sâmbătă, 29 aprilie 2023

Banderola de la Buni ( darul de blog )


Buna!

Nu imi vine sa cred ca este aproape sfarsit de aprilie... parca mai ieri era ziua mea si... in  Miercurea fara cuvinte va invitam sa va inscrieti la un Dar Martisoresc de ziua mea.. Imi propusesem initial ca pe 22 aprilie sa fie totul gata. Dar... exista mereu un dar se pare si nu intotdeauna este sinonim cu .. un cadou :)).

Am invatat in timp sa nu ma mai supar asa de tare (lol) cand nu imi ies planurile. Oricat de bine as aranja eu pe caiet ce si cum e de facut, mai sunt cateva elemente care nu tin de mine. Si imi strica.. planurile. Ma adaptez si merg inainte.

Darul este ... aproape gata. De fapt, cred c maine, voi face si tragerea la sorti (daca nu reusesc cumva chiar azi - voi reveni cu un update la acest articol). Ultima parte e in suspans si cred ca o voi finaliza dupa tragerea la sorti (va fi ceva, gen colaborare, cat pot eu de personalizat, in functie de materialele disponbile).

Astazi insa, vreau s ava arat ce a pregatit Buni - si-a dorit sa adauge si ea un dar simbolic: o banderola tricotata, pe care am inchis-o la capate genn turban :D. Firul este la fel ca la cele pe care le-am mai lucrat (pe portocaliu si visiniu) doar ca gri.






Tot cu Buni am colaborat si la alegerea unei carti - una dintre preferatele noastre din seria Agathei Christie / sau o carte din seria Osho (la alegere). Acum fug sa mai prind un pic de soare in camera lui Buni - unde nu am semnal... si mai pe seara, voi reveni si cu tragerea la sorti.

Ja ne!

Actualizare:


Domnul Random a ales! Pompilia, sper sa iti placa si darul. :* Te astept sa povestim despre ce mai e de finalizat :D.

Si voua va multumesc din suflet pentru prietenie si.. sa stiti ca mai pregatesc si pentru viitor astfel de joculete!! :D Voi lucra asa din timp si voi lasa eventual un singur lucru sau doua sa poata fi si putin personalizate, eventual. Noi sa fim sanatosi :*

PS - cum prind ragaz, o sa il convoc pe Dl Random si pentru Provocari Verzi (inca nu mi-a adus Mami cartile... sunt la ea, dar macar sa aflam catre cine pleaca premiile, asa-i? - insa mai pe seara sau maine, pentru ca acolo am nevoie de mai multa liniste si atentie si acum... fug sa stau cu Mami si Buni!!)



10 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Repede a trecut și luna aprilie...maine poimaine vine Craciunul :)))
Frumoasa banderola făcută de Buni.
Zi frumoasa sa ai. Pupici.

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Mulțumesc pentru premiu și îi mulțumesc în mod special lui Buni pentru frumoasa banderola, mie îmi place griul și pare așa de moale și confortabilă! La sfârșitul lunii martie mă uitam la niște banderole gri într-un magazin, era cat pe ce să cumpăr una că erau la reducere, dar m-am răzgândit (lasă că îmi fac eu). Totuși am amânat și nu mi-am făcut, se pare că presimțeam ceva 🥰. O să o port cu mare drag.

Suzana spunea... [Raspunde]

Banderola este frumoasa! Felicitari lui Buni. Imi place mult culoarea si pare sa ii placa si lui Rukkusu.
Felicitari castigatoarei! Si tie pentru joc, draga Rux! Pupici
si un weekend odihnitor! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă fix la asta ma gandeam si eu. :)))))))
Ma bucur mult ca iti place. Sa vezi ce s-a bucurat si ea! Ii place sa ii dau de lucru. Ma gandesc sa o provoc sa facem iar ursuleti.. sau iepurasi sau poate incercam o vulpe.. sa vad. Faza e ca trebuie sa fiu si eu cat de cat mai libera ca sa o pot ajuta - pentru ca Buni zareste lucrul... :). E pe pipuite.

Pup cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso cu drag :*!! Am si eu una facuta de ea, pe visiniu si mi-a prins bine acum intre iarna si primavara cand au fost vanturile acelea si temperaturile scazute.
Si sa mai spunem ca nu se intampla lucrurile cu un scop :D! Sa o porti sanatoasa si cu bucurie. Buni se va bucura super tare!
Am sa o mai implic si pe viitor in micile daruri :).
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Rukkusu cred ca ar vrea si ea. Cu siguranta Buni i-ar fi facut (Buni a mea a facut multe lucruri frumoase, dar din pacate noi avem destul de putine ramase insa, cand voi ajunge la bluzita tricotata cu fir ca de ata, am sa fac poza sa va arat si voua :O. )
Trebuie sa ii mai dau de lucru (mereu imi cere draguta de ea- dar a terminat lucrul la paturici si acum sa vad ce proiecte sa mai pregatesc).

Daca ar fi dupa mine, cred ca as face in fiecare luna :))) - imi place sa fac bucurii. topai si bat din palme ca un copil cand imi reusesc planurile (ma rog nu mereu, dar cand se aduna asa multa bucurie hahaha ) Dar sigur mai fac - poate chiar de 1 iunie :D. Dati-mi idei :)

Puuuup cu drag :) si multumesc :)

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Felicitări câștigătoarei!
Pupici

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Timpul (!?) zboară...deci ai lucrat "mână-n mână" cu Buni 👍❤️
Multă sănătate și activități multe 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă domnul Random e astazi pregatit sa ne ocupam de Provocari- asta daca nu adorm, pentru ca de vreo 10 minute abia imi tin ochii deschisi :))).

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ca in colindul cantecel cu saniuta :))))
Da, Buni e o scumpa si ii place mult sa lucreze. A zis ca mai face banderole, daca vrem. :))))))
Iti multumim mult!!
Imbratisari :*

Trimiteți un comentariu