joi, 21 martie 2013

Fetita Martisor (premiu)

Buna:)

Acum un an fara o zi incepea sa prinda contur aceasta mica papusica. Atunci se incheia concursul "Copilarim .... pentru tine?", iar papusica urma sa fie unul dintre premii. 

Martisoara mica a plecat spre Diana si chiar m-am bucurat pentru ca stiam ca isi dorea o papusica. Este acel gand care te linisteste pentru ca stii ca ceea ce ai creat va fi iubit si apreciat:). Ma bucur ca am gasit pozele sa v-o arat:).

Si pentru ca tot am amintit de concursuri, desi cel de pe CDB's s-a incheiat (Concurs "Autoportret" ) vreau sa va reamintesc ca si noi avem un concurs despre care puteti citi aici: Concurs 333-777. Si daca ne urmariti si sunteti prietenii nostri si pe facebook, nu uitati sa va inscrieti.:P

In alta ordine de idei... am in draft de ceva timp pregatite cateva chestiuni interesante despre care vreau sa va povestesc. Am reusit sa completez si duminica vom face un salt in timp. Ah... sunt foarte entuziasmata si sper sa va placa (cel putin sa am si eu un feedback.. ca la Nausicaa Vaii Vantului a fost asa liniste. Bineinteles am presupus ca v-a lasat fara cuvinte si de aia. In sensul pozitiv, evident.).



Ps: Azi e ziua matusicii mele dragi!! La multi ani:).

2 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

O scumpica!Anul viitor vreau sa fac si eu martisoare.Nu am facut pana acum decat ce imi trebuia.Papusicile sunt o solutie superba.Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
pe mine ma asteapta marturii crosetate... multe multe.. nu stiu daca sa ma bucur, sau sa ma bucur..;)) sa-mi intreb degetele si incheietura :))

Trimiteți un comentariu