joi, 16 martie 2023

Un martisor rosu, reflectorizant. (Reflexii in Oglinda 03)


Buna!

In timp ce ma gandeam ce poze sa pregatesc astazi pentru rubrica Reflexii ajunsa deja la al treilea episod, mi-a fost distrasa atentia de unul dintre martisoarele lucrate anul acesta, care sta frumos pe masuta din sufragerie, bucurandu-mi privirea, ori de cate ori privesc in directia respectiva (deci foarte des).


Rukkusu mi-a sarit imediat in ajutor! Dar poza in care tine ea floricica, poate de emotie, nu reflecta asa de mult straucirea in jur. Poate nu a focalizat bine telefonul, poate eram eu prea entuziasmata... Insa sper sa vedeti mai bine in imaginile de mai jos. Tare mi-ar fi placut sa fi reusit sa captez razele soarelui prin margelute si sa le vad proiectate pe perete, sau pe o coala alba. 


Deocamdata, ma multumesc cu reflexii mai micute...  mi-am propus insa sa incerc mai la vara, sa fac o fotografie cu raze - stiu eu ca, mai pe la amiaza, as putea obtine rezultatul dorit. Nu mai e mult pana atunci - si uite, as avea o ocazie sa incerc sa fac maci... hmm.


Martisorul acesta l-am lucrat cu niste margelute ceva mai mari (combinate cu cele mai mici) si pentru ca atunci cand l-am terminat (Mami citea dintr-una din cartile Agathei, aventuri cu Poirot si eu si Buni ascultam - si in timp ce ascultam, am reusit sa si margelesc putin - o seara minunata pe care, cu siguranta, nu o voi uita, tocmai pentru ca se intampla foarte rar ... si mi-as dori asa de mult, sa se intample foarte.. des 😅).. si sa continui ideea dupa mega paranteza - atunci cand l-am terminat, i-a placut asa de mult, astfel incat i l-am daruit cu bucurie.

📸

Inscriu aceste reflectii in tabelul gazduit de Carmen, preluand rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin - 

” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”
Si poza special realizata:


Ja ne!!

12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

imi inchipui ce reflexii frumoase avea aceasta floricica sub lumina razelor de soare... dar asa este câteodata. Nu totdeauana o fotografi nu poate cuprinde frumusetea unor momente reale... Dar tu ai momentul in suflet, plus dupaamiaza superba cu lectura mamei pentru tine si Buni ♥
Reflexia pe care in final ai gasit-o este o completare buna la minunata voastra poveste ♥
Sa ai o seara placuta, Ruxdraga! ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN daaa sunt niste margelute care trimiti reflexii pe obiectele din jur - centrul lor este cumva argintiu si efectul este deosebit :).
Imi place tare mult, maia les cand citeste Mami si pot sa lucrez si eu cate ceva :))). Deobicei citesc eu...
Am avut noroc cu o noua „jucarie” pe care o doream de muult timp - un mic tocator de hartie manual. Hihi. Era la locul potrivit, pentru oglindiri.

Pup cu drag!! O seara minunata :)

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O floricica frumoasă care îți va aminti de o seară frumoasă, ce poate fi mai minunat? O seară liniștită cu trei generații de femei, bucură-te cât poți de mult de asta. Bunicile mele au plecat devreme de lângă mine, mi se pare ceva deosebit că puteți sta așa împreună!
Și oglindirea, am crezut că e la geam! Mărgeluțele cu miez sidefat sunt foarte frumoase, și mie îmi plac foarte mult!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumoasa si aceasta floricica rosie!
Felicitari, draga Rux! Seara frumoasa! 😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Chiar faină floricica aceasta, cu acel roșu - cred că strălucește frumos în soare ( care azi la noi nu s-a văzut deloc).
O noapte liniștită!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sa stii ca a fost ceva deosebit!! Da- de fiecare data cand se intampla e magic. Azi nu am reusit sa citim, dar am mancat cate o feliuta de pizza facuta in casa, am reusit sa framant si niste mucenici pentru ei (si ma bucur mult). Iti multumim mult - da ... e minunat. ✨

Si sa-l vezi pe Kouki ce se aseaza ba langa noi, ba intre noi :))). E asa dulce.
:*

Este chiar recipientul de plastic de la tocatorul de hartie manual.. care e foarte mic! Dar imi place asa mult! Si chiar taie bine (cu el am facut fasiutele folosite la martisoarele quilling ). Am si unul electric luat de parinti (De la lidl, marca lor) dar taie hartia mai gros si nu chiar asa bine.

Si mie :* Sunt deosebite. Ma bucur ca atunci am luat cateva pungute - nu am mai vazut din acestea acum.

Pup cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur ca iti place. Adevarul este ca are ceva magic din cauza sclipirilor - si margelutele sunt cumva ... nu stiu, ai un sentiment placut cand tii floarea in palma.
Iti multumesc mult!!
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko daaa.. e magica - sa vezi si in lumina becului...✨✨

Nici la noi nu s-a vazut soarele. Si am avut si ploaie si frig (am dat si-o tura de centrala in seara asta.)

Apropo de noapte linistita - am observat ca in ultima vreme cei cu barul au fost mai linistiti - azi chiar duduie, dar mult mai in surdina decat inainte. E ... aproape acceptabil. :)))

Multumesc mult!! Si la voi :*

Diana spunea... [Raspunde]

Intr-o zi in care te-ai simtit asa cum ai descris era imposibil sa nu iasa ceva sclipitor! 😊 ❤
Imi pot imagina razele refexiilor! Langa tocator... floricica priveste, curioasa, inauntru. 😊 E tare frumos martisorul.
Pupici cu drag! 💗

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Sunt atât de minunate clipele trăite cu cei dragi ❤️ Rukkusu le înțelege pentru că și ea este înconjurată de aceste stări 👍și de aceea iubește delicatețea mărțișorului ❤️
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si vin si eu la spartul targului.. ah.. nu au trecut doua zileeee??? as fi zis ca o saptamana.:))
Draga mea, am pierdut sirul.. :)). Raspund tarziu, dar am un motiv intemeiat. Am deschis laptopul doar cat sa public articolul zilei si atat - ca altfel nu mai terminam de cusut decoruri si alte nebunii :))).
Ca deh.. daca pistolul de lipit nu e (si ) pentru mine :((((.

Sa stii ca este foarte dragalasa floricica lui Mami. Si.. acum e pe tocator:)). Care apropo este genial. candva prin aprilie, (daca nu uit - daca uit, ma trageti de maneca) sa vi-l arat, ca poate mai vrea cineva. Eu la-m cautat mult timp:))

Pup cu drag,
imbratisari :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza daaaa... duminica seara am reusit sa vedem un episod din Poirot (la final zici ca alergasem la maraton , mi-a luat ceva sa imi revin ... pt ca nu am traducere si nici macar in engleza subtitrarea... si atunci e destu de dificil sa incerc saprind ce zic (mai ales ca uneori nu se intelege) :)).

Si Rukkusu a fost cu noi la film. :)))
Pup

ps: data viitoare sa o pun pe ea sa traduca.

Trimiteți un comentariu