marți, 31 mai 2011

Nou-Vechi-Imprumutat-Albastru

Yuhuuuu!!:) Da... hop si eu cu ceva realizat ca urmare a provocarii lansate de Scrapper in Romania - provocarea nr.14! Alta a fost intentia, dar nu reusim mereu sa facem chiar tot ce vrem cand vrem, asa ca a trebuit sa aman acel proiect. Luna aceasta am fost ceva mai ocupata:). Cum sunt si Guest Designer a trebuit sa ma pregatesc si pentru urmatoarea provocare (Opa... asta inseamna ca la nr.15 somez?:P Glumesc, nu somez, deja mi-am facut tema) m-am prierdut cu totul printre o mie si una de idei.
Dar sa las vorbaria si sa va arat ce am facut:


Si provocarea suna asa:
"Reteta de succes"
- something old (ceva vechi/antic/antichizat/vintage/refolosit): cartonul folosit la cutie
- something new ( ceva nou): papusica
- something borrowed ( ceva imprumutat...merge si ceva primit): am folosit perforatorul soare mic ( Punch Flower Craft de la Joanna Sheen) si niste sabloane care fac model in relief pe care le-am primit de la surioara mea (inimioara, soarele mare si fluturasii de pe cutie)
- something blue (ceva albastru..orice element de aceasta culoare):
cerul.. valuri.. (hartia colorata :P)




Si iata mai multe poze cu papusica in cutiuta. Dragalasa de ea este la mare, pe plaja! Norul de sus poate fi ridicat sau coborat dupa preferinte.
Papusica este prinsa cu un fir de ata aceeasi culoare ca si fustita, si in spate am pus o eticheta micuta cu o inimioara realizata cu sablonul despre care vorbeam mai sus. (Merci Rha, ador setul pe care mi l-ai luat:D).

Despre papusica promit sa va povestesc mai multe in alt articol si, de ce nu, am sa va arat cum sa faceti astfel de cutiute care pe langa faptul ca sunt simpatice, mai protejeaza si de praf:P. 
 

Sper ca va plac si nu uitati, daca vreti sa vedeti pozele mari este suficient sa apasati pe ele:)!!

4 comments :

Laura spunea... [Raspunde]

Foarte dragutica :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci Laura:)!!

Mihaela Chirtes spunea... [Raspunde]

Super papusica, ai putea zice ca e balerina cu fustita aia dragalasa:D
Spor la treaba in continuare :)

copilarim spunea... [Raspunde]

:) Merci frumos! Am si o balerina:D! O sa scriu si despre ea:)

Trimiteți un comentariu