luni, 25 martie 2013

La indigo (premiu)

Salutare!!!

:) Ce mai faceti?! Am zis sa incepem saptamana cu doua noutati... Prima ar fi ca lucrez la site;)... Deocamdata este inca sub forma de schite, diferite comcepte, incercari - vreau sa il fac de la cap la coada... N-am mai practicat acest sport sustinut de prin 2006 (din 2002 pana in 2006 insa eram campioana.. lol).

A doua ar fi ca ma tin de glume - vreau sa fie totul colorat si vesel si sa avem parte numai de lucruri frumoase si de zambete... si de data asta serios vreau sa va arat setul pe care l-am creat ca premiu la concursul Autoportret care s-a desfasurat pe CDB.

Trebuie sa recunosc ca mi-am cam luat teapa pentru ca m-am grabit (ca fata mare la maritat ar spune cativa) sa ma alatur juriului. Ce nu stiam eu e... ca as fi putut participat ca si concurent... Bine se pare ca puteam si asa... dar mi s-a parut cam ciudat si nu am mai reusit sa termin al doilea proiect (pe langa premiu)... 

De ce am ales acest set? In primul rand este un autoportret. e plin de simboluri pe acolo. Are indigo-ul acela inchis (tras la indigo). Apoi acest set pe care l-am inventat acum cativa ani ma leaga de tot felul de evenimente dintre care amintesc 2:
1. Colier-banderola, SET MAIA de la care a pornit practic totul a fost creat tot pentru un concurs gazduit pe CDB, care se intitula gradina bunicii. Pentru mine a avut o incarcatura puternica pentru ca mi-a amintit de o gradina minunata... dintr-un sat frumos, la poalele muntilor Fagaras si o copilarie care imi pare in acelasi timp foarte indepartata si totusi ... la o atingere distanta. L-am facut gandindu-ma la Maia mea si florile pe care le iubea atat de mult.
2. 3 in 1 violet (banderola, colier si bratara)  a se observa culoarea (in acelasi registru cu cea de la setul actual) a insemna aparitia mea in Revista Atelierul nr 2 print. Multe emotii si bucurii. 




Cu alte cuvinte seturile 3 in 1 sunt foarte speciale pentru mine. Am petrecut impreuna clipe placute, privind cum se naste si cum se materializeaza, ganduri si soapte si vise si .. eu pana la urma, in jocul crosetei, la cheremul imaginatiei, fara vreun plan.Doar floricica am lucrat-o dupa modelul Liliana, prezentat deja aici. (floricelele si fluturasii din colectia alb-negru pot fi precomandati pana pe 28 martie:P). Sper doar sa placa si castigatoarei :).

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

superb, superb, superb....imbratisari multe!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa ma bucur Zana ca iti place cum a iesit:P

Trimiteți un comentariu