sâmbătă, 23 martie 2013

Cadouri :D

Hello:)
Ieri a fost ziua mea:)... o multime de numere magice: 11, 22...acolo gramada:D.
M-am gandit sa fac si eu putina magie si am facut poze frumoase, potrivite pentru darul primit de la Angi. M-a rasfatat "total" ca sa imprumut o expresie uzuala (hmm pe vremea mea se facuse o fixatie cu beton).
In primul rand pe mine mereu ma farmeca imaginatia fara limite. Incepand de la felicitare si terminand cu cosuletul. Am "convocat-o" si pe zana mea micuta si am rugat-o sa ma ajute sa fac poze frumoase:), demne de o mica poveste.
Incep cu felicitarea care pe langa buchetelul cu trandafiri si fundita, are in interior doua inimioare care se prind la mijloc. :D Ah, da si este o combinatie de origami si quilling. LOVE it!!

Apoi iata ce fetita cocheta mai jos!! Imi pare rau ca nu am reusit sa ii fac poze si lui Rha care a probat cercelasii (eu trebuie sa port un timp iar cerceii subtiri de aur pentru ca am facut o pauza prea lunga si nah... doar ca nu mai apuc sa ii pun in urechi.. hahahaha, dar pana la vara am tot timpul nu? hai.. certati-ma!):
Dupa ce s-a mandrit cu cerceii (apropo margelele sunt semi imbracate cu margelute mai mici:D si mai sunt si in nuantele mele preferate) Zana a zis ca e timpul sa va arate un pandantiv special! Nu va spun ca si eu si Rha l-am intors pe toate fetele (alea doua mari cat si muchiile) sa admiram mozaicul din coaja de ou. Exact!! Asta e arta! (si e al meu.. :D)
Dupa care ne-am disputat ca intre fete care dintre noi sa isi puna buchetele de flori in vaza. A castigat Rha detasat.. mai ales cand a clipit din gene. Deh... Si nici macar nu erau date cu rimel. Irezistibil. Dar pana pleaca la ea... intentionez sa ii plasez cateva flori insa nu rupte... create:D. Sa vedem cum stam cu timpul, ca idei si dorinte sunt.. multe.


Hihi - ei jumatate am implinit dorinta, punand o floricica crosetata - ce urmeaza a fi daruita unuia dintre castigatorii de la concursul Autoportret  desfasurat pe CDB ceea ce imi aminteste ca trebuie sa votez... ohhh greu greu greu.
In cele din urma iata si cosuletul:D. Ei da! Cum e? Dragut nu??? Siiiii deja i-am gasit si o intrebuintare! Nu ca m-as grabi sa sar eu peste sarbatori (paranteza - nici nu trece bine o sarbatoare ca in strainatate pe site-urile astea handmade te trezesti ca iti povestesc de alta la ani lumina diferenta. Ei... si la cele apropiate ca distanta e cum e ... dar imaginati-va ca abia e Ajunul, sau Craciunul si voi vedeti proiecte pentru Paste... mi se pare atat de aiurea... pai si cum mai simti sarbatoarea? asa ca nu, nu ma grabesc sa serbez Pastele, dar intamplarea a facut ca Rha sa imi furnizeze materia prima perfecta pentru cosulet).


Dupa cum spuneam in paranteza de mai sus, Rha mi-a furnizat materia prima pentru a face aranjamentul din cosulet. La catolici este Pastele mai devreme si a primit in dar de la o doamna draguta, vecina ei (v-am zis eu ca are sora mea niste gene de te farmeca... lol) o punguta cu iarba artificiala si "ciocolatărie". (eu evident m-am bucurat pentru iarba falsa, ambalajele colorate si clopotelul iepurasului - ciocolata le-o las lor)

Va place aranjamentul? Ei bine puteti sa il realizati si voi (dati-ne si noua de stire sa ne bucuram impreuna) pentru ca Angi a realizat un tutorial al unui cosulet de hartie si a fost publicat ieri in Revista Atelierul - gasiti link si pe blog, a fost articolul ieri publicat...
Si pentru ca de ieri o tin intr-o sarbatoare... maine v-am pregatit un film cu 3 ani mai tanar decat mine (ma tot invart in jurul cifrei 3). Abia astept sa vad cine se uita si cu cine povestesc...:D

Merci mult Angi  pentru surpriza minunata :)!!

14 comments :

DOAR NOI spunea... [Raspunde]

La mulţi ani cu multe bucurii, zâmbete şi reuşite! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@DOAR NOI merci :*!!!!

AA spunea... [Raspunde]

LA MULTI ANI draga Rux, scuza-ma ca n-am apucat sa-ti fac urarile de ieri, a fost o zi incarcata, cu dureri mari de cap... Multa sanatate iti doresc, sa fii mereu la fel de vesela si copilaroasa.
Imi place tare mult cosuletul si cerceii.
Te pup, cu mare drag! :)

RobertN spunea... [Raspunde]

La Multi Ani!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
O zi buna!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru merci mult draga mea:)!
Sa fie!!
Te pup si eu si sa iti traiasca surioara:)!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Robert Nicolaescu multumesc frumos :)!!

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

La multi ani! Si pentru ca a fost ziua ta, si nu numai, ai la mine pe blog un premiu, chiar doua, virtuale! Te rog sa le duci mai departe.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ileana-carmen iti multumesc mult :P!

Angi spunea... [Raspunde]

Sa-ti zic si pe blog :"La multi ani ,cu sanatate si numai bucurii si daca iti mai doresti ceva...sa se implineasca" pupicei!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
iti multumesc mult :)!

Gianina spunea... [Raspunde]

Sa le folosesti sanatoasa!si eu am pandantiv cu coji....tot de la Angi!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

lma...nu te-am uitat, stii, da?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina merci mult draga mea:). Sunt foatre faine, asa-i?:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa stiu, stiu :*

Trimiteți un comentariu