vineri, 17 martie 2023

O floricica rosie si o provocare verde.


Buna!
Dupa ce Mami a primit in dar Un martisor rosu, reflectorizant., m-am gandit sa imi fac si eu unul, mai micut (adica fara margelutele mai mari). In centru a folosit o margeluta care ramasese stinghera si atunci mi-a venit ideea pentru alta floricica martisor, in care combinatia rosu-galben-albastru, este mai evidenta.



Am combinat doua tipuri e margelute rosii - unele au un miez argintiu, celelalte sunt foarte diverse, ca sa spun asa (cele care se vad spre varful petalelor).
Imi place tare mult cum a iesit :).


Inainte sa inchei, as vrea sa va spun ca miercuri s-a lansat cea de-a treia tema din prima grupa de patru, de la Salvam Papusi, pe Provocari Verzi: -#03 Salvam Papusi // Save the Dolls: Recuzita!?  Este o provocare foarte interesanta - propunerea a venit din partea Micaelei (si a pregatit si o imagine inspirationala superba, pe care o voi insera mai jos) si am incercat sa o facem cat mai accesibila tuturor. Daca in tema precedenta am pregatit personajul din carte, acum urmeaza sa cream diferite elemente de decor - pentru ca, in ultima tema, sa recream o scena din carte. I-am zis lui Rukkusu sa faca bine sa imprumute un pic de praf magic de la zane, din tolba (tot este nedespartita de ea)! Sa avem inspiratie si mult spor!


Ja ne!!

11 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Mult succes, am sa va urmaresc cu interes 🤗
Un weekend placut sa ai Rux draga 😘 La noi e soare, vom iesi la o plimbare mai lunga astazi,la amiaza. Mai ales ca il vom avea Si pe Chico in "haita" 🐾😍 pupici

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu mai stiu daca am comentat aici. Imi plac floricelele astea margelite si inca nu stiu sa destelenesc subiectul.
Cat priveste provocarea, de hotarat pentru etapa a 2-a m-am hotarat, doar ca e ceva prea complicat... 😊
Pupici si sa va jucati frumos in weekend! 😘❤️

Diana spunea... [Raspunde]

O steluta-floricica minunata! Are si frunzulite (nu stiu cum se numesc acele "frunzulite" care sunt imediat langa corola). 😊
Cu papusile nu stiu cum ma voi descurca...

Pupici cu drag! 💗

MNiko spunea... [Raspunde]

Wow, cat de în urmă am rămas cu provocările. Săptămâna viitoare este foarte necesar să recuperez.
O floricică la fel de frumoasă ca și suratele ei.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu are tot timpul gentuța plină cu praf magic...
Bine că ai creat un mărțișor și pentru tine ❤️
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc muuuul!
Raspund mai greu pentru ca in ultimele zile am lucrat la foc continuu.. Practic am intrat doar cat sa public articolele (si aia a durat destul de mult cu editare poze si tot tacamul) si singura data cand as fi putut sa ma ocup de comentarii a fost cand a venit Tati sa facem plati :))))).
Asa ca am de recuperat la greu.
Ce dragut ca a fost si Chico. Weee !! Abia astept sa citesc ce ati facut - banuiesc ca apare si el pe blog.. adica sper ! Nu am reusit decat sa imi dechid din reader articolele noi - abia astept sa le si citesc.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si mie imi plac margelitele si inca sunt unele la care mi se incurca degetele.. cele 3 d mai ales pentru ca eu am margelute inegale.. sau cele care sunt facute special pentru margele delica.. de exemplu.. ho ho.. greut. Dar la un moment dat le-o veni randul (plus ca mi-ar cam trebui o lupa :)))).

Nu exista complicat (as zice... dupa toata tranta din ultimele zile). Crede-ma ca daca e cineva care complica si ce e mai simplu sunt eu.. si nu pentru ca mi-ar placea sa sufar (la propriu sau figurat) ci pentru ca ... sunt limitata in folosirea unor materiale :))))). Si de la ceva ce ar fi trebuit sa fie gata in 5 min cu pistol de lipit, am ajuns la recordul de 3 zile... de cusut si cautat solutii si alte cele.. pana si noaptea tot asta visam :))))).

Pup cu drag !! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana oh da.. stai ca am uitat si eu cum se numesc. :))))) Lapsus se cheama de fapt. Dar hai sa ramanem la frunzulite. :D
Abracadabraaaa :D Hocus pocus... :)))
Eu sunt euforica.. am reusit sa termin in timp util... :)))))
Puuuuup cu drag !!

Spor :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko eu am ajuns oarecum la zi... dar tot mai am ceva ce vreau sa termin maine...plus ca va trebui sa deslusesc putin pe la poze ca am lucrat la ultimele proiecte cumva... in acelasi timp - adica au legatura... si sunt amestecate. Cred ca maine la tema 3 recreativa o sa pun doar 2-3 poze si voi povesti prin aprilie pe larg (nu de alta dar luna asta am deja programate subiectele pana la final ( a fost nevoie pentru ca vin micii si abia voi avea timp sa fac poza zilei ... :O). Asa ca deja ce am lucrat zilele acestea va merge detaliat prin aprilie.. :)).

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ps: am apasat send... :)) inainte sa termin
Iti multumesc si ma bucur ca iti place.
TIn pumnii sa recuperezi cu spor :)! puuup

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :* - da... am de fapt doua - recunosc. Am facut sa am pereche cu mami (culmea - unul rosu si unul galben).
Pup cu drag :*

Trimiteți un comentariu