vineri, 24 martie 2023

O floare paseste pe scena PV.


Buna!!

Ultimul martisor pe  care l-am lucrat - dar nu si ultimul pe care il am de prezentat (mai sunt doar 2 - nu va mai chinui mult, hehe) este si cel mai diferit -aici am schimbat cel mai mult modelul. Asa s-a intamplat.

Imi popusesem atunci sa reusesc sa mai fac cateva, dar... realist vorbind, trebuie sa tin putin cont si de lunga lista (fierbinte - apropo de film, dar si de faptul ca arde.. de nerabdare sa fie bifata). Pe acesta l-am lucrat cu drag pentru Diana - ca un fel de comanda, ca sa pot sa ii trimit luna aceasta pachetelul cu premiile 😅 - ce pot sa spun, am facut tot posibilul sa se intample.


Mie personal imi plac tare mult narcisele galbene si ... am avut intr-un an niste narcisele mici mici de tot, primite in dar de la Tati. Erau cu bulbi cu tot. Ma intreb daca nu ii mai am undeva pusi la hibernat.. si daca da, oare.... sunt sanse sa infloreasca? Ideea e ca nu mai stiu exact daca nu cumva am incercat acest lucru si ca urmare a unui esec total nu i-am aruncat. Pentru ca am ami avut niste cale mici violete, la care stiu sigur ca s-a intamplat ceea ce spuneam.. au incoltit si apoi s-au curatat, din pacate, ca multe alte plantute). Mi-ar placea insa tare mult sa mai plantez niste bulbi de narcise.


Pana atunci, Rukkusu a fost draguta sa ni se alature la o mica sesiune foto - pentru ca trebuie sa o pregatim pe micuta floare de plecare! Hihihi. In sfarsit!! 😍


Pentru ca este vineri - va voi scrie si cateva randuri despre cea de-a patra (si ultima din prima grupa) provocare verde care s-a lansat miercuri:  #04 Salvam Papusi // Save the Dolls: O scena de poveste!  Dupa cum deja stiti deja, propunerea a venit din partea Micaelei (si a pregatit din nou o imagine inspirationala superba, pe care o voi insera mai jos) si am incercat sa o facem cat mai accesibila tuturor. Daca in temele precedente (2 si 3) am pregatit personajul din carte si diferite elemente de decor, acum urmeaza sa recream  scena din cartea pe care am ales-o. 
Abia astept sa vad proiectele voastre - sa avem spor si inspiratie!!


Ja ne!!

10 comments :

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Looks so cute :)

CARMEN spunea... [Raspunde]

Tare dragut 😍🥰
Un start bun intr un weekend de poveste 😘💞

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığıthank you :)!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN sper, nu de alta dar... cu cat incerc sa simplific mai mult ideea scenei, cu atat se complica mai tare :))))).
Pup cu drag!!

Diana spunea... [Raspunde]

Draga Rux, iti multumesc! 💗 E un martisor foarte frumos (ca si celelalte!) Poate fi purtat si ca pandantiv. 😊
Ha! In "gradinita" de langa intrarea in bloc e o plantuta mica - o narcisa! Zilele trecute planta o vecina niste viorele/violete (in fine: floricelele acelea mici, mov inchis, parfumate) si mi-a povestit ca in primavara 2022 a plantat cateva narcise acolo dar numai cea rasarita acum a mai iesit in acest an (flori n-a facut niciuna, dar aceasta are un "inceput" de bobocel - poate infloreste!)

Am terminat de lucrat pentru toate etapele la Salvam papusi - am facut si pozele, dar trebuie sa editez pozele si sa scriu textele. A mers mai greu - din motive diverse - dar fiecare "timp mort" l-am ocupat cu ceva pentru Salvam papusi si/sau Transformari creative. De n-ar fi facut editorul de poze (pixlr x) figuri as fi postat pana acum. Of.

Imbratisari cu drag! 😘 💕

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana cu mare drag - acum sa speram ca si functioneaza puterea lui si ajunge mai repede la tine 😅💗.
Sa stii ca nu i-am atasat nimic (doar snur) tocmai pentru ca m-am gandit ca il poti monta/folosi cum vei dori tu :*.


Ce dragut!!! Si noi aveam o gradinita in spatele blocului. Domnul care planta in fiecare an bulbi de facea acolo raiul florilor, a plecat din pacate acum 1 an sau 2 ( nici nu mai stiu cand, dar stiu de ce. C19).

Eu tin pumnii sa infloreasca narcisa si sa ii urmeze exemplul si alte surate :D.
Stiu floricelele mici mov... si da au un parfum foarte frumos si fin. Violete le ziceam noi sau toporasi. :D - sau poate ca e vorba de alte flori... Stai ca m-am uitat sa vad pe google si m-am zapacit si mai tare :)). Vad ca la viorele apar florile albastrui (eu le ziceam albastrele) care apar odata cu ghioceii... Haha. la violete (in afara de cele de ghivechi, asa numite de Parma) apar si toporasii (care seamana cu niste panselute mai mici).
:))))

Am vazut melcii .. vai cat sunt de draguuuuti!!!! :D Acum stau si ma tot gandesc daca avem sau am avut si noi cartea.. imi pare cunoscuta :)))).
Abia astept sa citesc si retul povestii. Eu mai am de pus in scena... :O. Voiam sa fac azi ceva dar... am facut o mare branza (de fapt doua mai mici, la propriu) ... si cand ma gandesc ca se da si ceasul inainte....😒😅🤣

Pup cu drag :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ooo, ce schimbare coloristică la acest mărțișor-floare ! Și bineînțeles, atât de drăgălașă ❤️👍 Rukkusu o prezintă cu drag 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza imi place mult cum au iesit petalele mai scurte - cred ca este preferata mea - si e singura cu acest model atat de schimbat :).
Puup 🌸

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă și această narcisă! Îmi place și scena din poveste!
Spor și o seară frumoasă să ai! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă iti multumesc si ma bucur mult. pup cu drag!!🌸

Trimiteți un comentariu