duminică, 22 mai 2011

Rux' Secret Garden -part 1-



Buna:)! V-am aratat orhideea mea aici si aici si o azalee aici... si cum particip la un concurs foto numit Share your Garden am ocazia si deosebita placere sa va arat cateva poze cu gradinita mea secreta din balcon:)). Este drept ca sunt unele poze mai vechi.. multe floricele nu le mai am (multe mi s-au prapadit din cauza poluarii - plamanii, begoniile printre primele). Intre timp am mai primit o azalee, si doua orhidee dintre care una a inflorit si e superba (numai ca nu am apucat sa ii fac poze noi:P). Dar va las in compania pozelor pe care voi incerca sa le grupez in 2 articole:). Daca vreti sa vedeti pozele mari dati click pe ele; am folosit functia more, asa ca nu va ramane decat sa apasati pe aflati mai multe pentru a vedea tot articolul.




*frumosul meu plaman*


   

Sper ca v-au placut pozele si gradinita mea. Maine mai urmeaza o serie. Intr-un an am reusit performanta de a avea aprox 50 de plantute pe balconasul meu:). Era o feerie. Hehe... Cel mai trist moment a fost in 2008 cand, dupa cateva zile cam ciudatele, mi s-au imbolnavit floricelele pe capete:(. aveau frunzele arse (desi eu vara las jaluzelele si este semi-umbra)... Nu prea m-a consolat faptul ca a fost ceva general (s-a intamplat la multa lume). A fost dureros sa vad cum se sting si nu pot face nimic pentru ele... poluarea:(. 

6 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Nu-mi aduce aminte cate flori am pierdut,plizzz.Frumoase pozele si florile.Asteptam si restul.Pupici.
ps.Succes la concurs.

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca ti-au placut. Aveam o tona de poze cu flori, dar nu stiu pe unde le-am pus. Prima pe care mi-a cumparat-o mama prin liceu se vede in a doua poza de pe penultimul rand. E o planta cu frunze carnoase si usor rotunde - verzi. Are si "puiul" in stanga ei. Acum mai am un pui pe care trebuie sa il plantez:P daca o tunzi si pui crengutele in apa se prind si ma rog poti face pomisori cum vrei tu. Eu am avut o perioada in care nu m-am putut ocupa cum voiam de mult de ele si a crescut foarte mare si repede si nu am mai tuns crengile - le-am intors asa cumva:)).
Merci:)! Nu prea am sanse dar poate ajung in finala:P.

Amy Crafts spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase flori! multe multe plante am avut si eu, intr-un hol amenajat special ptr ele, insa nu cu flori, mai multe ferigi si asparagus. In schimb, gradinile imi sunt mereu pline de flori de sezon. este o mare placere sa le privesti.

mult succes, draga Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

Asa avea bunica mea... in gradina.In mintea mea, acolo mereu vor fi flori..cum le stiam. La bloc...mai greu -in fata strada in spate parcare si ceva pamant intre pomi pe un deal -unde intram doar iarna, pe zapada...hehe
Ce bine ca ai gradini...:)
pup

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Multe floricele am avut si eu si, asa cum spui si tu, s au prapadit deodata toate. Am avut multe violete de parma, mi se pareau cele mai rezistente. si orhidee am avut doi ani, era minunea mea d efloare, mereu facea flori. Acum astept sa ne mutam la casa noua si sa imi fac o noua gradinita cu flori. de data asta vreau sa imi cultiv si plante aromatice, sa am mereu proaspete pentru mancaruri. visez frumos, nu? Succes in concurs!
vavaly

copilarim spunea... [Raspunde]

@Copiisimame
Vali visele frumoase devin realitate:D. Sigur iti vei face:)!!! Si eu vreau sa imi pun fasole ;)) si poate dovlecel si rosie:))
Acum sa vedem cand:)).

ps: concursul a fost anul trecut, dar iti multumesc:*

Trimiteți un comentariu