joi, 19 aprilie 2012

Cartea călătoare - "Gimnastica Pilates, pentru un corp de invidiat"



 Pe 23 aprilie sarbatorim "Ziua Internationala a Cartii". Edituta ALL ne-a pregatit o noua surpriza (dupa capania vALLuntar) si au dat startul unei noi campanii pe care o pornesc voluntarii (sau sa ne spune vALLuntari?:P). Despre ce este vorba puteti citi mai mult aici: Cartea calatoare.
Pe scurt: intre 23 aprilie 2012 si 23 aprilie 2013 cartile "implicate" in aceasta campanie trebuie sa circule. Eu am ales o carte pe care stiam ca ar dori sa o citeasca o mare parte din prietenii mei:). Se numeste "Gimnastica Pilates, pentru un corp de invidiat"- Brooke Siler. Din 23 aprilie eu voi inmana cartea primei persoane inscrise pe lista (la care m-am gandit de fapt de cand am ales aceasta carte) si apoi cartea va pleca mai departe la ceilalti inscrisi. As vrea sa imi lasati un comentariu (sau mai bine chiar sa imi scrieti pe mail - ca sa imi puteti lasa adresa sau macar localitatea) pentru a putea face lista. Cei de la ALL vor sa stabileasca un traseu al cartii (localitatea, se intelege)  - este un joc foarte simpatic. Eu voi face lista, apoi va voi contacta pe fiecare in parte si va voi trimite un exemplar al listei. Voi scoate  la imprimanta (sau scrie de mana daca nu merge imprimanta) lista si o voi atasa cartii. Voi face si o lista in care mai pot fi adaugate si alte nume si localitati  - dar!! cei de pe lista de baza trebuie neaparat sa ajunga in posesia ei.
Nu stiu cat de clara am fost... lol. Am vazut azi un film care da de gandit si poate sunt inca sub influenta lui. Ideea este: cine vrea sa il trec pe lista ca sa citeasca aceasta carte sa imi dea de veste cat mai curand. :D
Scrieti-mi pe copilarin[@]gmail[.]com, subiect cartea calatoare.



14 comments :

florentina spunea... [Raspunde]

Vreau si eu sa ma inscriu!!!

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Cred ca voi deschide eu lista si probabil ca si Vavaly va dori sa o citeasca, dar nu pot scrie in numele ei, astfel ca voi reveni cu un e-mail. E o actiune de voluntariat foarte interesanta! Multumim Rux!
Maria

copilarim spunea... [Raspunde]

Notat:)!! Sunt sigura ca o sa va placa!!:P

Amy Crafts spunea... [Raspunde]

Ma inscriu si eu pentru cartea calatoare. Interesanta idee!

Victoria G spunea... [Raspunde]

Încântată de propunere. Mă poţi trece şi pe mine!

copilarim spunea... [Raspunde]

Dragele mele v-am adaugat pe lista:). Lista ramane deschisa (cartea va pleca de Pitesti cam in prima saptamana din luna mai asa ca pana atunci sa tot vina inscrieri pt lista de baza cei care se vor inscrie ulterior vor fi adaugati pe lista cu ajutorul celui la care se afla cartea - va fi foarte dragut:P)!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Buna,si eu vreau pe lista :)

copilarim spunea... [Raspunde]

inscris:D!

Andrea Isfan spunea... [Raspunde]

ma primiti si pe mine? :)

copilarim spunea... [Raspunde]

sigur:)!

Anonim spunea... [Raspunde]

si eu-si eu :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

pe lista :D! (trecusem deja - cand inchei lista inainte sa trimit o sa va contactez pe toti sa vedem poate sunteti mai multi in aceeasi localitate si ar circula mai usor;P)

Gianina spunea... [Raspunde]

Si eu ma inscriu pe lista,daca se poate...

copilarim spunea... [Raspunde]

adaugat:)!(sigur ca se poate:P)

Trimiteți un comentariu