sâmbătă, 2 martie 2013

Canite

Buna!!
A cui a fost baba azi? Ia sa vedem:) Ieri a fost soare si cald... azi si-a scos vantul dintii intr-un zambet umbrit exact (dar exact) cand am iesit eu cu Dodo de dimineata.... Chiar asa!!! Si am ramas ... trista (!?!) sa observ ca, desi era lume pe afara, doar eu si Dodo aveam martisoare... Pai????
Am vrut sa ii fac si poze flacaului dar... cum baba a bagat soarele in nori si a dat drumul la vant am lasat-o pe alta data. Martisoare nu am vazut... dar am intalnit un parfum floral dulceag de nu se poate.. ce inghitise o doamna.. hmm sau poate era o doamna care primise o sticluta de parfum si a crezut ca trebuie sa o toarne pe toata ca sa infloreasca.. hahahahah. N-as stii sa va zic pentru ca totul devenise un carusel si m-am grabit spre casa cu tot cu catelul din dotare, dorindu-mi din suflet ca venirea primaverii sa aduca ... si aer curat (da, viseaza mult si bine!).

Si pentru ca am vorbit de martisoare (sau ... inexistenta lor) sa va arat ce am facut eu intr-una din zilele trecute. Stiti ca v-am povestit de marea mea bucurie ca am primit vopsele acrilice, nu? De parca eram la scoala si primisem rechizite.. Haha.. Erau in principiu pentru canile pe care le veti vedea. Sa va povestesc! Tati s-a gandit la niste martisoare practice si .. personalizate. Cum nu le vedeam scrise cum marker sub nicio forma, i-am sugerat ca as incerca sa pictez cu acril (am uneori niste idei genial, zau asa). Zis su facut.. ma trezesc acum 2 zile cu 26 de cani... Dupa care au mai venit 4 deci 30 in total. Nume si ... cand am vazut eu cat este de simplu (nu e, va asigur, dar puteti incerca sa va convingeti:D), am zis sa adaug si un trifoi, un strop de verde... ok, mi se parea plictisitor sa scriu cat pot de caligrafic cu acril si am zis ca daca desenez si un trifoi o sa fiu mai putin tensionata si ma destind.. :)). Sigur ca da!






Ultimele 4 cani  (minus prima din stanga jos) le-am scris a doua zi si au mers ceva mai repede. Mai ales la trifoi :D. Care de data aceasta au iesit mult mai bine (stiti vorba aceea cu omul cat traieste invata - asa e! ma tot gandesc sa fac cateva si pentru noi).

Si gatite - gata de plecare!
Acum lucrez la o colectie superba pe care o voi prezenta luni alaturi de Oana :D. (shhhhh sa va faceti ca nu stiti - e secret, dar voiam neaparat sa va spun asa putin "din casa" - e sic, e clasic si e in editie limitata cum altfel:D). Ah da! Si maine va astept cu o noua recenzie vALLuntar sa plantam copaci impreuna (Va multumesc din suflet pentru ca la prima carte s-au strans comentarii de un copac pe care il voi planta dupa ziua mea, cum va ajunge la mine! Sper sa va placa si cartea aleasa pentru maine.)

4 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

Idee super!( Nici eu nu dau martisoare.Leg snur la cadouri.)Si ce model frumos la cani...Si ce dragut le-ai personalizat...Stiu ca e greu sa scrii cu acrilice.Atat ca poti sa stergi ,daca gresesti si sa repari inainte de uscare.Minunate cadouri!Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi am incercat sa nu fiu nevoita sa sterg - am observat ca se imprima imediat (pateaza) :O.

ma bucur mult ca iti plac:)
Pupici

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Adorabile! Imi plac cadourile personalizate si mi-ar placea sa stiu ce-si doreste un sarbatorit, fara sa fiu eu nevoita sa ghicesc :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa... auzi Oana.. asta e vreo aluzie cumva?...
:))
te pup!

ps: iti reamintesc in cazul in care la intrebarea de mai sus raspunsul e afirmativ (ea fiind oricum retorica.. ca idee) de anul trecut prin septembrie..:D
las sa vezi si tu cum e.

Trimiteți un comentariu