marți, 25 aprilie 2023

Fii Creativ - cu un Puzzle (S16/52)


Buna!
 
Pana la urma, tot am reusit sa fac unul dintre proiectele pe care mi le propusesem, pentru Transformarile Recreative de aprilie, pentru care Mihaela (MNiko) a ales tema cofraj de oua. Asa cum ne-am obisnuit deja, ultimul proiect sta sub semnul Fii Creativ

Pentru ca timpul ma preseaza, am rugat-o pe Raza sa imi imprumute doua dintre cele patru poze facute azi (celelalte doua le voi folosi la Provocari, maine) si Rukkusu promite ca se va revansa vineri, cand voi povesti mai pe larg cum am procedat!
 


Dupa cum se poate observa mai sus, am folosit capacul de la cofrajul de oua pe care l-am tot transformat luna aceasta. El poate fi folosit ca atare, adica singur. Fie ca e decor, fie ca este pe post de cosulet / tavita etc.

Dar! L-am gandit si ca parte din setul de creatii realizate luna aceasta, dupa cum se poate observa si in imaginile de mai jos:


Astfel, pot fixa vaza cu cele trei flori pe mijlocul suportului, folosind sistemul de prindere (capatul de la vaza si gaura din mijloc a capacului. Pe parti, pot pune cele doua gainuse.


Nici daca imi propuneam nu imi reusea (initial ma gandisem sa fac in asa fel incat sa pot fixa florile cumva prin cele trei orificii... hahaha).


Daca vreau sa tin florile in picoare, pot proceda ca in imaginea de mai sus. Si pot eventual aseza si gainusele, ca in imaginea de mai jos:


Mi-a placut tare mult cum a iesit proiectul si abia astept sa va povestesc vineri mai multe amanunte despre el..

Ja ne!


2 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ai realizat ceva ce se încadrează perfect în peisajul căsuțelor 👍❤️
Cred că găinușele ar trebui puse la muncă: ouă !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ma bucur ca iti place :*
Oare ce peisaj avem in luna mai ? :D
Aflam luni!

M-am bucurat ca pot cumva pune proiectele la un loc - ma gandesc ca va trebui sa imi refacspatiile de depozitare in asa fel incat sa imi pot pastra proiectele verzi in siguranta dar si la indemana pentru atunci cand am nevoie de ele.

Ar cam trebuie.. acum ... pana la Inaltare, au tot timpul :)).
Puup!

Trimiteți un comentariu