu nimeni de prin 2008. Nu ca nu as fi vrut.. :).

Amintirile frumoase sunt absolut necesare. Cele mai putin frumoase, pot deveni amuzante in timp (in timp am reusit sa fac haz de multe situatii neplacute... :)))

A fost pliiiiina. Dar a trecut prea repede timpul :O

Pup cu draaag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ooooh.. abia astept sa aflu si eu. Ar cam trebui sa isi faca simtita prezenta :D Hihih. Ma bucur ca iti plac!! pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ce frumos!!!! Ai dreptate - galbena am primit-o de ziua mea. Deobicei cele albe infloreau spre Florii / Paste, deci prin aprilie.. spre mai. In functie de vreme.
Cred ca e tare frumos la tine :* iubesc florile. :D

Pup cu drag!

Trimiteți un comentariu