luni, 20 martie 2023

Ursuletul va prezinta: elemente de decor!


Buna!
Stati linistii.😅. de la mine e fumul!!! :)))))) In ultimele 3-4 zile (dar cine mai stie exact, ca am pierdut sirul... ) am fost intr-o continua transa creativa ... mare consumatoare de energie si timp.  Dar.... am reusit sa termin.. aproape tot ce imi propusesem. 

Daca ati vazut articolul fara text - ei bine da.. am zis sa nu ratez totusi ziua - pentru ca nu stiam cat imi va lua sa ma adun ca sa si scriu ceva inteligibil. Inca nu imi vine sa cred ca am terminat! :))


Desigur, astazi va voi prezenta rezultatul si... voi povesti candva in aprilie, cand se linistesc putin apele (se anunta ca vin micutii si sunt in mare intarziere cu toate cele) - pentru ca este de povestit. azi ma rezum doar sa va prezint obiectele de decor realizate pentru #03 Salvam Papusi // Save the Dolls: Recuzita!? .

Astfel, mai sus, Ursuletul sta rezemat de patul sau, dotat cu asternut (va rog... fata de plapuma / pilota / patura este pictata, da?). Si... mai jos faceti cunostinta cu Vitelusul / Taurasul, care, la randul sau, are pat cu.. de toate:


Vitelusul e cel portocaliu da? Sa fie clar!!! :))))))) Si se pregatesc cu totii de somn. De parca ei ar fi cusut, pictat, lipit (cu banda dublu adeziva.. ca altfel terminam cu vreo 2 zile mai repede), decupat, intepat  brodat... Ah stati ca brodatul e pentru maine. Cine mai stie... :)))


Raza de Soare mi-a reamintit ca trebuia sa fac si o poza pentru provocare (uitasem complet, noroc cu instantaneul de mai sus, facut fix inainte sa vina si Rukkusu sa se bage in cadru/e).


Si acestea fiind zise... habar nu am daca mai trebuia sa scriu si altceva... :)))). Decat ca...fug sa imi fac rapid un ceai si sa rontai ceva... dupa care .. doar nu credeati ca ma pun la somn - vai de mine... ar cam trebui :))). Dar sper sa reusesc sa recuperez la capitolul comentarii... 😅.


Ja ne!!


10 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce frumos! Nu am cuvinte! Ai muncit, nu glumă! Ma voi apuca și eu, sper, curând de elementele de decor!
Felicitări!😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult de tot ca iti plac. Ca sa fiu sincera, cand terminasem nici eu nu mai aveam... abia am reusit sa fac articolul.. inca nu am iesit din modul acela creativ :)))).
O sa povestesc in aprilie despre peripetii si cum a decurs acest maraton inceput de saptamana trecuta :).
Am lucrat in paralel la mai multe proiecte - dar la final au legattura intre ele :))).
Iti doresc mult spor si inspiratie! Abia astept! Chiar mi-am luat o cartica de activitati cu Micul print - poate o primesc chiar de ziua mea... haha.

Pup cu drag!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte frumos totul! Ursuletul cu ale lui si taurasul cu ale lui... doi baietei foarte ordonati!
Ai confectionat toate acestea pentru cei doi nepotei ai tai? Ce se vor bucura!
O zi minunata sa ai! pupici ♥

Suzana spunea... [Raspunde]

Ma voi repeta! Esti o maiastra cu crosetalele tale!
Tauras? Asa sa fie daca zici! Oricum sunt toti simpatici si la fel si decorul! Bravo, Rux! Pupici si inspiratie dar si odihna! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :D ma bucur ca iti plac :). Taurasul ... inca nu imi vine sa cred ca am reusit sa il fac. Efectiv e facut din cateva ramasite de la alte proiecte :))).

Oh.. nu. De fapt sunt facuti pentru mine :)))). Nu stiu daca o sa le scot din cutie cand vin - stau doar doua zile si am atatea in plan (sa serbam un pic Craciunul, mai las bradutul si atunci - asa vreau - apoi un pic Pastele, in avans.. haha)... incat nu stiu daca ar fi o idee f buna, mai ales ca sunt destul de .. fragile, ca sa zic asa. Lor intentionez sa le fac pe Mario si Luigi... :))). Dar sa vad cum - ca mi-am rupt croseta de 2..
Pupici cu drag :D!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumesc mult - dar sa stii ca in afara de Ursulet (si salopeta colorata a lui rukkusu ) nu am mai crosetat nimic. Ah, ba da - mai este si „iarba„ e la setul de joaca facut acum mai bine de 10 ani.
E tauras da :)))) Initial voiam sa il fac cu dopuri de pluta. Din planul initial a ramas doar scobitoarea din gat...:)). Hahaha.
Pupici cu drag :*

MNiko spunea... [Raspunde]

Wow, ce harnică ai fost. La prima vedere mi s-a părut că vițelușul, tăurașul are capul făcut dintr-un fel de mănușă. Am dreptate sau ai croșetat tu?
Recuzita arată minunat. Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Vitelusul e facut din ...... resturi - efectiv resturi de la niste sosete, folosite la alte proiecte. :)). Nici macar tipar nu am mai apucat sa fac - era foarte tarziu si eu voiam si vitelus :)). Nu am crosetat - am cusut la greu :))).
Ma bucur mult ca iti place - abia astept sa va povestesc pe larg (probabil la inceput de aprilie, va trebui sa ma uit putin in weekend pe calendar ca sa imi fac un plan de bataie. - chiar daca vin doua zile baietii, au o energie... si eu nu ma pot abtine... Nu pot. :))) si ma implic de apoi, seara... raman o vreme pe canapea si stau :)) ca sa ies din ritmul acela alert :).

pup cu drag

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cam mare aglomerația acolo...credeam că sunt pătuțuri pentru fete Rukkusu și Rază...încet-încet, o să vrea și Rukkusu o cameră a ei, cu pătuț, masă, dulap, etc...știu eu ?! Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :D ne straduim sa incapem cu toate in decor :)))))
Pana facem decorul - pentru provocare.
Nu... nu sunt ale lor. Sa stii ca am un patut de lemn (de fapt am si mobila cumparata de bunica mea Maia, dar va trebui sa ajung si la ea.. dupa ce imi voi reorganiza spatiul). Am si un patut facut de mine cu cutie sub el (acum multi ani.. haha, pentru papuselele amigurumi).

Pana atunci, incerc sa tin pasul... Pentru mine orice evadare creativa este ca o gura proaspata de aer.. Ma ajuta foarte mult. Traiesc cu adevarat atunci

Pup

Trimiteți un comentariu