sâmbătă, 21 mai 2011

Inimioara cu mac

Buna!! La multi ani celor care se sarbatoresc astazi, de Sfintii Constantin si Elena!! Astazi este onomastica bunicutei mele si i-am facut un mic cadou: o cutiuta in forma de inima, folosind tehnica origami (e prima data cand fac asa ceva:P) pe care am aranjat-o putin: i-am pus ceva dragut inauntru ca sa stea bine bijuteriile si am lipit o floricica decupata cu forma de aici: Punch Flower Craft de la Joanna Sheen; am folosit si soarele tot de acolo pe care l-am lipit la macul atasat pe o mica "felicitare".


Macul l-am facut inspirandu-ma din acest tutorial. Nu am avut decat soarele micut... in rest am improvizat. Iar petalele le-am facut cu clestele round nose:) - asa cum spuneam, improvizatii. In schimb, la modelul cutiei am respectat instructiunile cu strictete, urmarind modelul de aici. Va las mai jos cateva poze (mai intai doar inimioara si apoi proiectul terminat). Pentru a vedea pozele mai mari click pe ele - se vor deschide in fereastra noua!



- imediat dupa ce am terminat cutiuta-

t  
 - dupa ce am terminat macul si ultimele retusuri-


- si sedinta foto .. haha-
Lui Buni i-a placut foarte mult - i-am dat cutiuta cum a fost gata, ieri- si voi participa cu poze si la un concurs numit Colors of the Rainbow la sectiunea rosu. Sa-mi tineri pumnii!!

2 comments :

Victoria G spunea... [Raspunde]

Tin,tin!!
LA MULTI ANI LUI BUNI !!!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim:*
te pupa Buni!!!:)

Trimiteți un comentariu