luni, 10 ianuarie 2011

Grausorul

Buna! Va mai amintiti de obiceiul de Sf. Andrei cand se pune grau? Am scris despre el aici . Si promiteam ca voi face si poze sa vedeti "recolta". Ei bine in poza din stanga puteti vedea cum am asezat pe 30 noiembrie grausorul pe un pat din vata umezita, intr-o cutiuta. Fiecare il pune cum vrea, fie pe vata, fie in pamant..
Se pune intr-un loc unde sa fie lumina, nici prea cald, nici prea frig. Eu l-am tinut in casa pana a depasit marginea cutiei cu vreo 3-4 degete. Atunci l-am pus pe balcon (care este inchis, dar este totusi mai rece decat in casa) alaturi de celelalte flori.
I-am facut mai multe poze... dar sunt la surioara mea pe aparat si tot uita sa mi le trimita asa ca, o sa pun doar cateva poze de pe 4 decembrie, 1 de pe 5 decembrie 2010 si trei de pe 3 ianuarie 2011:). Hainuta maronie este facuta dintr-un ciorapel flausat pe care sora mea a vrut sa i-l faca lui Dodo pe post de jambiera sa nu se mai murdareasca asa rau prin noroaie, dar flacaul nu a vrut si pace=)), asa ca am redirectionat materialele.

4 decembrie 2010




5 decembrie 2010
3 ianuarie 2011





Si inca mai creste, e verde si frumos langa celelalte floricele:). Ah da si i-am pus si floricica decorativa :D.

2 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

ce mare si frumos este :X

copilarim spunea... [Raspunde]

da... si vad ca rezista.. rezista:) nu s-a prea ingalbenit.

Trimiteți un comentariu