duminică, 17 martie 2013

Martisoarele si felicitari cu drag - partea 1-


Atentie, urmeaza un articol luuuung!! Pentru a putea citi intreg articolul si a vedea toate modelele prezentate in el, apasati pe Aflati mai multe /Read more...

Astazi va voi spune in imagini prima parte a povestii celor 13 plicuri cu snur bratara si felicitare care au plecat sa vesteasca primavara si au ajuns cu bine toate la destinatie ... Pot sa spun: yuuuuppppiiiiii!?!
Nu mai trimisesem de foarte mult timp in felul acesta martisoare si recunosc ca la doua am optat pentru confirmare de primire.. insa doar la doua.. deci pentru 11 am avut emotii:D. Pozitive.

Da, in poza va ies 15 plicuri pentru ca in unul e felicitarea mea calatoare de la editia ultimii fulgi  de pe Provocari Verzi iar in cealalta premiul pentru acelasi concurs. Si ... intre noi fie vorba, daca va plac astfel de schimburi de felicitari, din casa va spun... ca o sa vina editia a treia mai curand de cat v-ati astepta:D.
Am impartit in grupuri felicitarile si martisoarele, pentru ca mi-a fost mai usor sa le fotografiez pe lumina, exact inainte sa plece, asa:P. As vrea sa va povestesc despre fiecare in parte, dar nu vreau sa va plicitisesc. Va spun doar ca fiecare felicitare este unica si am creat-o gandindu-ma la destinatara (sau destinatarele) ei. Deasemenea fiecare snur martisor este diferit (chiar si cele care par a semana ca model au fiecare in parte ceva "alfel" :P.


Plicul a ajuns cu bine si m-am bucurat foarte mult. Vedeti aici martisorul fluturas pe care l-am primit de la Alexandra - Miercurea fara cuvinte "Martisoare"

Primul grup care a fost gata este cel de mai sus. Si a ajuns.. cu bine:). Theea a facut o poza care m-a emotionat foarte mult si tare ma bucur ca i-au placut ghioceii:)). Multumesc draga mea!
*******


In grupul doi s-a aflat felicitarea si bratara pentru Dora (Artadar) - un artist minunat de la care invat mereu bucuria de a crea. :) Si ii multumesc ca mi-a facut surpriza de mai jos... pe care eu am descoperit-o pe facebook dupa cateva zile bune... pfff pentru ca nu mai primeam toate update-urile.Multumesc:)!

Felicitarea si bratara pentru Ina - puteti vedea felicitarea si martisorul primite de la ea aici: - Miercurea fara cuvinte "Martisoare".

Pana cand voi pregati urmatoarele "parti" vreau sa va mai zic ca m-am bucurat mult de aceasta experienta .. imi pare rau doar ca nu am reusit sa trimit la toata lumea :(.

12 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Sunt minunate..Mai ales ca am si eu una...Multumesc mult Ruxi

FoamBubbles spunea... [Raspunde]

Sunt foarte frumoase toate! :) Ma bucur ca am primit si eu. Multumesc inca o data!

Am vrut sa ma laud si eu pe blog cu ce am primit, dar n-am mai gasit timp si pentru asta... Ca doar am de prins fluturi. :P

In curand va trebui sa aleg un pom, sa leg in el martisorul. :)

coco spunea... [Raspunde]

tare dragute !

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet :D cred ca maine dimineata apare articolul in care e al tau;)).
Cu drag:)!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco
merci:D!

copilarim spunea... [Raspunde]

@FoamBubbles ;)) ii pui bratara?:)) :D N-ai si tu un lamai ceva?:P Asta ca ma tot gandesc eu sa imi prind pomisori.. as mai vrea un maslin... un portocal... :D!

Eu am mai descoperit cateva lucrusoare facute anul trecut de care nu am apucat sa povestesc.. asta apropo de timp:P.

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce de martisoare frumoase!si floricele si fluturasi!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina :D

Alex spunea... [Raspunde]

Sunt superbe !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexander merci !

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

multumim...si ne bucuram ca am putut sa-ti aducem un mic zambet <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :* mi-ati adus:)

Trimiteți un comentariu